Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα

georgiamami

Recommended Posts

Despina4321,βλεπω οτι εχεις περασει πολλα!!Τεσσερις φορες ιωδιο?Χαιρομαι που εισαι δυνατη και το αντιμετωπιζεις με κουραγιο ολο αυτο!!Μπραβο σου!!!Ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα ολη αυτη την περιπετεια!!Ηθελα να σε ρωτησω,αν μετα το χειρουργειο και το πρωτο ιωδιο,τι εικονα ειχαν οι λεμφαδενες?Γιατι κι εγω εχω αντιδραστικους και ειδικα ο ενας που ειναι 0,50 cm,ειναι υποηχοικος φλεγμονωδους αιτιολογιας.Στην αρχη μου ελεγαν οτι ειναι κατι που θα τους ανησυχει για παντα και θελει παρακολουθηση,ενω τωρα μου λενε οτι δεν ανησυχουν κι ας ειναι με φλεγμονη!!Περσι ηθελαν να μου κανουν παρακεντηση και βιοψια,αλλα μετα μου ειπαν οτι θα το παρακολουθουν!!Σε σενα πως ηταν η κατασταση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώργο, όλα θα πάνε καλά! Πραγματικά δεν είναι τίποτα ως εγχείρηση! Εγώ που έχω κάνει και καισαρική, τι να σου πω, η μέρα με τη νύχτα! Ελάχιστοι πόνοι και άμεση ανάρρωση! Μόλις βγήκα από το νοσοκομείο πήγα σε ταβέρνα και κάπνισα και ήπια και μπιρίτσα! (μάλλον το παράκανα λιγάκι χμχμ:cool:)

Πάντως να ξέρεις ήμουν πολύ φρικαρισμένη πριν το χειρουργείο, αλλά στο δρόμο όταν πήγαινα για το νοσοκομείο το σκέφτηκα ως εξής: Πες ότι πας να κάνεις κάτι που είναι δική σου επιλογή, μια αισθητική επέμβαση, λ.χ., κι έτσι έβαλα τον εαυτό μου στη θέση κάποιου που πήγαινε π.χ. για ρινοπλαστική. Και έτσι ηρέμησα... μπορεί να ηταν ηλίθιο ως σκέψη, αλλά εμένα με χαλάρωσε...

Άσε που επειδή υπάρχουν άλλα προβλήματα υγείας στην οικογένεια, δεν ασχολήθηκα από την Πέμπτη καθόλου με το θέμα μου... Αχ, έτσι ανώδυνα εύχομαι να είναι και τα αποτελέσματα της βιοψίας...

Καλή τύχη Γιώργο και καλή δύναμη σε όλους μας παιδιά!:D

Καλημερα σε όλες και όλους .

cinnamon περαστικούλια και καλα αποτελέσματα φαντάζομαι ήδη εισαι πολυ καλυτερα!!!!

konnoula ευχομαι να τελειωσες μια και καλή και να απολαυσεις τοπ καλοκαιρι σου τωρα πια.

γιωργο καλη επιτυχία θα πάνε ολα πολύ καλά το περάσαμε όλοι το χειρουργείο και οπως βλέπεις ειμαστε εδω μην αγχώνεσαι καθόλου

kisi μου μπραβο για τα καλα σας νεα αντε να ξεμπερδεύεται σιγα σιγα αντε!!!!!!!!!!!!!!!

konnoula εχω αρκετες ερωτησεις οπως καταλαβαινεις αν εχεις χρονο απαντησέ μου.

οταν πηγες στο νοσοκομειο σου εδωσαν κατ΄ευθειαν το ιωδιο και μπηκες στο δωματιο ή σου εκαναν και αλλες εξετάσεις ; τωρα ποσο καιρο σου ειπαν να μην ερθεις κοντα με αλλους;

Διαφημίσεις

sonia64 χαιρομαι που ολα πηγαν καλα ,οπως και για ολους τους αλλους φιλους που με μικρη η μεγαλυτερη δυσκολια τελικα το ξεπερνουν.

εγω τελικα θα κανω ενχειριση με καπελακη την τεταρτη.οταν βγω θα πω τις εντυπωσεις μου για να βοηθησω οσο μπορω τους επομενους.γενικα δεν εχω ξαναμπει σε forum γιατι το θεωρουσα χαζο.με ολους εσας αλλαξα γνωμη.ειστε ολοι θαυμασιοι και σας ευχαριστω πολυ.με βοηθησατε και μου δωσατε κουραγιο.θα τα ξαναπουμε παρασκευη η σαββατο .γεια σας προς το παρον και ψηλα το κεφαλι[/QUOT

Γιωργο 60, σου ευχομαι κι εγω καλη επιτυχια (ρουτινα για τους γιατρους βεβαια!!) και η δικη μου η εμπειρια ηταν, ουτε πονος, ουτε προβλημα φωνης, τιποτα...μονο την αλλη μερα που ηρθε και με πηρε ο αντρας μου για το σπιτι, καναμε σταση σε μια καφετερια και αναμεσα σε καπνους και σε τσιγαρα (δεν καπνιζω εγω) ηπιαμε ενα καπουτσινακι που τοσο το ηθελε ο οργανισμος μου!!!( ακου τωρα.....!!) πειράζει;;;;;;;;

παιδια μπαινω αυριο για ιωδιο τέλος τα ψεμματα. η ψυχολογια μου εκει που ολο το προηγουμενο διατημα ειχε φτιαξει τωρα ξανα με κυριευει ο φοβος.

Καλε δεν ειναι τιποτα!! Θα βαρεθεις μονο εκει μεσα....(να κανεις ντους, να πινεις νερακια, και να κοβεις βολτιτσες κοιταζοντας το ρολοι σου!!!)

Αχ! βρε παιδια, ο μεγαλυτερος εχθρος μας (και φιλος μας, αν τον εκπαιδευσουμε σωστα) ειναι τελικα...το μυαλο μας!!:confused: Αν του επιτρεψουμε να εισχωρησει η κακη η σκεψη, η αμφιβολια, ο φοβος (κυριως αυτος!!), γυρω απ' αυτα θα τριβελιζεται και θα μας ταλαιπωρει... Αν ομως, την ωρα που θα παραμονευει στη χαραμαδα για να μπει, εμεις δεν του επιτρεψουμε συνειδητα, του πουμε οχι και του κανουμε αντιπερισπασμο με ευχαριστα και χαρουμενα πραγματα που μας αρεσει να σκεφτομαστε, τι θα κανει;;; θα φυγει σας διαβεβαιω!!!(ετσι λεει η επιστημη της ψυχολογιας, δεν ειναι δικα μου αυτα..) Θελει ομως να του επιβληθουμε με σθενος του νου... γιατι ειναι επιμονος αυτος... εμεις ομως περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Τι λετε;;; δεν αξιζει να προσπαθησουμε;;;;

παιδια μπαινω αυριο για ιωδιο τέλος τα ψεμματα. η ψυχολογια μου εκει που ολο το προηγουμενο διατημα ειχε φτιαξει τωρα ξανα με κυριευει ο φοβος.

Σε ποιο νοσοκομειο θα παρεις το ιωδιο;;

Καλε δεν ειναι τιποτα!! Θα βαρεθεις μονο εκει μεσα....(να κανεις ντους, να πινεις νερακια, και να κοβεις βολτιτσες κοιταζοντας το ρολοι σου!!!)

Αχ! βρε παιδια, ο μεγαλυτερος εχθρος μας (και φιλος μας, αν τον εκπαιδευσουμε σωστα) ειναι τελικα...το μυαλο μας!!:confused: Αν του επιτρεψουμε να εισχωρησει η κακη η σκεψη, η αμφιβολια, ο φοβος (κυριως αυτος!!), γυρω απ' αυτα θα τριβελιζεται και θα μας ταλαιπωρει... Αν ομως, την ωρα που θα παραμονευει στη χαραμαδα για να μπει, εμεις δεν του επιτρεψουμε συνειδητα, του πουμε οχι και του κανουμε αντιπερισπασμο με ευχαριστα και χαρουμενα πραγματα που μας αρεσει να σκεφτομαστε, τι θα κανει;;; θα φυγει σας διαβεβαιω!!!(ετσι λεει η επιστημη της ψυχολογιας, δεν ειναι δικα μου αυτα..) Θελει ομως να του επιβληθουμε με σθενος του νου... γιατι ειναι επιμονος αυτος... εμεις ομως περισσοτερο!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Τι λετε;;; δεν αξιζει να προσπαθησουμε;;;;

Ντίτα, σοφό.:P:p:p:p

Dancer, θασκεφτεσαι εμας και θα παρναει η ωρα πιο γρηγορα.Αν εχεις λαπτοπ, να μπαινεις και να μας λες ...τα νεα σου. Καλη επιτυχια στη θεραπεια σου.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

konnoula εχω αρκετες ερωτησεις οπως καταλαβαινεις αν εχεις χρονο απαντησέ μου.

οταν πηγες στο νοσοκομειο σου εδωσαν κατ΄ευθειαν το ιωδιο και μπηκες στο δωματιο ή σου εκαναν και αλλες εξετάσεις ; τωρα ποσο καιρο σου ειπαν να μην ερθεις κοντα με αλλους;

αχχχχ συγγνώμη! τωρα το είδα!! δν μου έκαναν κάτι τη Παρασκευή.. πήγα άφησα τα πραγματάκια μου, μας έδωσαν κάποιες οδηγίες, ήρθε το καψουλάκι κ μετά ο καθένας στο δωματιάκι του!! Απο εκεί κ πέρα τπτ άλλο κ φυσικά κανένας!! Αλλά μην σε αγχώνει αυτό, γιατί περνάνε οι ώρες πραγματικά... που θα το κάνεισ??

Διαφημίσεις

αχχχχ συγγνώμη! τωρα το είδα!! δν μου έκαναν κάτι τη Παρασκευή.. πήγα άφησα τα πραγματάκια μου, μας έδωσαν κάποιες οδηγίες, ήρθε το καψουλάκι κ μετά ο καθένας στο δωματιάκι του!! Απο εκεί κ πέρα τπτ άλλο κ φυσικά κανένας!! Αλλά μην σε αγχώνει αυτό, γιατί περνάνε οι ώρες πραγματικά... που θα το κάνεισ??

Δέκα μέρες μου είπαν κ 15-20 μ3 εγκύους κ παιδιά.. Τα ρούχα μου κτλ να τ αφήσω στο μπαλκόνι για 3 επιπλέον μέρες ( εγω οτι κράτησα γτ πέταξα κιολασ θα τα κρατήσω παραπάνω) κ τι άλλο.. Να τηρώ τσ αποστάσεις.. Βασικά μου είπε να μην κοιμηθώ με το φίλο μου για 5-6 μέρες αλλά αμα δν περάσουν καμια 15 μέρες εγω νομίζω δεν το διαπραγματεύομαι!! Απο φόβο κ μόνο επειδή δν έφυγε καλά απο πάνω μου γρήγορα.. αααα!! κ να μην κοιμάται κάποιος σε απόσταση 3 μέτρων κ ας μεσολαβεί κ τοίχος.... εγω βέβαια είμαι όλη μέρα στο δωματιό μου, έχω τη πόρτα ανοιχτή κ τουε έχω σε απόσταση όταν θέλω να πάω σε κάποιο μέρος του σπιτιού...

konnoula ntita georgia ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο είναι πολύτιμο πραγματικά .θα το κάνω στο Ιατροπολις στο χαλανδρι. δυστυχώς δεν θα έχω λαπτοπ αλλα σίγουρα θα σας έχω στο μυαλό μου όλους ειστε μεγάλη παρηγοριά

εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για το ολόσωμο μεταθεραπευτικό.. είναι να το κάνω τη Πέμπτη.. χρειάζετσι κάποια προετοιμασία? Μου είπαν να έχω φάει ελαφρά το προηγούμενο βράδυ.... Απλά φαντάζομαι οτι είσαι ξαπλωμένος ( με τα ρούχα ελπίζω ) κ περνάει η κάμερα απο πανω... Ελπίζω βέβαια να έχει συνέλθει κ το στομάχι μου μέχρι τη Πέμπτη αλλιώς θα έχω θέμα στο να ξαπλώσω εκεί για πόση ώρα!!!!!! γιατί κάτι βράδια τώρα τη βγάζω ορθή γωνία στον ύπνο απο τη τσιμεντοκολώνα που νιώθω οτι έχω καταπιει!!!!!

konnoula ntita georgia ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο είναι πολύτιμο πραγματικά .θα το κάνω στο Ιατροπολις στο χαλανδρι. δυστυχώς δεν θα έχω λαπτοπ αλλα σίγουρα θα σας έχω στο μυαλό μου όλους ειστε μεγάλη παρηγοριά

μια χαρά στο ιατροπολις! θα είναι κ πιο άνετα φαντάζομαι.. Όλα καλά θα πάνε!! κ οι ώρες πραγματικά περνάνε γρήγορα .. ούτε εγω είχα πάρει μαζί μου λαπτοπ μόνο mp3 αλλά κ πάλι τς περισσότερες ώρες διάβαζα περιοδικά... Περνούσε καλύτερα η ώρα!!

εγώ θα ήθελα να ρωτήσω για το ολόσωμο μεταθεραπευτικό.. είναι να το κάνω τη Πέμπτη.. χρειάζετσι κάποια προετοιμασία? Μου είπαν να έχω φάει ελαφρά το προηγούμενο βράδυ.... Απλά φαντάζομαι οτι είσαι ξαπλωμένος ( με τα ρούχα ελπίζω ) κ περνάει η κάμερα απο πανω... Ελπίζω βέβαια να έχει συνέλθει κ το στομάχι μου μέχρι τη Πέμπτη αλλιώς θα έχω θέμα στο να ξαπλώσω εκεί για πόση ώρα!!!!!! γιατί κάτι βράδια τώρα τη βγάζω ορθή γωνία στον ύπνο απο τη τσιμεντοκολώνα που νιώθω οτι έχω καταπιει!!!!!
Αυτη την τσιμεντοκολωνα την ειχα κι εγω...τρωγω

ντας εστω μονο μια μπουκια...tragic!! αλλα απ' το πρωτο δευτερο χαπι... αρχιζεις να επανερχεσαι!!! Στο σκανερ εισαι ξαπλωτη για κανενα εικοσαλεπτο αν θυμαμαι καλα.. δεν εγινε και τιποτα.... ολα θα πανε κατ' ευχην μην τα σκεφτεσαι καν...δεν αξιζει τοση ενεργεια.....Οσο για τις αποστασεις, καλα τα πας!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...