Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μενα...μου έχει βαλει μια δουλεια η αφεντικίνα και έχω αγχωθει γμτ

Για το αυγό η δικια μου τρελλαινεται αφού το βλέπει και κλαιει γιατί δεν μπορεί να περιμενει 3' να βρασει :rolleyes:

Ραννια τι κανεις το Σαββατο το μεσημερι?

Μάλεκον καλημέεεεεεεεεεεεεραααααααα!

Να πεις στην αφεντικίνα σου ότι δε γίνεται να σου δίνει όλο δουλειές κ να σε αγχώνει..Αντε, μην τα πάρω τώρα! Δε σ' αφήνει να κάνεις chat μαζί μας, απαράδεκτη! Δώσε μου το τηλέφωνο της και θα το τακτοποιήσω..:D

Ζώπυρον και νόμιζα πως εγώ είμαι ο Βέγγος αλλά τελικά τον τίτλο τον παίρνεις εσύ... Τι ώρα μαζεύεστε δλδ?

Καλημέρα σε όλες !

Μαρκοπουλάκι Καλή Επιτυχία στις εξετάσεις !

Aeriko, όσες φορές έχει τύχει να παμε να αφήσουμε εμείς τα πιτσιρίκια στον παιδικό (1-2 δλδ) με πιάνει η καρδιά μου με το κλάμα και τον οδυρμό τους.... σε άλλα δεν με νοιάζει, αλλά, στο συγκεκριμένο, είμαι "κότα"...

όσο για τον Πανο και τα ποσταρίσματά του έχω να πω πως τον βαριέμαι ελεεινά, κάτι αρχίζει να λέει, απαντάνε όλες η καθεμία το μακρύ και το κοντό της, εκείνος το φιλοσοφεί και καλά... no no no !!!! Θέλω να φωνάξω "Welcome to the real world !!!!"

χαχαχα ο φιλόσοφος! έτσι... έτσι ακριβώς είναι!

Είναι ο πρώτος χρόνος. Την επόμενη χρονιά, θα τα πηγαίνεις και δεν θα σου δίνουν καν σημασία!

Λοιπόν κορίτσια...

Σήμερα το απόγευμα θα πάω σ' ένα Ινστιτούτο Αισθητικής, στην Πατησίων, και θα κάνω φυτικό peeling! Άκουσα πως είναι καταπληκτικό...

Κι επειδή έλιωσα στη δουλειά τον τελευταίο καιρό έχω άδεια Δευ-Τρ. 5μέρες αν σκεφτείτε ότι η Παρ. είναι αργία.

Σκέφτομαι πως θα αξιοποιήσουμε το 3ήμερο με τα παιδιά..

Διαφημίσεις

Κι εμείς.... σήμερα το απόγευμα θα έρθουν τα πεθερικούλια να πάρουν και τα δυο ζουζούνια επειδή αύριο ο σταθμός είναι κλειστός --- και θα πάμε να τα πάρουμε την Παρασκευή ή το Σάββατο μην σας πω ....

Οπότε έχει ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ το πρόγραμμα --- χαλαρό μπάνιο - κουβεντούλα με τον αντρούλη μου και άλλα πολλά που μας έχουν λείψει (you know) ενώ για αύριο, μετά το γραφείο έχω κανονίσει να πάω για κούρεμα (μπορεί και βάψιμο δεν ξέρω αν χρειάζεται) και μετά θα πάμε σινεμά και βόοοοοοοοολτα !!!!!

Άντε Νιτσάκι να πας να (σε) περιποιηθείς αν και είσαι κούκλα από μόνη σου δλδ τί να σου κάνω το φυτικό peeling !!!

Λοιπόν κορίτσια...

Σήμερα το απόγευμα θα πάω σ' ένα Ινστιτούτο Αισθητικής, στην Πατησίων, και θα κάνω φυτικό peeling! Άκουσα πως είναι καταπληκτικό...

Κι επειδή έλιωσα στη δουλειά τον τελευταίο καιρό έχω άδεια Δευ-Τρ. 5μέρες αν σκεφτείτε ότι η Παρ. είναι αργία.

Σκέφτομαι πως θα αξιοποιήσουμε το 3ήμερο με τα παιδιά..

τέλεια..πόσο πάει αυτό? ζηλεύωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

κάτι διαβάζω για μποτέδες και χαίρομαι...............ladies σας βγάζω το καπέλο, μπράβο σας..........η φτώχια θέλει καλοπέραση.

Κι εγώ θα ήθελα αλλά.........

Βασικά έχω και θέμα, δεν έχω να μου κρατήσει κανείς τη μικρή, αλλά και να είχα πάλι δεν θα την άφηνα.

Είναι terminator η άτιμη και δεν εμπιστεύομαι ΚΑΝΕΝΑΝ...........ειμαι συνέχως στην τσίτα. Σκέφτομαι αν την αφήσω και πάθει κάτι? (γιατί ποτέ και κανένας δεν ακούει τις οδηγίες μου). Οπότε σαν υστερική μάνα την έχω "ραμμένη" συνεχώς πάνω στο βρακί μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...