Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Αγαπημένη μου όλα καλά θα είναι,με το καλό να μας πεις τα «διπλά» νέα!Έχεις δίκιο,όποιο δάχτυλο κ να κόψεις το ίδιο δεν θα πονέσει;Ετσι δεν λενε;Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα γιατί ολες περνάνε το ίδιο κ καταλαβαίνουμε η μια η την άλλη.Εύχομαι τα καλυτερα!❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι ρεεε... με παρασύρουν, μη νομίζεις! Κοίτα κπ πράγματα επιβάλλονται βέβαια. Η αποτρίχωση ας πούμε, τι θα κάνεις θα μείνεις με το δάσος ή το νύχι... να τ αφήσω βρώμικο. Ε, όχι δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου αυτό..

Κατά τ' άλλα νιώθω μια χαρά! Ζω στην τρέλα μου!

κοίτα, εγώ νύχι βρώμικο δεν έχω, αλλά πεντικιούρ κάνω το καλοκαίρι το πολύ 3 φορές.

για νύχια χεριών δεν μιλάω γιατί τα δαγκώνω. κληρονομικό χάρισμα που κρατάει από τον παππού μου κ πιο πέρα.

αποτρίχωση δεν έκανα ποτέ, αλλά το δάσος μου είναι άγνωστη λέξη, όπως την εννοείς. υπάρχει κ το πρωτόγονο ξυραφάκι.

υπάρχουν οι αποτριχώσεις, τα πεντικιούρ, τόσες περιποιήσεις, απολαύσεις, αλλά πρέπει κ να το κηνυγάς, να το έχεις.

εγώ ούτε χρήματα διέθετα ούτε χρόνο. και κυρίως δεν το είχα. δεν με ένοιαζε.

σιγά σιγά όμως αφυπνίζω τις επιθυμίες μου...

μέ τέτοια συμπεθέρα, δεν με παίρνει να εμφανιστώ ατημέλητη! δεν θα ντροπιάσω το κοριτσάκι μου στους συμπεθέρους...:cool:

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται...

Εγώ γουστάρω που μεγαλώνω! Γουστάρω να γιορτάζω κάθε χρόνο τα γεννέθλια μου και να λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά!!! Και φυσικά, όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνομαι ως άνθρωπος κ μαθαίνω από τα λάθη μου!

γιατί είσαι 29 ακόμη γιαυτό!!!!!!

Βρε σεις, από εξπλόρερ είμαι ξεμπανιαρισμένη!Ήμαρτον!

χαχαχα.....καλώς το παιδί!

αποτρίχωση δεν έκανα ποτέ, αλλά το δάσος μου είναι άγνωστη λέξη, όπως την εννοείς. υπάρχει κ το πρωτόγονο ξυραφάκι.

ούτε εγώ! ξυραφάκι και γουλίιιιιιιιιιιιιιιιι

κοίτα, εγώ νύχι βρώμικο δεν έχω, αλλά πεντικιούρ κάνω το καλοκαίρι το πολύ 3 φορές.

για νύχια χεριών δεν μιλάω γιατί τα δαγκώνω. κληρονομικό χάρισμα που κρατάει από τον παππού μου κ πιο πέρα.

υπάρχουν οι αποτριχώσεις, τα πεντικιούρ, τόσες περιποιήσεις, απολαύσεις, αλλά πρέπει κ να το κηνυγάς, να το έχεις.

εγώ ούτε χρήματα διέθετα ούτε χρόνο. και κυρίως δεν το είχα. δεν με ένοιαζε.

σιγά σιγά όμως αφυπνίζω τις επιθυμίες μου...

μέ τέτοια συμπεθέρα, δεν με παίρνει να εμφανιστώ ατημέλητη! δεν θα ντροπιάσω το κοριτσάκι μου στους συμπεθέρους...:cool:

Μπαααααα...

Κοίτα κι εγώ μη νομίζεις όλα τα χρόνια έτρωγα τα νύχια μου και σταμάτησα πέρυσι το Μάιο. Από τότε τα φτιάχνω για να μην τα τρώω (έχω αναλαμπές κατά καιρούς). Άρχισα να περιποιούμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 2χρόνια κι αυτό γιατί παρασύρομαι από την κουνιάδα μου, την αδελφή μου και τις ξαδέλφες μου.....

Οι οποίες είναι με το μακρύ ψεύτικο νύχι, μαλλί στην τρίχα (εδώ να πω ότι η κουνιάδα μου είναι κομμώτρια) και γενικά πολύ περιποίηση και μου άνοιξαν κι εμένα τα μάτια.. Χαλάω το μήνα για μαλλί-νύχι-αποτρίχωση 100e, για να καταλάβεις. Normal... αλλά να σου πω και κάτι.. γιατί όχι? γιατί να μην τα κάνεις? Δουλεύουμε σαν σκλάβες 24ω/24ω δεν το αξίζουμε? δες το έτσι..

Διαφημίσεις

Πήρες τηλέφωνο Κική;

Πήρα, μίλησα με Στυλιανάκη, αλλά μου είπε απλά να κάνω υπομονή. Ευγενέστατη ομολογώ. Από εξπλόρερ έμπαινα και σας έβλεπα. Από μορτζίλα, με βάζει με το λευτέρηςκική πουμου λέει ότι δε θα ξεμπαναριστώ ποτέ:tongue: και δε μπορώ να το αλλάξω. Μου είπε κάτι να αλλάξω στα κούκις. Θα το δω με το χάζμπεντ αυτό.

Εδώ και λίγες μέρες όμως λαμβάνω ειδοποιήσεις στα μέηλ μου για το πάρεντςκαφέ (ενώ για το πάρεντς όχι, μιας και είμαι και εκεί μπανιαρισμένη). Τώρα, λέτε να έκαναν κάποιο λάθος? Τι να πω...

Στο προφίλ μου δείχνει την κάρτα μου και την ημερομηνία λήξης.

Λοιπόν, ταίζω το βλαστάρι μου και μπαίνω για ανακαταμετάδοση γεγονότων.

Νίτσα επιτέλους ξαναήρθες!Σέβη καλά? Αερικό η Κωτίτα είχε δέκατα?

Εμείς, ούτε παραγγελιά να τα είχαμε τα ζώδια: Εγώ Καρκίνος με Ιχθύ ωροσκόπο. Ο άντρας Σκορπιός με Παρθένο, ο γιος Καρκίνος με Υδροχόο, η κόρη Σκορπιός με Υδροχόο.

Παλλαντίν, κανονίζεις καφέ με Αθηναίες, και σε εμένα τη συμπεθέρα τίποτα?:tongue::tongue::tongue:

Σας έχει ξανατύχει αυτό με το πάρεντς?

Wktmp2.png

qIogp3.png

χαχαχα.....καλώς το παιδί!

ούτε εγώ! ξυραφάκι και γουλίιιιιιιιιιιιιιιιι

Και τι σημαίνει αυτό βρε Ειρήνη? Στα 40 μου θα νιώθω χάλια? Ίσα-ίσα..

Θα έχουν μεγαλώσει τα παιδιά και θα κάνουμε τη ζωή μας με τον john-john...ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Ξυραφάκι... γεμίζω σπυράκια και ερεθισμούς οπότε το έκοψα!

Ξυραφάκι... γεμίζω σπυράκια και ερεθισμούς οπότε το έκοψα!

Και εγώ...η αποτρίχωση από την άλλη θέλει να έχουν μεγαλώσει λίγο οι τρίχες. Έχω σκεφτεί το laser, το έχει κανει κ μια συναδελφος, αλλά είναι λίιιιιγο ακριβό

Και εγώ...η αποτρίχωση από την άλλη θέλει να έχουν μεγαλώσει λίγο οι τρίχες. Έχω σκεφτεί το laser, το έχει κανει κ μια συναδελφος, αλλά είναι λίιιιιγο ακριβό

Το φοβάμαι ρε γμτ..

Διαφημίσεις

Πες τα, πες τα Χρυσόστομη !!!

Εγώ είμαι 29/11/1975 και μια ζωή με "μαλώνουν" επειδή με το που αλλάξει ο χρόνος λέω την ηλικία όπως βγαίνει αριθμητικά με προσθαφαίρεση...

π.χ. αν με ρωτήσεις τώρα πόσο είσαι ? Θα πω, πολύ απλά, 36.... και λένε όλοι αφού δεν τα έχεις κλείσει και αργείς μέχρι τον Νοέμβριο... ε, και τί να λέω ? 35 και 5 μηνών ?

Τί είμαι? Η Σεμίνα ? χα χα χα χα 36 μωρέ τί ψυχή έχουν ? Κάνω πρόβες να μην μου έρχονται απανωτά τα εγκεφαλικά... Δικά μου είναι ό,τι θέλω λέω ---- τέεεεελος !!!!:P

Κι εγώ έτσι βρε Κάντυ μου! Όταν με ρωτάνε λέω ακριβώς την ηλικία που είμαι: 35! Τι ψυχή έχουν 35 δηλαδή και να τα κρύψω; :roll:

Κι εγώ έτσι βρε Κάντυ μου! Όταν με ρωτάνε λέω ακριβώς την ηλικία που είμαι: 35! Τι ψυχή έχουν 35 δηλαδή και να τα κρύψω; :roll:

Πάλι ψέματα λες εσύ??:D Πες ότι κλείνεις τα 30!!!!!!!

ααααα θα σε μαλώσω:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...