Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Γεια σας ξανά!

Σόνια και Χρύσα θα κάνω αιματολογικές πριν την πρώτη ένεση (μια Δευτέρα-έτσι γίνεται στον Ευαγγελισμό) για να δουν αντισώματα κτλ. την Τρίτη, τη δεύτερη ένεση και Παρασκευή ξανά αιματολογικές. Όλα αυτά μέσα του Ιουνίου χωρίς εισαγωγή, θα πηγαίνω κάθε φορά και θα φεύγω.

Χρύσα μακάρι να μην νοιώσω τίποτα...αν είναι για μια μέρα η αδυναμία δεν με νοιάζει...Σόνια εμένα μου είπαν ότι δεν θα κάνω σπινθηρογράφημα...γιατί;;; Ποιοι το κάνουν και ποιοι όχι, δεν κατάλαβα.

Μου είπαν θα κάνω διακοπή χαπιού από την προηγούμενη Πέμπτη (δλδ 4 μέρες πριν μου κάνουν την ένεση) και θα το ξαναρχίσω μετά την Παρασκευή (που θα κάνω τις τελευταίες αιματολογικές). Και όταν ρώτησα τον γιατρό αν θα ξαναρχίσω το χάπι κανονικά (δλδ των 162 που παίρνω τώρα) μου είπε ''ε...πάρε 3-4 μέρες από μισό και μετά ξεκίνα το κανονικά'' αλλά επειδή θυμόμουν ότι μας έλεγε τότε ο Κων/νος ότι δεν έχει ομοιογενή σύσταση το χάπι, οπότε δεν έχει νόημα, του λέω ''μα εχει νόημα;'' και μου είπε ''ε νέα είσαι εσύ δεν νομίζω να πάθει κάτι η καρδιά, ξεκίνα το κατευθείαν ολόκληρο''...χαχαχα....με βλέπω με έμφραγμα.

Χρύσα οι απαγορεύσεις για μπενταντίν δεν ισχύουν πια. Τότε ήταν επειδή θα κάναμε το ιώδιο και το μπενταντίν είναι ουσιαστικά βάμμα ιωδίου για αυτό (αν δεν κάνω λάθος).

Πάντως πότε πότε έχω κάποια μουδιάσματα-καρφίτσες και τα νύχια μου έχουν ραβδώσεις κι αυτό λογικό να'ναι;

Λιβελούλα επειδή βλέπω ότι είσαι αγχωμένη, σε διαβεβαιώ και εγώ με τη σειρά μου πως όλα θα πάνε καλά, θα δεις!! Τα φάγαμε με το κουτάλι και εμείς αλλά δεν πάθεις τίποτα άσχημο, μη φοβάσαι, στο εγγυάται όλη η παρέα εδώ!

Ars!, συγγνώμη ρε συ, τότε για ποιο λόγο να κάνεις thyrogen; Μόνο αν έχεις να κάνεις σπινθηρογράφημα, αλλιώς δεν έχει κάποιο νόημα. Σου κάνουν τις ενέσεις για να ανέβει η TSH στα ύψη, να ξεγελαστεί ο οργανισμός ότι έχεις βαρύ υπο-θ για να πάει μετά το ιώδιο και να κάτσει στα σημεία που μπορεί να υπάρχει υπόλειμμα με πρόβλημα. Όσο για το χάπι, εμένα δεν μου το κόψανε καμία μέρα, μου είπαν μόνο τις μέρες που θα μου παίρνανε αίμα να το πάρω μετά την αιμοληψία.

liveloula είδες που στα έλεγα; Έρχεται το χειρουργείο και θα φύγει πριν το καταλάβεις καν. Δυστυχώς αν ο υπέρηχος δεν είναι από κανένα μάστερ του είδους συνήθως δεν δείχνει πρόβλημα στους λεμφαδένες, εμένα πχ δεν μου έδειχνε και μου αφαίρεσαν 23. Είναι κάτι που μόνο την ώρα του χειρουργείου θα φανεί, κι αυτό αν οι λεμφαδένες είναι πολύ μεγάλοι, αν είναι χιλιοστών δεν τους πιάνει εύκολα ούτε το μάτι του γιατρού, καίγονται όμως με το ιώδιο. Εσύ θα σκέφτεσαι πως ότι κι αν είναι θα βγει κι αν χρειαστεί θα καεί, και μετά τέλος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.. Είμαι η Έφη, 26 χρονών.Έκανα την θυρεοειδεκτομή 21 Μαρτίου, με το ζόρι... Ευτυχώς που επέμενα παρόλο που οι εξετάσεις και η γιατρός έλεγαν να μην βιαστώ.. Η βιοψία μου έδειξε θυλώδες και θυλακιώδες, σπάσιμο κάψας και διήθηση.. Έχω κλείσει ραντεβού για λήψη ιωδίου 27 Ιουνίου στο Μεταξάς, είμαι από την Κρήτη και έμαθα ότι είναι από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα, ψάχνοντας μόνη μου. Εδώ η αναμονή είναι τεράστια.... Μου έκλεισαν ραντεβού για 27/11.. Τραγικό... Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας.. Α, επίσης θα ήθελα να ακούσω μετά από πόσο καιρό έμειναν έγκυος, κοπέλες που πήραν ιώδιο..

'Εφη καλώς όρισες!

Τα της αναμονής είναι τραγικά και ισχύουν στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία, ευτυχώς όμως κανόνισες να το κάνεις σύντομα. Δεν είναι τίποτα το ιώδιο σαν διαδικασία, απλά είναι λίγο πίκρα το να πρέπει να μείνεις απομονωμένη για κάποιο διάστημα από τους πάντες γιατί εκπέμπεις ραδιενέργεια (δεν πάμε σούπερ μάρκετ, δεν πάμε αεροδρόμιο, θα βαράει μπιπ μπιπ συνέχεια). Τώρα που το είπα αυτό... πως θα κατέβεις πίσω στην Κρήτη; Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω να σου πω κάτι περί εγκυμοσύνης, ότι άλλη πληροφορία χρειαστείς όμως για το ιώδιο ευχαρίστως! Και δε μασάμε, θα καούν όλα! ;)

Μου είπαν ότι αυτό το κάνουν για να μετρήσουν θυρεοσφαιρίνη....επειδή μόνο όταν είσαι υποθυρεοειδικός τα αποτελέσματα της είναι έγκυρα....βρε λες να ξεχαστήκαν να μου το πουν;

Μου είπαν ότι αυτό το κάνουν για να μετρήσουν θυρεοσφαιρίνη....επειδή μόνο όταν είσαι υποθυρεοειδικός τα αποτελέσματα της είναι έγκυρα....βρε λες να ξεχαστήκαν να μου το πουν;

Καλά είναι δυνατόν; Αφού σε φτάνουν που σε φτάνουν ως εκεί, γιατί να μη δουν αν είσαι καθαρή παντού; Τι νόημα έχει μια σκέτη αιματολογική;

Έλα ντε...πάντως είδα και σε παλαιότερες αναρτήσεις αυτού του τόπικ ότι και άλλα άτομα έλεγαν ότι δεν τους γινόταν σπινθηρογράφημα...μήπως εξαρτάται την περίπτωση; Τι να πω...θα το ρωτήσω πάντως πριν πάω.

Διαφημίσεις

Καλως την!!!! Αν ηταν κατι ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ θα σε εβαζαν αμεσως για ιωδιο. Για να σου ειπαν για Ιουνιο μπορει να σημαινει οτι θελουν να ξεκουραστεις απο το χειρουργειο και μετα να σου δωσουν την καψουλα. Τι χαπι παιρνεις τωρα?????

Μετα το ιωδιο, περιμενουμε να περασουν 9 μηνες για να κανουμε παλι ελεγχο (ολοσωμο σπινθηρογραφημμα -up take το λενε- κοβοντας παλι το χαπι ή με Thyrogen. Το ιωδιο που θα παρεις στον θαλαμο θα καψει στην αρχη τον καρκινο, κα αν εχει ξεφυγει λιγος θα συνεχισει να τον καιει για τους επομενους 9 μηνες. Μετα απο αυτο, αφηνεις λιγο τον οργανισμο να ρθει στα ισα του και στο χρονο πανω (απο την ληψη ιωδιου) ξεκινας προσπαθειες για νινι.

/

Καλώς σας βρήκα..:-) Τώρα παίρνω Τ3 για να κάνω την προετοιμασία στον οργανισμό μου και 2 βδομάδες πριν την λήψη δεν θα παίρνω τίποτα.. Στους 6 μήνες μου είπαν ότι θα κάνω το σπινθηρογράφημα.. Α, συνεχίζει και δουλεύει το ιώδιο στους επόμενους μήνες... Να φανταστείς ξεκίνησα να κάνω γενικές εξετάσεις για να μείνω έγκυος και προέκυψαν όλα αυτά.. Τέλος πάντων, κάθε εμπόδιο για καλό...:roll:

'Εφη καλώς όρισες!

Τα της αναμονής είναι τραγικά και ισχύουν στα περισσότερα δημόσια νοσοκομεία, ευτυχώς όμως κανόνισες να το κάνεις σύντομα. Δεν είναι τίποτα το ιώδιο σαν διαδικασία, απλά είναι λίγο πίκρα το να πρέπει να μείνεις απομονωμένη για κάποιο διάστημα από τους πάντες γιατί εκπέμπεις ραδιενέργεια (δεν πάμε σούπερ μάρκετ, δεν πάμε αεροδρόμιο, θα βαράει μπιπ μπιπ συνέχεια). Τώρα που το είπα αυτό... πως θα κατέβεις πίσω στην Κρήτη; Δυστυχώς κι εγώ δεν έχω να σου πω κάτι περί εγκυμοσύνης, ότι άλλη πληροφορία χρειαστείς όμως για το ιώδιο ευχαρίστως! Και δε μασάμε, θα καούν όλα! ;)

Καλώς σας βρήκα..... Ωχ.... Τώρα με άγχωσες... Πως θα γυρίσω.... Αλήθεια κάνουν μπιπ όταν περνάς??? Το λέγαμε με τους δικούς μου και γελούσαμε.... Και γω αυτό πιστεύω, ότι θα καούν.. αν και έχω ακούσει πολλούς που πήραν δεύτερη δόση...

Καλως την!!!! Αν ηταν κατι ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ θα σε εβαζαν αμεσως για ιωδιο. Για να σου ειπαν για Ιουνιο μπορει να σημαινει οτι θελουν να ξεκουραστεις απο το χειρουργειο και μετα να σου δωσουν την καψουλα. Τι χαπι παιρνεις τωρα?????

Μετα το ιωδιο, περιμενουμε να περασουν 9 μηνες για να κανουμε παλι ελεγχο (ολοσωμο σπινθηρογραφημμα -up take το λενε- κοβοντας παλι το χαπι ή με Thyrogen. Το ιωδιο που θα παρεις στον θαλαμο θα καψει στην αρχη τον καρκινο, κα αν εχει ξεφυγει λιγος θα συνεχισει να τον καιει για τους επομενους 9 μηνες. Μετα απο αυτο, αφηνεις λιγο τον οργανισμο να ρθει στα ισα του και στο χρονο πανω (απο την ληψη ιωδιου) ξεκινας προσπαθειες για νινι.

Καλώς σας βρήκα..:-) Τώρα παίρνω Τ3 για να κάνω την προετοιμασία στον οργανισμό μου και 2 βδομάδες πριν την λήψη δεν θα παίρνω τίποτα.. Στους 6 μήνες μου είπαν ότι θα κάνω το σπινθηρογράφημα.. Α, συνεχίζει και δουλεύει το ιώδιο στους επόμενους μήνες... Να φανταστείς ξεκίνησα να κάνω γενικές εξετάσεις για να μείνω έγκυος και προέκυψαν όλα αυτά.. Τέλος πάντων, κάθε εμπόδιο για καλό...:roll:

Επεξεργάστηκαν by efi1987
διαγραφη

Καλώς σας βρήκα..... Ωχ.... Τώρα με άγχωσες... Πως θα γυρίσω.... Αλήθεια κάνουν μπιπ όταν περνάς??? Το λέγαμε με τους δικούς μου και γελούσαμε.... Και γω αυτό πιστεύω, ότι θα καούν.. αν και έχω ακούσει πολλούς που πήραν δεύτερη δόση...

Μην αγχώνεσαι, απλά κανόνισε όταν πας να κλείσεις το εισιτήριο για το καράβι να τους ενημερώσεις για το θέμα και να τους πεις να σου δώσουν μια καμπίνα μακριά απ' τις υπόλοιπες και να σε ειδοποιήσουν να βγεις τελευταία για να μην επιβαρύνεις κόσμο. Και μην αγχώνεσαι από τώρα για δεύτερες φορές κλπ, συνήθως ξεμπερδεύεις με την πρώτη.

Έλα ντε...πάντως είδα και σε παλαιότερες αναρτήσεις αυτού του τόπικ ότι και άλλα άτομα έλεγαν ότι δεν τους γινόταν σπινθηρογράφημα...μήπως εξαρτάται την περίπτωση; Τι να πω...θα το ρωτήσω πάντως πριν πάω.

Δεν το ζητάς? Εννοώ να το ζητήσεις έντονα ρε παιδί μου, πες τους ότι φοβάσαι, ότι θες να είσαι σίγουρη ότι καθάρισες, επέμεινε με κάποιον τρόπο. Η Thyrogen είναι ένα φάρμακο των 1000 ευρώ, δεν το παίρνεις κάθε μέρα, είναι κρίμα να φας τη διαδικασία και να μην το πας ως το τέλος.

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλους!!!!

Εκανα επιτέλους και εγω την επέμβαση...περιμένω τώρα την ιστολογική!!!Τελικά είχατε δίκιο τίποτα δεν ήταν...ίσα που κοιμάσαι και ξυπνάς!!!Η ανάρρωση έχει τα πάνω και τα κάτω της....Τ

barbie γιατι γραφεις οτι η αναρρωση εχει τα πανω και τα κατω της ?

Ποση ωρα κρατησε η επεμβαση ?

Εγω προετοιμαζομαι ψυχολογικα ......

Τι εξετασεις κανεις πριν το χειρουργειο μολις γινει η εισαγωγη ?

Ξερει κανενα κοριτσακι?

Εfi1987 καλως ηρθες καλη ανρρωση σου ευχομαι ,ποσες ωρες κρατησε το χειρουργειο σου ?εκανες και τους λεμφαδενες ?

Μην αγχωνεσαι καθολου για το παιδακι η ξαδερφη μου εκανε ιωδιο και μετα απο ενα χρονο ηταν εγκυος ,πριν την επεμβαση ειχε δυο αποβολες λογω του προβληματος της με τον θυρεοειδη ....

barbie22, καλη αναρρωση και καλα αποτελεσματα απο την ιστολογικη.

Οπως το ειπες και το λεμε πολλες φορες εδω μεσα, η επεμβαση ειναι ....... ευκολη υποθεση για τους ασθενεις. Ρουτινα!!!!

liveloula, μερικες φορες ΔΕΝ ειναι καλα να ξερεις πολλα. Σε γεμιζουν με περισσοτερο αγχος και φυσικα δε σε βοηθουν αφου, κυριευεσαι απο αποριες και πελαγωνεις με τις απαντησεις. Ηδη εχει δρομολογηθει το χειρουργειο σου και μη σκεφτεσαι το ΑΝ αυτο και το ΑΝ εκεινο. Οτι ειναι να γινει θα γινει....... και θα το κανεις αν και οταν ερθει η ωρα του.

Συγνωμη που σου το λεω συνεχεια αυτο, αλλα το αγχος σου και ισως μια ταση τελειομανειας που πιθανον εχεις, σε γεμιζει αγχος και θα παθεις κανενα κακο απο αυτο και οχι απο το θυροειδη. Ελπιζω να μη με παρεξηγεις..... καταλαβαινεις με ποια εννοια σου "φωναζω". :lol:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

barbie γιατι γραφεις οτι η αναρρωση εχει τα πανω και τα κατω της ?

Ποση ωρα κρατησε η επεμβαση ?

Εγω προετοιμαζομαι ψυχολογικα ......

Τι εξετασεις κανεις πριν το χειρουργειο μολις γινει η εισαγωγη ?

Ξερει κανενα κοριτσακι?

Εfi1987 καλως ηρθες καλη ανρρωση σου ευχομαι ,ποσες ωρες κρατησε το χειρουργειο σου ?εκανες και τους λεμφαδενες ?

Μην αγχωνεσαι καθολου για το παιδακι η ξαδερφη μου εκανε ιωδιο και μετα απο ενα χρονο ηταν εγκυος ,πριν την επεμβαση ειχε δυο αποβολες λογω του προβληματος της με τον θυρεοειδη ....

Οι εξετάσεις πριν το χειρουργείο ειναι εξέταση ούρων αίματος καρδιογραφημα και ακτινογραφία θωρακος.

Liveloula μην το ψάχνεις άλλο κοριτσι μου. Κανε την επέμβαση και παρόλο που ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε οργανισμός ειναι διαφορετικός στην περίπτωση του θυρεοειδή βλέπεις πως Όλοι σου λέμε πως δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ.

Άρα η συγκεκριμένη επέμβαση ειναι απλή ως διαδικασία.

Μην φοβάσαι γλυκεια μου. Αν ο φόβος σου συνεχίζει μίλησε με τον γιατρο σου γιατι μπορεί οι ορμόνες σου να σου έχουν δημιουργήσει κάποιο θέμα και στην διάθεση και στο θέμα ανασφαλειων και φόβου.

Ολα θα πανε καλα!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...