Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Ο πανικος δε θα βοηθησει κανεναν. Οτι και να ειναι η περιπτωση του αδερφου σου, ειναι αντιμετωπισιμη. Στο χρονο που διαθετεις, κανε ερευνα, ενημερωσου και βρες αυτο που σας χρειαζεται. Απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω, σημασια δεν εχει τοση το μεγεθος αλλα η συσταση του και οι διηθησεις ή τυχον μεταστασεις. Εχεις χρονο....ηρεμησε. Η αγνοια και ο πανικος ειναι οι χειροτεροι συνοδοιποροι στον δρομο σας.

Εδω, οι περισσοτεροι συμμετεχοντες εχουν περασει τη φαση που ειστε εσεις τωρα και μενουν για να αποδειξουν το ιασιμο της περιπτωσης επειτα βεβαια απο τις διαδικασιες θεραπειας.

Πιστεψε το λοιπον: Θα περασει!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναγια,μην πανικοβαλλεσαι!!Δεν εχει σχεση το μεγεθος,αλλα αν εχει κανει διηθηση καψας η μεταστασεις στους λεμφαδενες.Και κατι τετοιο να εχει συμβει,οπως σε πολλους απο εμας,με το ραδιενεργο ιωδιο θα καουν ολα και δεν θα μεινει τιποτα!!Ειναι σιγουρο αυτο!!Πανω απ`ολα ψυχραιμια και εναν καλο γιατρο.Εγω δεν γνωριζω στην Αθηνα καποιον γιατι μενω Θεσ/κη και με παρακολουθουν στο νοσοκομειο.

Μπηκαμε χειρουργιο με ΑΡΝΗΤΙΚΗ FNA και ειμασταν σχετικα ηρεμοι. Μονηρης οζος 5 εκατοστων! Η βιοψια αναφερει υποκαψιακη αναπτυξη του καρκινωματος,ομως σε καποιο σημειο λειπει ιστος, με αποτελεσμα να μην μπορουν με ασφαλεια να αποκλεισουν την εξωθυρεοειδικη επεκταση στο σημειο αυτο! Δεν μας δινονται περισσοτερα στοιχεια γι αυτο το σημειο πχ (σκεψη δικη μου) αν ειναι ''φαγωμενος'' ο ιστος εκει που ξαναρχιζει να υπαρχει και επισης δεν αναφερεται πουθενα αλλου ο ορος διηθηση. Φανταζομαι οτι αν υπηρχε θα αναφεροταν! Επισης δεν εχουμε στοιχεια για λεμφαδενες γιατι δεν βγηκαν και σε σχετικη ερωτηση μου στο χειρουργο, πηρα την εξης απαντηση! Κοριτσι μου η περιοχη ηταν καθαρη, ετσι απλα νομισες οτι αφαιρουμε λεμφαδενες? Εννοειται οτι το βουλωσα (δεν ειχα κατι να πω)και ελπιζω οντως να μην εχει διηθημενους λεμφαδενες ο αδελφος μου γιατι διαφορετικα θα με γνωρισετε απο τα δελτια ειδησεων! Οπως καταλαβαινετε δεν εχουμε και παρα πολλα στοιχεια για να ξερουμε τι εχουμε να περιμενουμε! Γιαυτο και η ταραχη μου! Πελαγωσα!

Ναγια, απο οσα ειπες, πιστευω πως ολα ειναι υπο ελεγχο. Δεν υπαρχουν διηθησεις στους λεμφαδενες και ο καρκινος θα καει με το ιωδιο. Οπως σωστα φανταζεσαι, αν υπηρχαν θα αναφερονταν.

Ελπιζω η παρεα μας να σε καθησυχαζει και εσυ με τη σειρα σου τον αδερφο σου.

Απορια: εκεινος δεν ασχολειται το διαδικτυο???

Βεβαιως και ασχολειται! Πολυ περισσοτερο απο μενα! Του ειπα να μπει εδω και να ενημερωθει απο παθοντες, πραγμα που μπορει και να χει ηδη κανει! Φαινεται πολυ ψυχραιμος, εγω θα τρελλαθω. Ακομα να σας πω οτι οσο με βλεπει στο pc τοσο περισσοτερο νευριαζει, διοτι του πε ο γιατρος του μακρια απο το διαδικτυο γιατι απο τις 30 πληροφοριες οι 29 ειναι αναληθεις κ παραπλανητικες! Εγω ομως δεν το δεχομαι αυτο γιατι ο,τι εχω μαθει σχετικα μ αυτο που μας ''καιει'' ειναι απο το διαδικτυο. Δεν θελω να κοιμαμαι τον υπνο του δικαιου και να μην ξερω τι μου γινεται!!

Διαφημίσεις

Γενικα το διαδικτυο μπορει να πληροφορησει αλλα μπορει καλλιστα και να παραπληροφορησει. Το γεγονος οτι η σελιδα αυτη κρατα χρονια και μεχρι τωρα εχουν βρει βοηθεια πολλοι ασθενεις, κατι λεει!!!!

Οι γιατροι λενε να μην πιστευουμε τα οσα διαβαζουμε ως ογκο πληροφοριων προφανως γιατι μας γεμιζουν πληροφοριες οι οποιες πιθανον δημιουργουν προβληματα και στους ιδιους, αλλα ενας νοημων ενηλικας πιστευω οτι μπορει να ξεχωρησει ποια ειναι η "πληροφορια" και ποια η "παραπληροφορια".

Αν λοιπον μας διαβαζει και ο αδερφος σου, τον προσκαλουμε να περπατησουμε μαζι τον ανηφορο. Να ξερει οτι μετα τον ανηφορο, υπαρχει ισιαδι!!!!

Αλλωστε η παρουσια ολων αυτων των ανθρωπων που περασαν ή περνουν την ιδια διαδικασια, και καταθετουν τις εμπειριες τους, μεχρι τωρα δε νομιζω να εβλαψαν καποιον.

Καλημερα! Συνφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, διαφορετικα δεν θα ημουν εδω! Ομως αυτο που εχω καταλαβει -και ισχυει σιγουρα- ειναι οτι ο καθε ανθρωπος βιωνει και αντιμετωπιζει διαφορετικα το προβλημα του. Επισης οταν καποιος σ ενα σπιτι πασχει, πασχουν ολοι μαζι του και πολυ περισσοτερο οταν ειναι πολυ δεμενοι και αγαπημενοι σαν οικογενεια. Γι αυτο ειμαι εδω και εχω ευχηθει 1000 φορες μακαρι να χα εγω το προβλημα! Ευχαριστω που με ακουτε! Καλημερα και παλι!!

Καλημερα! Συνφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου, διαφορετικα δεν θα ημουν εδω! Ομως αυτο που εχω καταλαβει -και ισχυει σιγουρα- ειναι οτι ο καθε ανθρωπος βιωνει και αντιμετωπιζει διαφορετικα το προβλημα του. Επισης οταν καποιος σ ενα σπιτι πασχει, πασχουν ολοι μαζι του και πολυ περισσοτερο οταν ειναι πολυ δεμενοι και αγαπημενοι σαν οικογενεια. Γι αυτο ειμαι εδω και εχω ευχηθει 1000 φορες μακαρι να χα εγω το προβλημα! Ευχαριστω που με ακουτε! Καλημερα και παλι!!

Καλημέρα Νάγια μου,

και προπάντων ψυχραιμία!!! Μην ξεχνάς ότι αυτή τη στιγμή ο αδερφός σου θέλει στήριξη. Αν σας πιάσει πανικός δεν θα τον βοηθήσετε, αντίθετα θα του μεταδώσετε το άγχος σας. Συμφωνώ με τα όσα είπε η Γεωργία περί πληροφόρησης και παραπληροφόρησης, εδώ ο καθένας μας απλά θα σου παραθέσει συγκριτικά το πρόβλημά του, που είναι παρόμοιο με το δικό σου, κι από κει και πέρα κρατάς ότι θες. Το σίγουρο είναι ότι όλοι το περάσαμε κι όλοι είμαστε ακόμα εδώ και το συζητάμε, κι αυτό είναι που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και εσύ και κυρίως ο αδερφός σου. Κι αν έχει μπει και διαβάζει τι λέμε έστω και χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του, κάτι θα του μείνει απ' αυτά που λέμε. Αν μη τι άλλο, το ότι αυτό που του συνέβη ξεπερνιέται. Κι επειδή ρώτησες νωρίτερα, εγώ είχα κάνει αξονική εγκεφάλου πριν το ιώδιο.

Ναγια καλημερα!!Για μια ακομα φορα επιβεβαιωνεται οτι η παρακεντηση δεν ειναι ακριβης,γιατι η βελονα δεν "επεσε" στα καρκινικα κυτταρα!!Εμενα θα με πηγαινανε για FNA σε ενα οζο στη δεξια πλευρα του θυρεοειδη και τελικα αποδειχτηκε στη βιοψια μετα το χειρουργειο οτι η δεξια πλευρα ηταν πεντακαθαρη ,ενω η αριστερη ηταν γεματη απο εστιες καρκινου,οπου 2 χρονια νωριτερα η FNA ειχε βγει μια χαρα!!!Καλα που ακουσα φιλο μου γιατρο να κανω εγχειριση,γιατι ,οπως μου ειχε πει, η παρακεντηση δεν ειναι σιγουρη μεθοδος και μου εσωσε την ζωη!!Ακομα θα παρακολουθουσαν τους οζους οι γιατροι!!

Οσο για το διαδικτυο,εγω δεν παραπλανηθηκα καθολου και οι πληροφοριες που βρηκα για την παθηση μου ηταν ακριβεστατες!!

Παντως θα στο ξαναπω :Ειναι ιασιμος καρκινος!!

Κοριτσια σας ΥΠΕΡΡΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Εγω δεν εχω θεμα με το διαδικτυο, ο γιατρος (χειρουργος) εχει και δεν ξερω ποσο το μετεδωσε στον αδελφο μου! Η γιατρος εδω μας μιλησε για μαγνητικη εγκεφαλου(???)!!! και τωρα ψαχνω για ενδοκριλογο στην Αθηνα που να εχει εξειδικευση στον ca θυρεοειδους.

Μου μιλησαν για την κ. Μαλακταρη (Ιπποκρατειο)και την κ. Αλεβιζακη (Ευγενιδειο)! Ιδωμεν!

ΥΓ ο αδελφος ειναι πολυ πιο ψυχραιμος απο μενα, εγω χρειαζομαι ψυχιατρο

Διαφημίσεις

Nαγια η αποδειξη οτι ειμαστε ολοι καλα σε αυτο το φορουμ,ειναι οι μαρτυριες μας,γι αυτο τζαμπα αγχωνεσαι!!Θα κανει την θεραπεια του και μετα θα το ξεχασετε!!Θα δεις!!Το ραδιενεργο ιωδιο "καιει" ο,τι εχει απομεινει:Θυρεοειδικος ιστος,λεμφαδενες και τυχον καρκινικα κυτταρα επι 9 μηνες,δηλαδη για μεγαλο χρονικο διαστημα "δουλευει"!!Θα δεις οταν θα κανει το ολοσωμο μετα απο 9 εως 12 μηνες θα ειναι ολα πεντακαθαρα!!

Κοριτσια σας ΥΠΕΡΡΡ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Εγω δεν εχω θεμα με το διαδικτυο, ο γιατρος (χειρουργος) εχει και δεν ξερω ποσο το μετεδωσε στον αδελφο μου! Η γιατρος εδω μας μιλησε για μαγνητικη εγκεφαλου(???)!!! και τωρα ψαχνω για ενδοκριλογο στην Αθηνα που να εχει εξειδικευση στον ca θυρεοειδους.

Μου μιλησαν για την κ. Μαλακταρη (Ιπποκρατειο)και την κ. Αλεβιζακη (Ευγενιδειο)! Ιδωμεν!

ΥΓ ο αδελφος ειναι πολυ πιο ψυχραιμος απο μενα, εγω χρειαζομαι ψυχιατρο

Νάγια η Μαλακτάρη είναι που με παρακολουθεί στο Ιπποκράτειο, είναι πάρα πολύ καλή!!! Αν θες τηλέφωνα να συννενοηθείς πες μου!

Xrysa&& ναι θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα! Στο νοσοκομειο πας ή στο ιατρείο της? (αν εχει εξω). Και κατι ακομα! Εσυ εκανες yp take πριν τη ληψη ιωδίου?

Δεν έχει ιατρείο έξω, είναι νοσοκομειακή γιατρός. Μπορείς να τη βρεις στο 213-2088369, ζήτησέ την και εξήγησέ της ότι είστε από επαρχία, ότι θα κάνει το ιώδιο στις 12 Μαρτίου, πότε μπορεί να σας δει κλπ κλπ, είναι πολύ καλή γιατρός. Επίσης ναι, είχα κάνει Up take, δυο τρεις μέρες πριν το κανονικό ιώδιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...