Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται...

Εγώ γουστάρω που μεγαλώνω! Γουστάρω να γιορτάζω κάθε χρόνο τα γεννέθλια μου και να λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά!!! Και φυσικά, όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνομαι ως άνθρωπος κ μαθαίνω από τα λάθη μου!

Ρε κορίτσια να σας πω κάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται...

Εγώ γουστάρω που μεγαλώνω! Γουστάρω να γιορτάζω κάθε χρόνο τα γεννέθλια μου και να λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά!!! Και φυσικά, όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνομαι ως άνθρωπος κ μαθαίνω από τα λάθη μου!

περίεργο ακούγεται να είσαι κουλ ως άτομο κ να αγχώνεσαι για την εξωτερική σου εμφάνιση. πιο πολύ παράδοξο κ αντιφατικο, παρά περίεργο.

Διαφημίσεις

ρε συ συμπεθέρα, εσύ τόσο μικρή, γιατί τόση λαχτάραα για τα νιάτα κ την ομορφιά;

Όχι ρεεε... με παρασύρουν, μη νομίζεις! Κοίτα κπ πράγματα επιβάλλονται βέβαια. Η αποτρίχωση ας πούμε, τι θα κάνεις θα μείνεις με το δάσος ή το νύχι... να τ αφήσω βρώμικο. Ε, όχι δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου αυτό..

Κατά τ' άλλα νιώθω μια χαρά! Ζω στην τρέλα μου!

ρε συ συμπεθέρα, εσύ τόσο μικρή, γιατί τόση λαχτάραα για τα νιάτα κ την ομορφιά;

Προσέχει για να έχει...

περίεργο ακούγεται να είσαι κουλ ως άτομο κ να αγχώνεσαι για την εξωτερική σου εμφάνιση. πιο πολύ παράδοξο κ αντιφατικο, παρά περίεργο.

Να αφήσω τη μούρη μου με τα σπυράκια δλδ??? Αυτό μου λες??? ΑΡΝΟΥΜΑΙ!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...