Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναγια, καλη επιτυχια σε οτι αφορα την αυριανη εισαγωγη του αδερφου σου. Ολα θα πανε καλα κι εμεις θα περιμενουμε νεα σας.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Νάγια καλά αποτελέσματα για τον αδερφό σου, όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου! Ρε παιδιά... ο Γιώργος?? Σαν πολύ καιρό δεν έχουμε να μάθουμε νέα του;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!

Εγώ δεν είμαι γονιός ακόμα (όπου απευθύνεται κατά κύριο λόγο το site) αλλά έκανα την εγγραφή μου γιατί έψαχνα πληροφορίες γιατί μου βρήκαν κάτι πραγματάκια (θα εξηγήσω αργότερα) και είδα ότι έχετε δημιουργήσει ένα όμορφο παρεάκι και συζητάτε και νά'μαι!!

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα γενικές αίματος και θυρεοειδή και λόγο ότι υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια (μπαμπάς,αδερφή,θειάδες κλπ) η γιατρός αφού έπιασε κάπως πρησμένο τον λαιμό μου πρόσταξε και έναν υπέρηχο θυρεοειδούς για παν ενδεχόμενο.

Στις εξετάσεις λοιπόν μου βγήκα στα φυσιολογικά τ4 & τ3 και μια χαμηλή tsh (0,20) να σημειωθεί ότι πριν 6 μήνες αυτή η tsh ήταν στο 1,97 με φυσιολογικές τιμές το εργαστήριο να δίνει 0,27 - 4,7 Επίσης ο υπέρηχος έδειξε ένα πολυκυστικό οζίδιο 3,4 χιλιοστά.

Η παθολόγος μου πρότεινε λόγο ιστορικού να επισκεφτώ κάποιον ενδοκρινολόγο.

Για να μην μακρηγορώ ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε εσείς κάποιον καλό γιατρό εδώ στην Αθήνα (κέντρο μένω και λίγο πιο κει δεν έχω θέμα απλά να υπάρχει πρόσβαση με μέσα) ο οποίος γιατρός να είναι συμβεβλημένος στον Εοππυ. (αν έχετε κάποιον μπορείτε να μου στείλετε κάποιο πμ)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και για την υπομονή!

Καλησπερα σε ολους! Δεν ειχα προσβαση στο διαδικτυο και δεν μπορουσα να γραψω νωριτερα. Επιστρεψαμε στη βαση μας μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα. Ο αδελφος μου πηρε 100 μιλικιουρι τελικα με 4% θυρεοειδικο υπολειμμα! Μολις ακουσα το 4% κοντεψα να λιποθυμισω, μου πεσε πολυ βαρυ. Διαβαζα σ αυτο το φορουμ ολους σας να χετε 1, 1,5 0,9 και ελαχιστοι να χετε κατι παραπανω, οποτε αντιλαμβανεστε οτι τα χρειαστηκα. Αναθαρησα λιγο οταν βγηκε η θυρεοσφαιρινη η οποια ηταν 3,71 και μας ειπε ο γιατρος οτι ειναι πολυ καλη! Βεβαια δεν ειδα να τον ενοχλει ιδιαιτερα και το 4% του up take. Να σας πω ακομα οτι τα anti tg δεν εχουν βγει ακομα, μας ειπαν για την επομενη Δευτερα. Επισης το εργαστηριο δεν δινει ακριβη τιμη της tsh παρα μονο αναφερει >50. Για το up take πηρε μολις 0,5 μιλικιουρι ιωδιου. Πραγματικα ελαχιστη ποσοτητα. Τωρα αυτο που περιμενουμε ειναι το τρομακτικο (οπως ελεγε και καποιο αλλο μελος του φορουμ παλαιοτερα) ολοσωμο σπινθηρογραφημα την επομενη Τεταρτη. Εκει θα δειξει η ολη κατασταση. Ξαναλαω οτι ειμαι λιγο ηρεμη εξαιτιας της τιμης της tg. Ο αδελφος μου δεν ειχε εντονα τα σημαδια του υποθυρεοειδισμου επανω του, αυτο που παρατηρησε ηταν τα κρυα ποδια και η εντονη βαριεμαρα (ετσι την χαρακτηρισε) απο το απογευμα και μετα. Εγω βλεποντας τον εχω να πω οτι την ''εβγαλε'' πολυ καλα. Δεν ξερω αν ξεχασα κατι (ειναι ανακατεμενο το κεφαλι μου), παντως οσοι εχετε περασει αυτη τη διαδικασια πιστευω οτι γνωριζετε πολυ καλυτερα απο μενα το πως να αξιολογησετε τα παραπανω αποτελεσματα!

ΥΓ Ηπιε 8 μπουκαλες νερο, τον πονεσε η κοιλια του απ τις καραμελες λεμονι γιατι τσιχλες δεν επιτρεπονταν, ειχε αντοχη να επιστρεψει με το αυτοκινητο του 2,5 ωρες δρομο και για 3 βδομαδες θα ναι σε απομονωση. Τελος μεχρι το ολοσωμο του παν να συνεχισει τη διαιτα και να μην παρει ακομα ουτε Τ3 ουτε Τ4. Σας κουρασα ρε παιδια με το κατεβατο, αλλα ηθελα να σας πω τι εγινε. Ευχαριστω

Ναγια, παει κι αυτο, το ξεπερασατε. Οπως αναφερεις ο αδερφος σου περασε σχετικα ευκολα την διαδικασια, και ελπιζω να συνεχιστει η καλη αυρα και στις επομενες διαδιακσιες.

Καλα αποτελεσματα να εχετε και με το ολοσωμο και να περασουν φρηγορα οι 3 βδομαδες και ολα να ειναι παρελθον.

Περιμενουμε να μας ενημερωσεις για τις επομενες εξελιξεις.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Ναγια ολα καλα θα πανε!!!Εγω να φανταστεις ειχα TG 12 και μετα το ραδ.ιωδιο κατεβαινε.Χρειαζονται αρκετοι μηνες(9) για να καει ολος ο ιστος.

Να ξερεις οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα!!Περαστικα του!!

Υ.Γ.Εμενα μου αρχισαν το Τ4 μεσα στον θαλαμο,νομιζω απο την τριτη μερα.

Καλημέρα Νάγια μου, περαστικά!!! Μην ανησυχείς για την TSH, αργεί να πέσει λίγο. Όσο για τα αντισώματα, εμένα που έχει περάσει ένας χρόνος και δυο μήνες απ' το ιώδιο, ακόμα είναι υψηλά (864), δείτε τι θα βγάλει η εξέταση και ρωτήστε το γιατρό μήπως πάρει σελήνιο για κάποιο διάστημα, υποτίθεται ότι σε βάθος εξαμήνου βοηθάει να πέσουν. Κι εγώ το χάπι το άρχισα μετά από μερικές μέρες απ' το ιώδιο απ' ότι θυμάμαι. Κι όπως είπε η Σόνια, το ιώδιο καίει για κανά 9μηνο στον οργανισμό, οπότε θα συνεχίσει να καταστρέφει ότι βρει. Καλά αποτελέσματα και με το ολόσωμο και καλή δύναμη στον αδερφό σου πρώτ' απ' όλα και σε όλους σας γενικότερα. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε! :)

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ευχαριστω βρε κοριτσια.... Σονια τα λογια σου μου δινουν τη δυνατοτητα να ελπιζω. Ο φοβος μου (σε σημειο πανικου) ηταν πολυ μεγαλος λογω του μεγαλου μεγεθους της κακοηθειας (3,5 εκ) και σκεφτομουνα οτι με χιλιοστα σε εχει κανει μεταστασεις αυτο το πραγμα σε τοσο κοσμο, σκεψου τι θα χει γινει στην δικη μας περιπτωση με 3,5!!! Ομως για να ειμαι ειλικρινης εχω ηρεμησει λιγο και ελπιζω για το καλυτερο με την τιμη της tg (μονο 3,71 και με υπολειμμα 4%). Μακαρι ναμαστε τυχεροι μεσα στη ατυχια μας.... κι εμεις κι ολος ο κοσμος....

Χρυσα μου δεν ανησυχω για την TSH απλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να ηταν μεγαλυτερη για να γινει καλυτερα η θεραπεια με το ιωδιο. Βλεπεις το εργαστηριο δεν μας εδωσε ακριβη τιμη αλλα οτι ειναι > 50. Αυτο μονο. Τωρα οσον αφορα τα anti tg θελω να δω τις τιμες γιατι η τιμη της tg επηρεαζεται απ αυτα, δεν ξερω πως ακριβως αλλα επηρεαζεται. Να πω οτι η αιμοληψια εγινε πριν τη ληψη ιωδιου και οντας υποθυρεοειδικος (ειχε κοψει το Τ3 20 ημερες πριν και ηταν και σε διαιτα).

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΘΥΡΩΕΙΔΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

σου εστειλα προσωπικο μηνυμα

Καλημερα σε ολους! Σε λιγα λεπτα αναχωρουμε για Αθηνα οπου ωρα 12 εχουμε το ραντεβου για το ολοσωμο! Δεν σας κρυβω οτι εχω αρχισει να τρεμω παλι, παντως αργα το απογευμα που θα χουμε επιστρεψει θα σας ενημερωσω για τα αποτελεσματα. Επειδη το φορουμ ειναι γουρλιδικο ελπιζω να παρουμε κι εμεις λιγη απο τη θετικη αυρα ολων σας γιατι την εχουμε αναγκη!! Ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...