Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους! Msol μην με λαμβανεις υποψη σου!Στην προσπαθεια μου ν αναπνευω (γιατι ειμαι σε κατασταση ασφυξιας) εσπειρα τον πανικο και ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες και καλη επιτυχια στο χειρουργιο σου, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Κανενας ανθρωπος δεν παει με χαρα να κανει ενα χειρουργιο, ειναι λογικο κ απολυτως φυσιολογικο να φοβαται, ομως το συγκεκριμενο ειναι ρουτινας! Πριν καλα καλα το καταλαβεις θα σαι πισω στα μικρα σου! Και δεν σου μιλω εκ του ασφαλους, εχω χειρουργηθει κι εγω στο παρελθον αλλα και τωρα βιωσα την επεμβαση του αδελφου μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σε ολους! Msol μην με λαμβανεις υποψη σου!Στην προσπαθεια μου ν αναπνευω (γιατι ειμαι σε κατασταση ασφυξιας) εσπειρα τον πανικο και ειλικρινα δεν ειχα τετοια προθεση. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες και καλη επιτυχια στο χειρουργιο σου, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! Κανενας ανθρωπος δεν παει με χαρα να κανει ενα χειρουργιο, ειναι λογικο κ απολυτως φυσιολογικο να φοβαται, ομως το συγκεκριμενο ειναι ρουτινας! Πριν καλα καλα το καταλαβεις θα σαι πισω στα μικρα σου! Και δεν σου μιλω εκ του ασφαλους, εχω χειρουργηθει κι εγω στο παρελθον αλλα και τωρα βιωσα την επεμβαση του αδελφου μου!

Ναγια μου μην στεναχωριεσαι εγω ειμαι μια χαρα!!! Τωρα ντυνουμε τον μικρο καρναβαλακι και ετοιμαζομαστε να βολταρουμε.Αντε βρε πουλακι μου ηρεμησε και ολα θα παρουν το δρομο τους.

Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους!

Καλημερα και καλη εβδομαδα σ ολους! Μsol σε ''ζηλευω'' για τον ''καρναβαλακο'' βαζω στοιχημα οτι ηταν τελοιος!! Να περνατε καλα! Εγω ειμαι λιγο καλυτερα, αρχιζω σιγα σιγα (με πολυ αργο ρυθμο ομολογω) να ''χωνευω'' την ολη κατασταση και τι αλλο να πω?? Ο Θεος βοηθος για ολους μας!!

Ναγια χαιρομαι που εισαι καλυτερα!!Σιγουρα χρειαζεται λιγος χρονος για να "χωνεψεις" αυτο το γεγονος,αλλα θα στο ξανατονισω οτι ολοι μας ειμαστε καλα και λυπαμαι για τον χρονο που εχασα το πρωτο διαστημα της νοσου μου, σκεφτομενη αρνητικα και βαζοντας κακες σκεψεις στο μυαλο μου δηλ.για το αν θα γινω καλα απο τον καρκινο κ.τ.λ.Το τελευταιο διαστημα καταλαβα,οτι ειναι ιασιμος και με την στενη παρακολουθηση και τις εξετασεις που μας κανουν ,δεν προκειται να παθουμε τιποτα κακο και θα προλαβουμε οποιαδηποτε τυχον εξελιξη.

Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να πεισεις τον αδελφο σου οτι συντομα θα γινει ολο αυτο μια αναμνηση και μετα την θεραπεια του τελειωνουν ολα!!Μονο αιματολογικες και υπερηχο θα κανει!!Πιστεψε με θα γινει καλα!!!!

Καλο απογευμα! Εχω να παρατηρησω το εξης: Οταν ενας ανθρωπος ερχεται αντιμετωπος μ ενα προβλημα υγειας, περαν των πολυ βασικων γενικων οδηγιων -που ειναι ιδιες απ ολους τους γιατρους για την περιπτωση του- ερχεται αντιμετωπος και με αποψες που διαφερουν μεταξυ τους ενω δεν θα πρεπε. Δυο βδομαδες και κατι που χω σ αυτη την ιστορια εχω ακουσει απο ΓΙΑΤΡΟΥΣ πραγματα διαφορετικα και καλουμαι εγω (ο αδελφος μου για την ακριβεια) να αποφασισει τι θα κανει, χωρις να χει τις απαραιτητες γνωσεις. Συγκεκριμενα: η συντριπτικη πλειοψηφια των εδοκρινολογων της περιοχης μας (και των πυρηνικων) ειναι εντελως αντιθετη στο να γινεται up take πριν την ληψη της θεραπευτικης δοσης του ιωδιου για να αποφευχθει το φαινομενο stanning, δηλαδη η μη σωστη και μη ολοκληρωτικη αποροφηση απο τον εναπομειναντα ιστο του θυρεοειδη της θεραπευτικης δοσης του ιωδιου. Στο νοσοκομειο που τον εχουν αναλαβει το θεωρουν ακρως απαραιτητο για να δουν το θυρεοειδικο υπολλειμα και να καθορισουν την ποσοτητα του ιωδιου που θα παρει (εν τω μεταξυ να αναφερω οτι εχουν ηδη αποφασισει την χορηγηση 100 μιλικιουρι). Γιαυτο ρωτουσα νωριτερα παλαιοτερα μελη του φορουμ και ομοιοπαθεις αν εχουν κανει up take πριν την ληψη του ιωδιου. Επισης καποιοι γιατροι λενε για αξονικες μανητικες και αλλοι μολις ακουνε κατι τετοιο σταυροκοπιουνται και σε κοιταζουν με απορια λες κι εισαι εντελως χαζο (δλδ πως σου κατεβηκε αυτο?). Πειτε μου τωρα: ειναι αν μην σαλταρεις? Πρεπει να αποφασισεις για τη ζωη σου χωρις να χεις γνωσεις και την παραμικρη ιδεα για το τι ειναι σωστο και τι οχι! Δεν θα πρεπε να υπαρχουν κοινες κατευθηντηριες οδηγιες για ολους? Γιατι να μπαινουμε σ αυτη τη διαδικασια? Ειχε κανεις απο ολους εσας που εχετε περασει αυτη την ταλαιπωρια στο παρελθον τις ιδιες αποριες με μενα ή τελικα μου τυχαν ολα τα περιεργα? Η αλλη λυση ειναι να μην ρωτας να μη μιλας να μην ψαχνεις τιποτα και να πηγαινεις σαν προβατο οπου σου λενε. Χιλια ευχαριστω που με ακουτε.

Διαφημίσεις

Ναγια εχεις ολα τα δικια με το μερος σου.Ακου λοιπον τι κανεις σε τετοιες περιπτωσεις.

Διαλεγεις εναν γιατρο που νιωθεις πιο ασφαλης μαζι του και ακολουθεις πιστα τις οδηγιες του

και Δεν ακους ουτε επιτρεπεις σε αλλους την παραμικρη νυξη για μα μην τρελλενεσαι.....Δεν τα

λεω με ελαφρια καρδια αλλα με πληρη συνειδηση γιατι το περασα στον υπερθετικο βαθμο με τον

μεγαλο μου γιο οταν ηταν 3,5 χρονων και τον ειχαν ξεσκισει στις βιοψιες δερματος για ενα εξαμηνο

τουλαχιστον....Εκει να δεις πικρα και διαγνωσεις και κοντρα διαγνωσεις και αποτελεσμα μηδεν...

Μεχρι που εκανα οτι σου ειπα και εβαλα τα πραγματα σε μια σειρα....Και στο κατω κατω στην δικια σας

περιπτωση αλλοι ακολουθησαν το ενα πρωτοκολλο και αλλοι το αλλο.Και οι μεν και οι δε

πηγαν μια χαρα οποτε δεν ειναι κατα τη γνωμη μου τοσο τραγικο το διλλημα. Παω να ετοιμασω τον μεγαλο

για διαγωνισμα μαθηματικων ουφ...

Αυτο που θελω ειναι να γινει θεραπεια με τον σωστοτερο τροπο γιατι αυτο σου εξασφαλιζει τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα. Πολλα περιθωρια απο αψοψη γιατρων δεν εχουμε διοτι ο παθων ειναι ενστολος και ''αναλαμβανει'' τα παντα η υπηρεσια του. Ακουω με προσοχη αυτα που μας λενε (δεν τους αμφισβητω διοτι δεν εχω τις γνωσεις) αλλα σαν νοημων ανθρωπος εχω υποχρεωση απεναντι στους εαυτους μας να διασταυρωσω το ο,τι μας λενε! Αυτο μονο! Και δυστυχως εκει ειναι που μπλεκονται τα πραγματα!

Ναγια εχεις απολυτο δικιο!!Εγω εστειλα σε 10 πανεπιστημιακα νοσοκομεια της Γερμανιας ολο το ιστορικο μου μεσω Mail και εκει να δεις τι εγινε!!!

Επειδη εχω 2 υποπτους λεμφαδενες που δεν "καηκαν" με το ραδιεν.ιωδιο και αυξανουν σε μεγεθος ,αλλοι καθηγητες γιατροι μου ειπαν απλα:"δυστυχως εχετε μετασταση" ,αλλοι να κανω ολοσωμο ξανα για να διελευκανθει η κατασταση,αλλοι να κανω χειρουργειο και να τους βγαλω,αλλοι να κανω παρακεντηση και αλλοι συνεστησαν παρακολουθηση και οτι ειναι ολα καλα!!

Τρελαθηκα!!!!Απο την μια εκλαιγα και δεν ηξερα που να παω και απο την αλλη ημουν ησυχη και πιστευα αυτους που μου ελεγαν καλα νεα!!!Ολοι τους καθηγητες σε πανεπιστημιακα νοσοκομεια!!!

Αποφασισα να μη κανω τιποτα και να ακολουθησω αυτο που μου λενε εδω στο νοσοκομειο.Ετσι απλα!!

Στη περιπτωση του αδελφου σου και UP TAKE να μην κανετε να ξερεις οτι με τα 100 μιλικ. θα τα καψει ολα και θα ειναι μια χαρα!!

Σονια καλημερα! Ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις γιατι αρχισα να θεωρω τον εαυτο μου τρελλο και υπερβολικο.Δεν εχω κανενα θεμα με τις εξετασεις, οτι πρεπει να γινει ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Το προβλημα μου ειναι μηπως καποια απ αυτες μπλοκαρει την θεραπεια. Και το αλλο μου θεμα ειναι: αντε να τας βγαλεις περα με τους στρατιωτικους γιατρους! Αποφασιζουμε και διαταζουμε! Βγαλτε ακρη εσεις οι φτωχοι θνητοι!! Καποιος μου πε χθες: Ενας θανατος ειναι τραγωδια, 1000 θανατοι ειναι στατιστικη!!!Αυτο ειμαστε στατιστικη!!!!!

Ναγια,απ`οτι εχω καταλαβει,το ραδιενεργο ιωδιο και μαλιστα τα 100 μιλ. ειναι το πιο σημαντικο που θα παρει,οποτε μην ανησυχεις για το αν θα κανει η δεν θα κανει up take.Το αποτελεσμα μετραει,δηλ.οτι για 9 μηνες θα καψει σχεδον τα παντα και θα ειναι μια χαρα!!

Διαφημίσεις

Μακαρι να ναι ετσι Σονια, ποιος δεν το θελει? Αλλα επειδη εχω διαβασει τις σελιδες αυτου του φορουμ απο την αρχη πολυ πολυ προσεκτικα ειδα οτι καποιοι αναγκαστηκαν να ξαναπαρουν ιωδιο προφανως γιατι η πρωτη φορα δεν ηταν και τοσο αποτελεσματικη! Ειναι απολυτως κατανοητο και σαφεστατο οτι η καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη, αλλα ο καθενας κοιτα να ενημερωθει και να δει τι καλυτερο μπορει να κανει για τον εαυτο του! Οι εμπειριες ολων εδω μεσα ειναι πολυ χρησιμες και πρεπει να τις λαμβανουμε πολυ σοβαρα υπ οψιν μας!

Ναγια,χαιρομαι που βλεπω ενα ενημερωμενο ατομο!!Πεντε χρονια στα νοσοκομεια,δεν συναντησα καποιον ασθενη που να ξερει τι ειναι καρκινος του θυρεοειδους και μαλιστα ουτε καν γνωριζανε τι εξετασεις κανουνε και για ποιο σκοπο!!Οταν μιλουσα με τους πυρηνικους ,αλλα και με τους ενδοκρινολογους,ηξερα τι ερωτησεις θα κανω και πολλες φορες τους εφερνα σε αμηχανια ρωτωντας απο που τα γνωριζω ολα αυτα!!Το ιντερνετ με βοηθησε πολυ!!Δεν παραπλανηθηκα καθολου!!

Τελικα θα κανει UP TAKE?Toυλαχιστον να ξερουν τι υπολλειμα εχει.Εγω ειχα 1,6%,ενω αλλοι 9% οπως η Μαιρη.Παντως τα 100 μιλικ.(και εγω τοσο πηρα) δεν ειναι λιγα.

Σονια και μενα το διαδικτυο με βοηθησε παρα πολυ!! Επισης μ εχει βοηθησει το γεγονος οτι 10 χρονια εχω δουλεψει σε δημοσιο νοσοκομειο και εχω πολλους γνωστους γιατρους. Επισης με τα ζορια που εχω περασει στο παρελθον με τον πατερα (επασχε απο τρομερη αρρωστια) εμαθα να ρωτω να ενημερωνομαι και να αποφασιζω.Στην περιπτωση του μικρου εχω ζοριστει γιατι δεν εχω περιθωριο κινησεων στο νοσοκομειο γιατι ειναι στρατιωτικο και επιπλεον ειναι και ξεροκεφαλος. Τακτικη τους εκει ειναι να κανουν up take πριν τη ληψη ιωδιου, οποτε δεν μπορω να κανω τιποτα γι αυτο. Ελπιζω μονο να μην εμφανισει το φαινομενο stunning effect γιατι τοτε δεν ξερω πως θα αντιδρασω.

Ευχομαι να μην παρουσιαστει τετοιο προβλημα!!Θα ειμαστε εδω να μας ενημερωνεις και να τα συζηταμε.Σας ευχομαι επισης να εχετε οσο το δυνατο μικροτερο υπολλειμα,οποτε η επιτυχια της θεραπειας του θα ειναι δεδομενη!!

Καλη δυναμη στον αγωνα σας και ολα καλα θα πανε!!:)

Ευχαριστω για τις ευχες Σονια! Βεβαιως και θα σας ενημερωνω για το ο,τι προκυπτει γιατι οι συμβουλες απο παθοντες ειναι πολυτιμες.Μεθαυριο ανεβαινω πρωι πρωι Αθηνα να τα πουμε λιγο απο κοντα με τους κυριους στρατιωτικους. Το ιωδιο θα το κανει 12 Μαρτιου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...