Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

βλαμμένο κικολεύτερο θα σε πλακώσω στο ξύλο :P Η Λευκή και η Σέβη είναι οι μόνες που ήταν στην κοσμάρα τους και δεν είχαν πάρει είδηση ότι εισαι διπλομπανιαρισμένη :P οι άλλες πως να σε αποζητήσουμε; Σάμπως μας άφησες; :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νούλα;
ΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Το υποκοριστικό δεν παίζεται..

Πως να τη φωνάζουν? Μίνα, Μούλα, Ρούλα, Σίλβια? για πες και θα σου αποκαλύψω το αληθινό μου όνομα! Θα σ αφήσω να μαντέψεις πρώτα...:D

(μην το πει καμία, την έφαγα)

Νίτσα,

έχω ξεπατωθεί στο γέλιο.... αχ να είστε καλά !!!

Έχεις πέσει κοντά....... λοιπόν: τα αποκαλυπτήρια τα ρα τα τα (εμβατήριον) ΜΠΟΥΛΑ (με τον τόνο στο "ου" και το λάμδα "παχύ" περικαλώ)..... όχι ευτυχώς δεν την φωνάζουν Μπουλά, κάτι είναι κι αυτό....

Νομίζω πως τώρα χαίρεται το όνομά της η γυναίκα με την μικρή.... Ξέρεις τί είναι να είσαι κοντά 60 και να σε φωνάζουν Μπούλα ????? Από το "μπεμπούλα" όταν ήταν μικρή, λεει... :confused::confused::confused::tongue::tongue:

Κάτσε να σκεφτώ για το Νίτσα...

29/10/1974...αλλά όλοι μου λένε ότι δείχνω τουλάχιστον 5 χρόνια μικρότερη :P:p:p:p:p

8/11/1982:cool:

Παλλαντίν, κανονίζεις καφέ με Αθηναίες, και σε εμένα τη συμπεθέρα τίποτα?:tongue::tongue::tongue:

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κοίτα τι λέει!

εγώ καλέ δεν σου πρότεινα καφέ από όταν θήλαζες ακόμη και κόμπλαρες μπροστά σε κόσμο;:-P

κι εγώ φαν της αποτρίχωσης είμαι, άλλοτε μόνη μου, άλλοτε στην αισθητικό.

Λατρέυω πεντικιούρ:):)

Διαφημίσεις

Νίτσα,

έχω ξεπατωθεί στο γέλιο.... αχ να είστε καλά !!!

Έχεις πέσει κοντά....... λοιπόν: τα αποκαλυπτήρια τα ρα τα τα (εμβατήριον) ΜΠΟΥΛΑ (με τον τόνο στο "ου" και το λάμδα "παχύ" περικαλώ)..... όχι ευτυχώς δεν την φωνάζουν Μπουλά, κάτι είναι κι αυτό....

Νομίζω πως τώρα χαίρεται το όνομά της η γυναίκα με την μικρή.... Ξέρεις τί είναι να είσαι κοντά 60 και να σε φωνάζουν Μπούλα ????? Από το "μπεμπούλα" όταν ήταν μικρή, λεει... :confused::confused::confused::tongue::tongue:

Κάτσε να σκεφτώ για το Νίτσα...

Εγώ έχω θεια 70+ που την φωνάζουν όλοι Μπεμπα (άσχετα πώς την λένε κανονικα :rolleyes:)

2.000 ευρώ;;;;;;;;;;;;;

ααααααααααα καλάαααααααααααα!!!!!!!!!

νταξ!

ξουράφι κ τέλος!

Αερικό ο Λ είναι μικρότερος; πόσο; άμα λέω ότι είσαι νιάτο στο μυαλό...

κ ο Στεφ είναι μικρότερος κατά 10 μήνες, πιπινάκι.

ρε συμπεθέρα τί σοκολάτα πέταξες κι έφυγες; έτσι τρώνε τα καλά κορίτσια; άκου σουφλέ κοτόπουλου κ γλυκό!

πεινάω κ μόλις έφαγα μπανάνα.

8/11/1982:cool:

γκρρρρρρρρρρ :D:D:D

headband ///// Σουφλέ κοτόπουλο και κέκι τσοκολάτας... δεν παρακολουθείς !!!

α) δεν ειναι headband, είναι τεχνικός όρος αυτό που ρωτάω

β) ναι δεν το παρακολούθησα αυτό :P

Κάτι σε header θα είναι μαλεκόν ;)

Ο Λ είναι το 76 γεννηθείς εγώ το 69 Δηλαδή 35 εκείνος... 31 εγώ :emoticonPouSfuraeiAdiafora:

Διαφημίσεις

εχω ξαδερφη που ειναι 52 και την λεμε ακομη μπεμπα.. αλλα μας αρεσει μουαχαχα

νιτσα δνε γινεται αλλιώς μαναρι μου..γιατι αν αρχιζω να κρανιωνομαι με τον χαμπι που 8ελει να τριγυρνοβολαει γυμνος στο σπίτι..παει το εκαψωα το πιστολάκι μετά..οποτε δεν μαμιεται..τζαμπα τσαμπουκας

εγω 35 τον ιουνιο, ο χαμπι 41 τον ιουλιο...ειμαστε κωλογεράκια αλλα νταξ..αργησαμε να βρουμε ο ενας τον αλλον μουχαχαχα

dZJip3.png

2.000 ευρώ;;;;;;;;;;;;;

ααααααααααα καλάαααααααααααα!!!!!!!!!

νταξ!

ξουράφι κ τέλος!

Αερικό ο Λ είναι μικρότερος; πόσο; άμα λέω ότι είσαι νιάτο στο μυαλό...

κ ο Στεφ είναι μικρότερος κατά 10 μήνες, πιπινάκι.

QUOTE]

Ο δικός μου είναι μικρότερος 2,5 χρόνια χα χα σας έφαγα όλες !!! Και δείχνει μεγαλύτερος από εμένα !

Δεν φταίω εγώ...μου είχε πει ότι ήταν μεγαλύτερος από εμένα όταν γνωριστήκαμαν !!!!

Malecon, sorry.... αν και το φαντάστηκα αφού το ζήτησες από culte

Κάτι σε header θα είναι μαλεκόν ;)

Ο Λ είναι το 76 γεννηθείς εγώ το 69 Δηλαδή 35 εκείνος... 31 εγώ :emoticonPouSfuraeiAdiafora:

Όχι με τρως Χ Α Λ Α Ρ Α ... το παίρνω πίσω ! Μπρος εσύ και πίσω εγώ λοιπόν !!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...