Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Ναγια μου ολα καλα θα πανε!!!Οι ευχες ολων μας ειναι μαζι σας!!Περιμενουμε νεα σας!!:)

Υ.Γ.Να ξερεις οτι το σημερινο ολοσωμο θα δειξει τις περιοχες καθηλωσης του ραδιοφαρμακου στην τραχηλικη χωρα,δηλ.οπου υπαρχει ακομα υπολοιπος θυρεοειδικος ιστος,οπου και θα τον "καψει" το επομενο χρονικο διαστημα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα! Λοιπον καναμε το ολοσωμο σπινθηρογραφημα σημερα το μεσημερι, ομως γυρισαμε με αδεια χερια απο αποψη αποτελεσματων, διοτι δεν ηταν σημερα εκει πυρηνικος γιατρος για να μας πει τι βλεπει!! Στον ενδοκρινολογο που πηγαμε μας ειπε οτι δεν περιμενει να δει κατι πολυ σπουδαιο σημερα, διοτι με τετοια τιμη θυραιοσφαιρινης θεωρει απιθανο να εχει κατσει και καπου αλλου ιωδιο περαν της τραχηλικης χωρας. Αυτα! Θελει να μας ξαναδει σε δυο μηνες που θα κανουμε αιματολογικες. Το up take τελικα 4,4. Καλυτερο γιατρο να τον χειρουργησει δεν θα μπορουσε να βρει οδελφουλης μου!! Ο χασαπης της γειτονιας καλυτερα θα το εκανε! Ελπιζω μονο να καει με το ιωδιο και να μην εχουμε παραπερα τρεχαματα.Σας ευχαριστω βρε παιδια που με ακουτε!

Ναγια ,ειναι αυτο που σου εγραψα το πρωι,οτι δηλ.θα φανει οτι καθηλωθηκε το ραδιοφαρμακο στην τραχηλικη χωρα.Να ευχηθω να τα καψει ολα και οι επομενες εξετασεις να ειναι πεντακαθαρες!!Εχω ακουσει και για μεγαλυτερο υπολειμμα και ολα πηγαν καλα,οποτε μην ανησυχεις καθολου!!

Ναγια, οντως η παρεα ειναι γουρλιδικη και θα δεις οτι το γουρι θα πιασει κιε σας. Ολα καλα θα πανε και το ιωδιο θα καψει το υπολειμμα στους επομενους μηνες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα,

είμαι νεο μέλος εδώ και μπήκα πιο πολύ για να νιώθω οτι δεν είμαι η μόνη και να πάρω κουράγιο από εσάς που ίσως έχετε ζήσει πλέον αυτή την εμπειρία. Πριν 2 βδομάδες έκανα ενχείρηση θυροειδούς καθώς είχα έναν όζο που αιματωνόταν εσωτερικά και εξωτερικά και είχε σχετικά διπλασιαστεί απο το 2009 που τον ανακάλυψα μέχρι τώρα. το 2011 είχα κάνει παρακέντηση και ήταν μια χαρούλα αλλά χθες που με πήραν η ιστολογική έδειξε αυτό που δεν ήθελα!!!Ευτυχώς που τον ξεφορτώθηκα πριν πάει στους λεμφαδένες που βγήκαν καθαροί..αλλά τώρα πρέπει να κανω θεραπεία ιωδίου...δε φοβάμαι τόσο τη θεραπεία όσο του ότι πρέπει να φύγω από το νησί με ένα μωρό 21 μηνών και να ξεκινήσω εξετάσεις και ποιος ξέρει τι...και πότε τελειώνει αυτο???πότε θα ξεμπερδέψω???το απόγευμα έχω ραντεβού με τον ενδοκρινολόγο αλλα καίγομαι για πληροφορίες...Είμαι μπερδεμένη...και ενώ μου είπαν οτι δε ιδιωτικές κλινικές είναι πανάκριβο...σε δημόσια ίσως περιμένω μήνες....Δυστυχώς πρέπει οτι κάνω να το καώ γρήγορα αν δε θέλω να χάσω τη δουλεια που βρήκα και ξεκινάει μέσα Απριλη!!!Ούφφφφ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Διαφημίσεις

sofia μου ψυχραιμια!!Το μεγαλυτερο βημα ειναι οτι τον ξεφορτωθηκες!!

Οσο για το ιωδιο,σε ποιο νοσοκομειο σου προτειναν να γινει?Κι εγω Οκτωβριο εκανα την αφαιρεση και Μαρτιο μπηκα για θεραπεια ραδ.ιωδιου.

Ολα αυτα σε δημοσιο νοσοκομειο.Που χειρουργηθηκες?Εκει γιατι δεν σε εβαλαν σε προγραμμα θεραπειας?

Το μωρο δυστυχως πρεπει να το αφησεις καπου(γονεις η πεθερικα) και να μην ερθει σε επαφη μαζι σου για 1 μηνα.

Δυστυχως πολλες μανουλες το εκαναν αυτο αναγκαστικα!!

Σε λιγη ωρα θα ερθουν ενισχυσεις απο το φορουμ για να σου δωσουν λυσεις!!

Σοφια αυτο που πρεπει να γινει τωρα ειναι να μπουν σε σειρα καποια πραγματα. Εγω δεν ειμαι υποδειγμα ψυχραιμιας-διαβαζοντας τις προηγουμενες αναρτησεις μου θα το καταλαβεις! Παντως μετα το αρχικο σοκ αρχιζεις σιγα σιγα να συνερχεσαι και σαν ρομποτ κανεις αυτα που σου λενε. Ιωδιο δεν μπορεις να κανεις αυριο -μεθαυριο πρεπει πρωτα να γινει καποια προετοιμασια. Επισης στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχει λιστα αναμονης! Αν βιαζεσαι πολυ πρεπει να απευθυνθεις σε ιδιωτικο. Πρωτα απ ολα πρεπει να μιλησεις με τον ενδοκρινολογο σου θα σε κατευθυνει αυτος. Ο αδελφος μου που εκανε ιωδιο την προηγουμενη εβδομαδα ειναι σε απομονωση, αυτο δεν μπορεις να το αποφυγεις. Και γω νεα ειμαι στο φορουμ ομως εδω θα βρεις απαντησεις σε πολλα πραγματα που θα σε απασχολησουν στο μελλον.

sofia ψυχραιμία. Το πρόβλημά μας το έχουν πολλές χιλιάδες κόσμου και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κινδύνεψε ούτε στο ελάχιστο. Υπάρχει η γνώση και η θεραπεία. Εσύ το μόνο που θα βάλεις είναι υπομονή. Υπομονή. Υπομονή. Εμείς εδώ ΔΕΝ είμαστε ειδικοί και οι γνώσεις μας περιορίζονται (όσο σημαντικές και να είναι) στο ότι βρήκαμε κάτι πριν από εσένα και το ψάξαμε νωρίτερα. Ο γιατρός σου ποιος είναι; Πότε έκανες εγχείριση κτλ . Δώσε έστω σε πμ κάποιες πληροφορίες!

Καλησπερα! Λοιπον καναμε το ολοσωμο σπινθηρογραφημα σημερα το μεσημερι, ομως γυρισαμε με αδεια χερια απο αποψη αποτελεσματων, διοτι δεν ηταν σημερα εκει πυρηνικος γιατρος για να μας πει τι βλεπει!! Στον ενδοκρινολογο που πηγαμε μας ειπε οτι δεν περιμενει να δει κατι πολυ σπουδαιο σημερα, διοτι με τετοια τιμη θυραιοσφαιρινης θεωρει απιθανο να εχει κατσει και καπου αλλου ιωδιο περαν της τραχηλικης χωρας. Αυτα! Θελει να μας ξαναδει σε δυο μηνες που θα κανουμε αιματολογικες. Το up take τελικα 4,4. Καλυτερο γιατρο να τον χειρουργησει δεν θα μπορουσε να βρει οδελφουλης μου!! Ο χασαπης της γειτονιας καλυτερα θα το εκανε! Ελπιζω μονο να καει με το ιωδιο και να μην εχουμε παραπερα τρεχαματα.Σας ευχαριστω βρε παιδια που με ακουτε!

Δεν μένει τίποτα απο το ιώδιο και μάλιστα θα δουλεύει για τους επόμενους σχεδόν 6 μήνες. Όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!

Γειά σας κι απο μένα.

Ναγια , όλα θα πάνε καλά. Το ιώδιο θα κάψει ό,τι έχει απομείνει, ν είσαι σίγουρη .

Sofia , έχουμε περάσει σχεδόν όλοι το στάδιο που εσύ τώρα βρίσκεσαι!!Ναι, είναι ενα μεγάλο σοκ, να μαθαινεις οτι έχεις καρκινο, αλλά τον ...καλύτερο!!!γιατί με την αφαίρεση τον αποχαιρετάς!!!! Εχει μεγάλη σημασία οτι οι λεμφαδένες είναι καθαροι, οπότε θα κάνεις υπομονή και θα το περάσεις κι αυτό. Θα πάρεις το ιώδιο σύμφωνα με τις οδηγίες, θα κανονίσει ο γιατρός σου την ημερομηνία... το πού και πότε , θα το κανονίσεις... ΝΑΙ, θα είσαι μακρια απο το παιδί σου, αλλά θα είναι για το καλό ΤΟΥ!!!!!!! Δεν πρέπει να ερθεις σε επαφη μαζί του!!!! ο χρόνος περναει γρήγορα.

Ολα θα πάνε καλά. Περιμένουμε νεα σου.

Διαφημίσεις

Σοφια, καταρχην επιστρετευσε οση ψυχραιμια μπορεις. Ο πανικος δεν ειναι καλος συνοδοιπορος στον δρομο σου. Ολοι εδω μεσα εχουμε περασει τα ιδια ή παρομοια θεματα. Οσο παρηγορο μπορει να ειναι αυτο για σενα αυτη τη στιγμη κρατα την φραση "εχουμε περασει" που σημαινει οτι αυτο που σου συμβαινει τωρα θα περασει και εσυ δε θα εισαι μονη σου σ αυτο γιατι ολοι εμεις θα ειμαστε διπλα σου να σου λυσουμε οποιαδηποτε απορια, να σε στηριξουμε οταν το χεις αναγκη και φυσικα να γιορτασουμε μαζι σου την επιτευξη του στοχου που ειναι η καταστροφη των καρκινικων κυτταρων, οταν ερθει η ωρα τους. Δυστυχως για σενα το πιο δυσκολο κομματι θα ειναι αυτο της απομακρυνσης απο το παιδακι σου αλλα και παλι σου λεω οτι δεν συμβαινει μονο σε σενα. Θα περασει ομως και μετα θα θυμασαι τα λογια που σου λεμε τωρα και θα χαιρεσαι που μας βρηκες.

Δωσε μερικα στοιχεια για να μπορεσουμε να βοηθησουμε οπου μπορουμε.

Για οτι χρειαστεις, τωρα ξερεις που θα απευθυνθεις.

Καλημέρα σε όλους!

Νάγια τώρα πλέον... υπομονή! Το ιώδιο θα κάνει τη δουλειά του, και για να μας βλέπεις όλους εδώ... την κάνει καλά!

Σοφία καλωσόρισες και καλή ανάρρωση. Είναι λογικό να είσαι τρομοκρατημένη και μπερδεμένη, όλοι ήμασταν όταν μας ανακοίνωσαν το νέο. Εκμεταλλεύσου αυτή τη σελίδα για να κατανοήσεις καλύτερα αυτό που σου συμβαίνει, και για να είσαι και πιο έτοιμη στη συνέχεια. Ξέρουμε όλοι ότι αυτή τη στιγμή σου φαίνεται εξωπραγματικό, ότι δεν το χωράει το μυαλό σου... το 'χουμε περάσει κι εμείς, δεν είσαι μόνη σου. Κατανοώ και το άγχος σου για το να αφήσεις το μωράκι σου όμως πραγματικά δεν γίνεται αλλιώς, για το δικό του καλό κυρίως. Όσο για τη λήψη ιωδίου, αν δεν πρέπει να χάσεις χρόνο (ο γιατρός σου θα σου το πει αυτό) και πρέπει να πας σε ιδιωτικό, αν έχεις ασφάλεια ΕΟΠΥΥ και πας με παραπεμπτικό θα σου καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Για να πας να κάνεις το ιώδιο θα πρέπει να έχεις σταματήσει για κανα μήνα περίπου τα χάπια σου, να είναι δλδ καθαρός ο οργανισμός από Τ4, Τ3 κλπ. Μίλα με το γιατρό σου και πάρε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς για να μπορέσεις να οργανώσεις τη θεραπεία σου όσο καλύτερα γίνεται. Ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε όλοι! Χαμογέλα λίγο, θα δεις που όλα θα πάνε καλά! :)

Καλημερα σε ολη τη παρεα των ΑΘ! Τα προβληματα του θυρεοειδη αδενα τεινουν να γινουν μαστιγα. Μολις χθες το βραδυ εμαθα για ενα ακομα γνωστο μου ηλικιας 27 ετων του οποιου η FNA βγηκε θετικη για θηλωδες.... Τι να πω?

Υπομονη για ολους! (Το λεω για να το ακουω πρωτα εγω η ιδια)

Καλημερα σε ολη τη παρεα των ΑΘ! Τα προβληματα του θυρεοειδη αδενα τεινουν να γινουν μαστιγα. Μολις χθες το βραδυ εμαθα για ενα ακομα γνωστο μου ηλικιας 27 ετων του οποιου η FNA βγηκε θετικη για θηλωδες.... Τι να πω?

Υπομονη για ολους! (Το λεω για να το ακουω πρωτα εγω η ιδια)

Ρε Νάγια, σήμερα ο καφές ούτε με ενδοφλέβια δε με πιάνει... τι είναι οι ΑΘ; Χχαχαχαχαχχα

Καλημερα :)

ΑΘ = Ανωνυμοι θυρεοειδοπαθεις

Και ναι, δυστυχως οι παθησεις του αδενα αυτου ....... δεν εχουν σταματημο. Το θετικο ομως ειναι οτι ο καρκινος του θυροειδη ειναι απο τις ιασιμες μορφες καρκινων. Αρα ειμαστε τυχεροι μεσα στην ατυχια μας.

Σημερα χειρουργειται η Ρανια. Καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα, φιλη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...