Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Που είσαι darling; Όλα καλά; Είδα που ρωτάς για την διαδικασία με τη Thyrogen, επειδή τα ξανάγραψα όταν την έκανα, σελίδες 89 και 93 σου 'χω ανάλυση. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

Οταν παρεπεμπετε τα αλλα μελη σε καποιες αναρτησεις, καλο ειναι να γραφετε τον αυξοντα αριθμο των αναρτησεων (πανω δεξια καθε αναρτησης) και οχι τις σελιδες γιατι το καθε μελος εχει τις δικες του ρυθμισεις προβολης σελιδων.

Ναγια μου δυσκολο να ειναι καλοηθης ο οζος ,εχω προαισθημα που ποτε δεν πεφτει εξω ...

Ειναι πολυ χειροτερο νομιζω να εισαι ανυποψιαστος να πηγαινεις απλα μια εγχειρηση και

επειτα να βρισκεσαι προ τετελεσμενων γεγονοτων ..Τουλαχιστον τωρα ειναι καλα το αδερφακι σου το ξεπερασε ..

Εγω σημερα ειμαι ψιλοχαλια ..με πονανε τα κοκαλα εδω και λιγες μερες ,αυτο με πιανει μια φορα το μηνα σιγουρα μην σας πω πιο συχνα ,υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το θυρεοειδη ενω ορμονικα ειμαι οκ?Τελοςπαντων οπως και να εχει τωρα θα με κοσκινησουν στις εξετασεις

Αυριο θα σας εχω νεοτερα απο τον χειρουργο ..

Georgiamami χθες πηγα βολτιτσα αλλα καμια διαφορα η ψυχολογια εμεινε ιδια!

Μαλλον το μυαλο το αφησες πισω (στα προβληματα).

Επανελαβε με την πρωτη ευκαιρια τη βολτα και παρτο μαζι σου αυτη τη φορα.Θα περιμενω νεα σου απο τον ντοκτορη!!!

ΚορίτσΑ μου μια ερώτηση γρήγορη (και άσχετη): Έχω μια πληγή στο πόδι και -τι πιο φυσικό- μου λένε όλοι βάλε ιώδιο, βάλε μπεταντίν κλπ. Και αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση. Επιτρέπεται πια; Ξέρω ότι στο χειρουργείο μου βάλανε ένα φούξια μπεταντίν κι όχι το γνωστό πορτοκαλί (γαμάτη απόχρωση παρεμπιπτόντως χααχσαχαχα) κι ότι για το διάστημα μέχρι να πάρω το ραδιενεργό ιώδιο δεν έπρεπε να έρθω σε επαφή με ιώδιο, μπεταντίν και τα συναφή. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει εφ' όρου ζωής. Ξέρετε κάτι;

Στη φαση προετοιμασιας για τη ληψη ιωδιου, κανουμε ενα ειδος αποτοξινωσης του οργανισμου απο αλατια, ιωδια κλπ για να "διψασει" ο αδενας και να ρουφηξει οσο το δυνατον περισσοτερο ιωδιο απο την καψουλα. (καπως ετσι)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το ξέρω, έχω όμως την εντύπωση ότι ισχύει για πάντα, γιατί το βάμμα ιωδίου και το μπεταντίν κλπ έχουν ιώδιο σε πολύ καθαρή μορφή που ο οργανισμός πλέον δεν μπορεί να μεταβολίσει. Δεν παίρνω όρκο, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτό μου είπαν τότε.

Σόρρυ Γεωργία, δεν είχα δει τον αριθμό, είναι το 3695.

Καλημερα ..

Την Τριτη μπαινω για χειρουργειο ...

Καθε πληροφορια σας θα με βοηθουσε πολυ ...

Μια ερωτηση ..οι λεμφαδενες μου δειχνουν οκ στον υπερηχο αυτο σημαινει οτι

κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν τιποτα η ειναι το ιδιο πιθανο με το να εχει γινει μετασταση ????

Θα σας γραψω σιγουρα μετα το χειρουργειο την εμπειρια μου..

Ψυχολογικα ειμαι καλυτερα ,θελω να σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα

ελπιζω ...

Καλη επιτυχια!! Αντε να ξεμπερδευεις κι εσυ. Το οτι οι λεμφαδενες σου φαινονται οκ στον υπερηχο ειναι κατι πολυ θετικο. Ομως κατα την διαρκεια του χειρουργιου ο γιατρος -εαν ειναι εμπειρος- θα ''τσεκαρει'' την γυρω περιοχη και τους λεμφαδενες και αναλογως θα πραξει. Σου ευχομαστε να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Γεια σας ξανά!

Σόνια και Χρύσα θα κάνω αιματολογικές πριν την πρώτη ένεση (μια Δευτέρα-έτσι γίνεται στον Ευαγγελισμό) για να δουν αντισώματα κτλ. την Τρίτη, τη δεύτερη ένεση και Παρασκευή ξανά αιματολογικές. Όλα αυτά μέσα του Ιουνίου χωρίς εισαγωγή, θα πηγαίνω κάθε φορά και θα φεύγω.

Χρύσα μακάρι να μην νοιώσω τίποτα...αν είναι για μια μέρα η αδυναμία δεν με νοιάζει...Σόνια εμένα μου είπαν ότι δεν θα κάνω σπινθηρογράφημα...γιατί;;; Ποιοι το κάνουν και ποιοι όχι, δεν κατάλαβα.

Μου είπαν θα κάνω διακοπή χαπιού από την προηγούμενη Πέμπτη (δλδ 4 μέρες πριν μου κάνουν την ένεση) και θα το ξαναρχίσω μετά την Παρασκευή (που θα κάνω τις τελευταίες αιματολογικές). Και όταν ρώτησα τον γιατρό αν θα ξαναρχίσω το χάπι κανονικά (δλδ των 162 που παίρνω τώρα) μου είπε ''ε...πάρε 3-4 μέρες από μισό και μετά ξεκίνα το κανονικά'' αλλά επειδή θυμόμουν ότι μας έλεγε τότε ο Κων/νος ότι δεν έχει ομοιογενή σύσταση το χάπι, οπότε δεν έχει νόημα, του λέω ''μα εχει νόημα;'' και μου είπε ''ε νέα είσαι εσύ δεν νομίζω να πάθει κάτι η καρδιά, ξεκίνα το κατευθείαν ολόκληρο''...χαχαχα....με βλέπω με έμφραγμα.

Χρύσα οι απαγορεύσεις για μπενταντίν δεν ισχύουν πια. Τότε ήταν επειδή θα κάναμε το ιώδιο και το μπενταντίν είναι ουσιαστικά βάμμα ιωδίου για αυτό (αν δεν κάνω λάθος).

Πάντως πότε πότε έχω κάποια μουδιάσματα-καρφίτσες και τα νύχια μου έχουν ραβδώσεις κι αυτό λογικό να'ναι;

Λιβελούλα επειδή βλέπω ότι είσαι αγχωμένη, σε διαβεβαιώ και εγώ με τη σειρά μου πως όλα θα πάνε καλά, θα δεις!! Τα φάγαμε με το κουτάλι και εμείς αλλά δεν πάθεις τίποτα άσχημο, μη φοβάσαι, στο εγγυάται όλη η παρέα εδώ!

Διαφημίσεις

Ars μου εφτασε το αγχος μου μεχρι εσας ?

Σε ευχαριστω παρα πολυ για αυτα που μου γραφεις ,μακαρι να μην ειναι τιποτα

Καλα καταλαβες ειμαι αγχωμενη ,αλλα η ψυχολογικα αισθανομαι καλυτερα

Θελω να κανω οτι πρεπει και να τελειωνω ...

Μια δοκιμασια ειναι,θα περασει ...

Αλλη μια ερωτηση ( λιγες μερες υπομονη καντε μπαινω χειρουργειο) οσες καναντε

λεμφαδενικο καθαρισμο ,φενοταν κατι στο υπερχηχο η το μαθατε μετα το χειρουργειο

οτι σας τους αφαιρεσαν?

Ο γιατρος που ηταν στα εξωτερικα μου ειπε οτι ειναι θετικο που βγηκε μονο υποπτο

επειδη ισως να μην εχει προχωρησει ο κ&λ%καρκινος ..Θα δειξει η βιοψια

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες και για ολες αυτες τις ημερες που απαντουσατε σε καθε απορια μου .....

Arς, καλη επιτυχια στη διαδικασια ληψης ιωδιου. Να καει και να παει στον αγυριστο ολος ο π0uΣτR@k0s (ετσι τον λεμε). :lol:

liveloula, ναι μεχρι εμας εφταε το αγχος σου αλλα πρεπει να ηρεμησεις.... τι νοημα εχει πια??? Τωρα ξερεις οτι την τριτη θα τον κανεις μακαριτη. Και δε μου λες κυρια μου...... απο που εισαι τοσο σιγουρη οτι εχεις κ&λ%καρκινο???? Δεν ειπαμε οτι ο υπερηχος εδειξε ΥΠΟΨΙΑ ???? Εμεις λοιπον θα σκεφτομαστε ΘΕΤΙΚΑ για να παραμεινει μονο ως υποψια και στη βιοψια να αποδειχθει οτι ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Δεν πιστευεις στη δυναμη της σκεψης?????

Το χειρουργειο ειναι .. χαρακτηρισμενο ως "ρουτινα". Ο Γκουτζαμανης ειναι αστερι αλλα και καλλιτεχνης.. η δικη μου ζωγραφια ειναι πλεον αορατη. Οταν λεω οτι εχω χειρουργηθει, με κοιτουν επιμονα στο λαιμο για να επιβεβαιωθουν !!!! (μη ξεχασεις το φουλαρακι για την προστασια της τομης απο τον ηλιο....βοηθαει πολυ)

Σε προηγουμενες αναρτησεις μας εχουμε πει λεπτομερειες για το χειρουργειο. Μια κοπελα που χειρουργηθηκε προσφατα, σε μια βδομαδα κιολας, συνοδεψε το παιδακι της στον παιδοτοπο.

Οποια απορια εχεις, πλεον ξερεις........

Καλημερα ..

Την Τριτη μπαινω για χειρουργειο ...

Καθε πληροφορια σας θα με βοηθουσε πολυ ...

Μια ερωτηση ..οι λεμφαδενες μου δειχνουν οκ στον υπερηχο αυτο σημαινει οτι

κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν τιποτα η ειναι το ιδιο πιθανο με το να εχει γινει μετασταση ????

Θα σας γραψω σιγουρα μετα το χειρουργειο την εμπειρια μου..

Ψυχολογικα ειμαι καλυτερα ,θελω να σκεφτομαι οτι ολα θα πανε καλα

ελπιζω ...

Liveloula με το καλο την Τρίτη το χειρουργείο. Οι λεμφαδένες σου θα ειναι μια χαρα, σταματά να σκέφτεσαι συνέχεια το χειρότερο. Θα τελειωνεισψτοωθεμα του θυρεοειδή θα βγει το αποτέλεσμα αν χρειαστεί θα πάρεις ιώδιο και τελειώνει εκει η περιπέτεια σου. Ειλικρινά κανεις κακό στον εαυτό σου με το να ψάχνεις συνέχεια το χειρότερο και τις πιθανότητες να έχεις εσυ ολα τα άσχημα του κόσμου. Ακομα και κακοήθεια να δείξει γιατρευεται 100% μην τρελαίνεσαι!!!

Άντε βγαλτον τον ρημαδι να ησυχάσει και το κορμί και το μυαλό σου. Όσο για το χειρουργείο τα εχω πει και ειμαι αν θυμάμαι καλα η πιο πρόσφατη, στα εχω πει και πμ..... Μια που θα κοιμηθείς, μια που θα ξυπνήσεις, θα μιλάς κανονικά, θα έχεις ενα ελαφρύ πόνο όταν καταπινεις σαν να έχεις κρυώσει, θα πας να κανεις τσισακια και μετα θα βαριέσαι αφόρητα γιατι θα εισαι παρα πολυ καλα και δεν θα φαίνεται πως εισαι απο χειρουργείο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.. Είμαι η Έφη, 26 χρονών.Έκανα την θυρεοειδεκτομή 21 Μαρτίου, με το ζόρι... Ευτυχώς που επέμενα παρόλο που οι εξετάσεις και η γιατρός έλεγαν να μην βιαστώ.. Η βιοψία μου έδειξε θυλώδες και θυλακιώδες, σπάσιμο κάψας και διήθηση.. Έχω κλείσει ραντεβού για λήψη ιωδίου 27 Ιουνίου στο Μεταξάς, είμαι από την Κρήτη και έμαθα ότι είναι από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα, ψάχνοντας μόνη μου. Εδώ η αναμονή είναι τεράστια.... Μου έκλεισαν ραντεβού για 27/11.. Τραγικό... Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας.. Α, επίσης θα ήθελα να ακούσω μετά από πόσο καιρό έμειναν έγκυος, κοπέλες που πήραν ιώδιο..

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρέα.. Είμαι η Έφη, 26 χρονών.Έκανα την θυρεοειδεκτομή 21 Μαρτίου, με το ζόρι... Ευτυχώς που επέμενα παρόλο που οι εξετάσεις και η γιατρός έλεγαν να μην βιαστώ.. Η βιοψία μου έδειξε θυλώδες και θυλακιώδες, σπάσιμο κάψας και διήθηση.. Έχω κλείσει ραντεβού για λήψη ιωδίου 27 Ιουνίου στο Μεταξάς, είμαι από την Κρήτη και έμαθα ότι είναι από τα πιο εξειδικευμένα κέντρα, ψάχνοντας μόνη μου. Εδώ η αναμονή είναι τεράστια.... Μου έκλεισαν ραντεβού για 27/11.. Τραγικό... Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας.. Α, επίσης θα ήθελα να ακούσω μετά από πόσο καιρό έμειναν έγκυος, κοπέλες που πήραν ιώδιο..

Έφη καλημέρα! Μη βοβάσαι τίποτα. Είμαστε ίδιες περιπτώσεις. Και εγώ είχα μεικτά κύτταρα και ρήξη κάψας (μόνο διήθηση σε λεμφαδένες δεν είχα αλλά δεν σημαίνει και όποιος έχει είναι τίποτα τρομακτικό). Εφόσον έχουν πάρει τα πράγματα το δρόμο τους είσαι εντάξει. Θα καεί και το οτιδήποτε με το ιώδιο και θα σε είσαι μια χαρά. Για εγκυμοσύνες θα σου πουν οι άλλες κοπέλες, εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Καλώς ήλθες!

Έφη καλημέρα! Μη βοβάσαι τίποτα. Είμαστε ίδιες περιπτώσεις. Και εγώ είχα μεικτά κύτταρα και ρήξη κάψας (μόνο διήθηση σε λεμφαδένες δεν είχα αλλά δεν σημαίνει και όποιος έχει είναι τίποτα τρομακτικό). Εφόσον έχουν πάρει τα πράγματα το δρόμο τους είσαι εντάξει. Θα καεί και το οτιδήποτε με το ιώδιο και θα σε είσαι μια χαρά. Για εγκυμοσύνες θα σου πουν οι άλλες κοπέλες, εγώ δεν έχω ανάλογη εμπειρία. Καλώς ήλθες!

Ευχαριστώ πολύ.... Καλώς σας βρήκα.... Εμπειρία για το Μεταξάς μήπως??

:-)

Καλέ Georgia δεν θα πάρω ιώδιο εγώ....για έλεγχο πάω! Μήπως πήγαινε σε άλλον;;

Ουπς..... σορρυ!!! Ειδα thyrogen και μπερδευτηκα. Οπως και να ναι ΕΥΧΟΜΑΙ καλα αποτελεσματα!!!

Καλως την!!!! Αν ηταν κατι ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΓΟΝ θα σε εβαζαν αμεσως για ιωδιο. Για να σου ειπαν για Ιουνιο μπορει να σημαινει οτι θελουν να ξεκουραστεις απο το χειρουργειο και μετα να σου δωσουν την καψουλα. Τι χαπι παιρνεις τωρα?????

Μετα το ιωδιο, περιμενουμε να περασουν 9 μηνες για να κανουμε παλι ελεγχο (ολοσωμο σπινθηρογραφημμα -up take το λενε- κοβοντας παλι το χαπι ή με Thyrogen. Το ιωδιο που θα παρεις στον θαλαμο θα καψει στην αρχη τον καρκινο, κα αν εχει ξεφυγει λιγος θα συνεχισει να τον καιει για τους επομενους 9 μηνες. Μετα απο αυτο, αφηνεις λιγο τον οργανισμο να ρθει στα ισα του και στο χρονο πανω (απο την ληψη ιωδιου) ξεκινας προσπαθειες για νινι.

Ρε Georgia έμενα γιατί μου είπαν ότι δεν θα κάνω σπινθηρογράφημα; Εν τω μεταξύ είδα και στις οδηγίες του Thyrogen ότι οι ασθενείς κάνουν μετά σπινθηρογράφημα...λίγο περίεργο δεν είναι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...