Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Georkat σε ευχαριστω για την απαντηση

Ο δρομος μου δειχνει μονοδρομος ,δεν φενεται να εχω επιλογες

μονο να περπατησω μεχρι το τελος με παιρνει ..τιποτα αλλο

Εγω κανω απο τωρα διαιτα ετσι ωστε να δικαιολογηθουν αυτα που θα βαλω ..

Ελπιζω μονο να μην ειναι πολλα...

Περαστικα σου ...αληθεια ποτε βγαινεις απο το νοσοκομειο

και ποτε θα παρεις τα αποτελεσματα της βιοψιας ?

Σου εχω στειλει και μηνυματακι...

Βγηκα την επομενη μερα το πρωι.....σε 12-15 μερες η βιοψια.... Θα παω να δει ο Λινος την τομουλα, να μου βγαλει το μικρο αυτοκολλητακι που ειναι πανω στην τομη αν δεν εχει βγει μόνο του και να μου πει τα αποτελεσματα...

Δεν ειναι απαραιτητο πως θα παχυνεις....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Georgkat πολυ χαίρομαι που εισαι καλα και περαστικα!! liveloula μην ανησυχείς ολα θα πανε καλα εχω 2 φιλες που ηταν καρκινος και η μια ηταν προχωρημενο και της αφαιρεσαν αδενες και ειναι μια χαρα!! περσαν 3 χρονια απο το ιωδιο της ειναι καλα δεν εβαλε κιλα εχει και 2 παιδακια μην ανησυχείς γλυκια μου ,κανε το χειρουργειο και να ακους τους Γιατρους σου ο Θεος μαζι σου κοπελα μου οτι θες εδω ειμαι και εγω και ολα τα κοριτσια

Liveloula το οτι η παρακεντηση εδειξε υποψια για θηλωδες αυτο δεν σημαινει τελικα οτι εχεις και ca. Θα κανεις την επεμβαση και η βιοψια θα σου πει το τι πραγματικα υπαρχει εκει μεσα. Ενημερωτικα να σου πω οτι στο διαδικτυο θα βρεις πολλες αναρτησεις γιατρων και αλλων που μιλανε για τις πιθανες ματαστασεις του θηλωδους ca. Λενε ολοι λοιπον οτι το συχνοτερο σημειο που μεθισταται αυτου του ειδους η κακοηθεια ειναι οι λεμφαδενες ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΑΙΕΣ περιπτωσεις υπαρχουν μεταστασεις στους πνευμονες και τα οστα. Ειναι αυτο που ετρεμα για τον αδελφο μου διοτι η κακοηθεια που ειχε σαν μεγεθος ηταν μεγαλη και φοβομουνα μηπως ειχε ξεφυγει κατι και καπου αλλου. Ομως ευτυχως το ολοσωμα σπινθηρογραφημα που εκανε μετα την θεραπευτικη δοση του ιωδιου ηταν αρνητικο για κατι τετοιο. Ετσι ηρεμησα. Αυτη τη στιγμη δεν μπορεις να κανεις κατι περαν του να κανονισεις το χειρουργιο, αυτο πρεπει να βγει για να τελειωνεις και ο γιατρος που θα σε χειρουργησει οταν σε ανοιξει θα δει αν πρεπει να βγαλει και λεμφαδενες ή οχι. Επισης πρεπει να κανεις εναν καλο υπερηχο πριν το χειρουργιο. Τωρα οσον αφορα το ιωδιο θα σου πω να μην προτρεχεις, περιμενε και θα δεις. Η προετοιμασια αδελφου μου για το ιωδιο δεν ειναι αντιπροσωπευτικη του συνολου γιατι την περασε χωρις συμπτωματα. Μετα εμεινε τρεις βδομαδες μονος του σε αλλο σπιτι και τωρα ειναι μια χαρα. Καταλαβαινω οτι πρεπει να σαι τρομερα αγχωμενη, δυστυχως κανενας δεν μπορει να σου παρει ολο αυτο το αγχος απο πανω σου, ομως σκεψου μονο αυτο: ο,τι και να ναι σε ποσοστο 99 με 100% παει καλα! Αν θες κατι ειμαι κι εγω στη διαθεση σου οπως κι ολοι οι υπολοιποι αυτου του φορουμ.

Σε ευχαριστω ναγια μου να εισαι καλα ...

Εχω μια ερωτηση ..Γιατι η βιοψια ενδειξε λειαν υποπτο για κακοηθεια και δεν εγραφε κακοηθεια ?

Και ξερετε που τρελενομαι ?που εκανα περυσι και βγηκε καλοηθεια ,παλι καλα ομως αλλαξα γιατρο το εψαξα και ο καινουργιος δεν ησυχαζε αμα δεν το βγαλω ..

Μου ειπε οτι και να ηταν θα το βγαζαμε ,απλα στην περιπτωση του καρκινου θα ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω ..αλλα μετα απο την ταλαιπωρια θα εισαι οπως πριν

Επισης τελευταια ερωτηση να μην σας κουραζω ,με 1 τιμη καλτσιτονινης δεν υπαρχει περιπτωση για μυελωσδη καρκινο?

Σημερα παντως δεν σας αφησα σε ησυχια ...

liveloula μου, βλεπω οτι το "ψαχνεις" πολυ στο διαδικτυο.

Εν μερει κανεις καλο αλλα απο την αλλη οχι. Οι πληροφοριες που παιρνεις ειναι πολλες και ισως αντιφατικες μερικες φορες.

Βαρος δεν ειναι απαριτητο οτι θα παρεις....... υπαρχουν λογοι που συμβαινει αυτο..... και δεν ειναι σιγουρο οτι θα υπαρξουν και σε σενα. Για τη διαιτα που λες οτι αρχισες απο τωρα....... τι εννοεις??? Διαιτα κανονικη ή σταματησες να τρως αλατια κλπ που δε θα τρως αν παρεις ιωδιο??? Μη τρελαθεις απο τωρα με αυτα .... εχεις καιρο.....

Προταση μου : αυριο ειναι ΚΥΡΙΑΚΗ. Βαλε στο πισω μερος του μυαλου σου ολα οσα εχουν να κανουν με τον αδενα και βγες μια ωραια βολτα.....απολασυε την ανοιξη, κανε οτι σε ευχαριστει. Σε βρισκω πολυ αγχωμενη -κολλημενη και δεν εχει κανενα νοημα να εισαι ετσι. Ειπαμε..... μπορα ειναι θα περασει κι εμεις εδω θα ειμαστε ολοι στο πλαι σου να κραταμε την ομπρελα σου οταν εσυ θες να τιναξεις λιγα νερα απο πανω σου. Και μη ξεχνας...μετα τη βροχη, σε περιμενει ενα ουρανιο τοξο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Γεια χαρά σε όλους!

Καλά αποτελέσματα στις παθούσες και καλή προσαρμογή σε αυτές που ξεμπέρδεψαν!

Εγώ από εβδομάδα θα πάω να προγραμματίσω τη Thyrogen. Έκανα αιματολογικές και μου είπα ότι τα αντισώματα μου είναι ελαφρώς πάνω από το όριο οπότε θα προχωρήσουμε κανονικά στη χορήγηση της Thyrogen.

Ξέρει κανείς να μου πει πόσες μέρες θα έχω ενοχλητικά συμπτώματα και τι είδους συμπτώματα θα είναι αυτά, από προσωπική εμπειρία; Επίσης αφότου κάνατε την ένεση ποια ήταν η διαδικασία που ακολουθήθηκε;

Σε ευχαριστω ναγια μου να εισαι καλα ...

Εχω μια ερωτηση ..Γιατι η βιοψια ενδειξε λειαν υποπτο για κακοηθεια και δεν εγραφε κακοηθεια ?

Και ξερετε που τρελενομαι ?που εκανα περυσι και βγηκε καλοηθεια ,παλι καλα ομως αλλαξα γιατρο το εψαξα και ο καινουργιος δεν ησυχαζε αμα δεν το βγαλω ..

Μου ειπε οτι και να ηταν θα το βγαζαμε ,απλα στην περιπτωση του καρκινου θα ταλαιπωρηθεις λιγο παραπανω ..αλλα μετα απο την ταλαιπωρια θα εισαι οπως πριν

Επισης τελευταια ερωτηση να μην σας κουραζω ,με 1 τιμη καλτσιτονινης δεν υπαρχει περιπτωση για μυελωσδη καρκινο?

Σημερα παντως δεν σας αφησα σε ησυχια ...

Liveloula το οτι η παρακεντηση εδειξε υποψια κακοηθειας και οχι κακοηθεια, σημαινει ακριβως αυτο: δεν υπαρχει σιγουρια σε ποσοστο 100% για κακοηθεια! Το οτι περυσι η FNA βγηκε καλη, ενταξει εχει ξανασυμβει και το χουμε ξαναδει η βελονα να μην περνει υλικο απο κει που πρεπει και ολα να βγαινουν καλα! Μια ερωτηση: πως σου ρθε για μυελοειδη καρκινο????? Μην μπλεκεις τα πραγματα γιατι θα τρελαθεις!! Αυτο στο λεει μια παρ ολιγον ψυχασθενης (η αφεντια μου). Ακου τι θα σου πει ο γιατρος σου (φτανει να του χεις εμπιστοσυνη) και προγραμματισε το χειρουργιο, τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο, για την ωρα. Τα υπολοιπα θα τα σκεφτεις οταν ερθει η ωρα ΚΑΙ ΑΝ χρειαστει!!!

ΥΓ Μην λες οτι δεν μας αφηνεις σε ησυχια, διοτι πριν 3 μηνες εγω τους τρελανα ολους εδω μεσα!!

Κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις παρα πολυ

Για το μυελωδη καρκινο μου μπηκε ιδεα απο το internet ...

Θα το κοψω το διαβασμα ομως μου εχει κανει κακο...

Ναγια μου φυσικα και θα προγραμματισω χειρουργιο το συντομοτερο δυνατο

Απλα την Τριτη που θα δω τον χειρουργο απο οτι μου ειπε ισως χρειαστω κι αλλες εξετασεις ...

Με αγχωνει πολυ το μεγεθος του οζου μου 3,30 cm αν βρε κοριτσια αυτο ολο ειναι καρκινος χαθηκα ....:(

Καλησπερα και απο μενα.

Να ευχηθω καταρχην, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις μανουλες και σε οσες δεν εγιναν ακομη, να γινουν συντομα.

Liveloula, πηγες την βολτιτσα που σου ειπα???? :confused:

Μην προτρεχεις με ικασιες,,,θα τρελαθεις....

Ειπαμε, οτι ηταν να γινει εγινε, αυτο που μενει να κανεις ειναι να δεις τι εχει γινει και να το αντιμετωπισεις.

Το μεγεθος δεν ειναι αυτο που θα μας πει αν προλαβε και εγινε καρκινος.

Σε 2 μερες θα εχεις μια πρωτη εικονα..... θα κανεις τις εξετασεις πυ θα σου πει ο ντοκτορ και θα ολοκληρωθει η εικονα. Επειτα δρομολογειται το χειρουργειο και ΑΝ χρειαστει το ιωδιο. Σιγουρα ζεις μια χρονικη περιοδος με καποια αναταραχη και πολη αγωνια αλλα αυτο θα χειροτερεψει αν εσυ δεν εισαι ψυχραιμη και αποφασιστικη.

Γαι τη φιλη ΛΕΝΑ που ξερω οτι μας διαβαζει, βαζω αυτο το κατατοπιστικο link.

http://www.euroclinic.gr/arthro.aspx?lang_id=1&article_id=172

Θα τα πουμε στο τηλεφωνο.....

Διαφημίσεις

Καλημερα!!Ars,καλα αποτελεσματα με την Thyrogen!Θα κανεις εκτος απο αιματολογικες και ολοσωμο?Δεν εχω κανει ποτε,αλλοι εχουν εντονα συμπτωματα υπο-θ και αλλοι οχι.Εγω θα κανω 30 Ιουνιου,αλλα θα μπω 2 μερες στο νοσοκομειο.Εσυ?

Liveloula,μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!!

Liveloula καλημερα! Ενημερωτικα σου λεω οτι ο οζος του αδελφου μου ηταν

5 εκ και η κακοηθεια 3,5 εκ. Ωραιο μεγεθος ετσι??? και μεχρι να βγει η βιοψια να κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου και να μην εχουμε σκεφτει το κακο ουτε στο ελαχιστο!! Δυσκολο να το ακους ολο αυτο το ξερω, παλαβωνεις χωρις να το θελεις, ομως σημασια δεν εχει μονο το μεγεθος, σημαντικο ειναι και το ειδος (ιστολογικος τυπος) της κακοηθειας και αν υπαρχει εξαπλωση εκτος καψας. Ολα αυτα ομως αξιζει να τα κουβεντιασουμε (χωρις να ειμαστε γιατροι) οταν διαπιστωθει απο την βιοψια οτι υπαρχει κακοηθεια -ευχομαι να μην υπαρχει-, οποτε μην αγχωνεσαι τοσο πολυ απο τωρα. Ηρεμη δεν μπορεις να εισαι -πιστεψε με το ξερω καλα- αλλα για βαλε και στο μυαλο σου την πιθανοτητα να μην κρυβει ο οζος σου κατι κακο τελικα.

Γεια χαρά σε όλους!

Καλά αποτελέσματα στις παθούσες και καλή προσαρμογή σε αυτές που ξεμπέρδεψαν!

Εγώ από εβδομάδα θα πάω να προγραμματίσω τη Thyrogen. Έκανα αιματολογικές και μου είπα ότι τα αντισώματα μου είναι ελαφρώς πάνω από το όριο οπότε θα προχωρήσουμε κανονικά στη χορήγηση της Thyrogen.

Ξέρει κανείς να μου πει πόσες μέρες θα έχω ενοχλητικά συμπτώματα και τι είδους συμπτώματα θα είναι αυτά, από προσωπική εμπειρία; Επίσης αφότου κάνατε την ένεση ποια ήταν η διαδικασία που ακολουθήθηκε;

Που είσαι darling; Όλα καλά; Είδα που ρωτάς για την διαδικασία με τη Thyrogen, επειδή τα ξανάγραψα όταν την έκανα, σελίδες 89 και 93 σου 'χω ανάλυση. Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα!

Ναγια μου δυσκολο να ειναι καλοηθης ο οζος ,εχω προαισθημα που ποτε δεν πεφτει εξω ...

Ειναι πολυ χειροτερο νομιζω να εισαι ανυποψιαστος να πηγαινεις απλα μια εγχειρηση και

επειτα να βρισκεσαι προ τετελεσμενων γεγονοτων ..Τουλαχιστον τωρα ειναι καλα το αδερφακι σου το ξεπερασε ..

Εγω σημερα ειμαι ψιλοχαλια ..με πονανε τα κοκαλα εδω και λιγες μερες ,αυτο με πιανει μια φορα το μηνα σιγουρα μην σας πω πιο συχνα ,υπαρχει περιπτωση να ειναι απο το θυρεοειδη ενω ορμονικα ειμαι οκ?Τελοςπαντων οπως και να εχει τωρα θα με κοσκινησουν στις εξετασεις

Αυριο θα σας εχω νεοτερα απο τον χειρουργο ..

Georgiamami χθες πηγα βολτιτσα αλλα καμια διαφορα η ψυχολογια εμεινε ιδια!

ΚορίτσΑ μου μια ερώτηση γρήγορη (και άσχετη): Έχω μια πληγή στο πόδι και -τι πιο φυσικό- μου λένε όλοι βάλε ιώδιο, βάλε μπεταντίν κλπ. Και αυτή ακριβώς είναι η ερώτηση. Επιτρέπεται πια; Ξέρω ότι στο χειρουργείο μου βάλανε ένα φούξια μπεταντίν κι όχι το γνωστό πορτοκαλί (γαμάτη απόχρωση παρεμπιπτόντως χααχσαχαχα) κι ότι για το διάστημα μέχρι να πάρω το ραδιενεργό ιώδιο δεν έπρεπε να έρθω σε επαφή με ιώδιο, μπεταντίν και τα συναφή. Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει εφ' όρου ζωής. Ξέρετε κάτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...