Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο παιδικός σταθμός μας είναι δίπατος και είχαν την φαεινή ιδέα τα βρεφικά τμήματα να βάλουν στον πρώτο όροφο! Οπότε πρέπει να ανέβουμε τα σκαλιά μέχρι επάνω... συνήθως αγκαλιά γιατί δεν προλαβαίνουμε να ανέβει μόνη της... Σήμερα όμως... ανεβήκαμε τα σκαλάκια και μπήκαμε και χωρίς κλάματα αεροπλανάκι στην αγκαλιά της παιδαγωγού μας :D

Φαντάζομαι θα νιώθεις περίεργα όταν την αφήνεις..

Ιδιωτικό ή δημόσιο την πας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιώθω χάλια όταν κλαίει... όταν μπαίνει μόνη της όπως σήμερα μου φτιάχνει κι εμένα τη μέρα!

Ιδιωτικό.

Νιώθω χάλια όταν κλαίει... όταν μπαίνει μόνη της όπως σήμερα μου φτιάχνει κι εμένα τη μέρα!

Ιδιωτικό.

Ιδιωτικό ε?

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Θέλω από Σεπ. να σταματήσω τη νταντά κ να τη γράψω όπου την πάρουνε, είτε σε βρεφονηπιακό ή σε παιδικό.. Έχουμε πολύ καλούς δημοτικούς στην περιοχή μας. Αλλά το κακό είναι ότι για τον παιδικό δεν θα έχει κλείσει τα 2,5 ενώ για τον βρεφο/κό θα είναι μεγάλη.

Σκάω:-(

Την χλωρίνη Νίτσα από τότε που γέννησα την έκοψα... μόνο στο μπάνιο και μόνο αν δεν είναι η μικρή στο σπίτι... έτσι κι αλλιώς η μυρωδιά της ενοχλεί κι εμένα... Προτιμώ το dettol για απολύμανση.

Χρειάζεται όμως ρε Χριστίνα. Μία στο τόσο..Είναι πιο αποτελεσματική από το dettol.

Διαφημίσεις

Γεια σου Νιτσα!

Λοιπον, πηρα και το γιατρο τωρα. Μου ειπε οτι μαλλον εχει δυσανεξια στο αυγο. Οποτε να του το κοψω για 10 μερες και να το ξαναρχισω μια μια κουταλιτσα παλι και βλεπουμε.

Πεταλες και τετοια δε βγαζει, πριν τη φρουτοκρεμα το δινω, κατα τις 10 δλδ...μονο το βραδυ στον υπνο του ρευεται....

Ακολούθησε τις συμβουλές του παιδιάτρου.. Δίνεις και βραδυνό?

Μάρα πότε με το καλό είπαμε??? Και το όνομα αυτής???

Σέβη δουλευω στο ρελαντι αυτή την στιγμη και δεν σε έπιασα :oops:

εννοούσα ότι δεν αξίζει να σκας με το ύφος της συγκεκριμένης. έτσι είναι το ύφασμα. και σου ξαναλέω ότι κι εγώ πολλές φορές, ενώ καρασυμπαθώ πολλά κοριτσόπουλα εδώ, το ύφος μου δεν βγαίνει γραπτώς τόσο κομ ιλ φο.;)

Ρε Μάρα 3 ονόματα; εσύ ξεπέρασες κι εμένα, που της εδωσα 2!;):tongue:

Στανταρακι Σεβη. 8 μπανιο, φαι, και λιγο μαξ & ρουμπη (παιδικό;) και 9 το πολυ ειναι στο κρεββατι. Απο 5λεπτο σε μισαωρο να κοιμηθει χαιδευοντας τα μαλακια της μονη της. 9¨30 συνηθως ειναι οφφ. ΑΝ κοιμηθει δε κατω απο 1.5 ωρα το μεσημερι μπαινει κρεββατι απο τις 8:30 και 9 κοιματε. Δεν την τραβαω ποτε αργα. Νωρις για να ξεκουραζομαι και εγω και για να γνωριζουμε οτι ειναι ωρα υπνου το βραδυ οχι παιχνιδιου. Εχω ξεμπερδεψει ετσι. Ησυχα πεφτει χωρις φασαριες χωρις τπτ......χαλαρα με αγκαλιες και φιλακια και καληνυχτα.......;)

μπράβο!:eek::D

Γεια σου Χριστινα,

Ραννια και εγω τον ορο τον ειχα εφιαλτη. Μετα την καισαρικη δεν ιδρωνει το αυτι μου. Καποια φαση ειχε ερθει μια αχρηστη και δεν εβρισκε φλεβα. Τριπαγε το βγαζε, δωστου παλι τρυπαγε το ξαναβγαζε. Πρεπει να το εκανε 5-6 φορες. Την κοιταζα απαθεστατη, και καποια στιγμη της λεω θες το αλλο χερι? .....και τι μου λεει 'οχι κρατα την βελονα εκει να φωναξω την προισταμενη΄....και η βελονα ηταν μιση μεσα μιση εξω απο την φλεβα...χαχα......και την κρατησα στο πολυ κουλ και μολις ηρθε η προισταμενη μου ειπε χιλια συγνωμη και βρηκε φλεβα στο αλλο χερι......ε, μετα απο ολο αυτο χαμπαρι δεν παιρνω......

Στελλινακι αυτες βλεπουν χιλιαδες μωρα.....εχει χοντρινει η πετσα τους. Εσυ εισαι πρωτομανουλα βρε.......ναι μουσικονομαι τωρα......amorphis.....

Βικυ και Μαρκοπολο η ειρωνια ειναι και εμενα ο διαολος μου αλλα οταν πιεζομαι μονο ετσι μπορω να μην εκνευριστω. Να το γειωσω. Αλλα δυστυχως οχι με καλο τροπο. Το δικο μου γειωμα ειναι πολτοποιηση ουσιαστικα........:P

αυτή την ανοσία στις ενέσεις την έχω εγώ. γενικώς δηλαδή.

μα το ίδιο περιστατικό με τη βελόνα μου έκαναν κι εμένα. μόνο που καμιά δεν μου ζήτησε συγνώμη. μου τουμπάνιασαν το χέρι.

όσο για εφιάλτες στην εγκυμοσύνη... δεν είχα. αντίθετα έβλεπα ωραία όνειρα.

κάποιες φορές βέβαια, συχνά το ομολογώ, έβλεπα σεξουλιάρικα όνειρα με τον Στεφανούκο. πολύ ζωντανά ρε πιαδί μου, χορταστικά:tongue:. έφταιγε η στέρηση:oops::lol:

Η ειρωνεία είναι ένα μεγάλο μειονέκτημά μου.

κι επειδή μπορώ να κάνω τον άλλο πύραυλο...ιδίως τον άντρα μου, ήμουν σίγουρη ότι τον ειρωνεύεσαι κι εσύ τον άντρα σου ελλ.

είναι πολύ άσχημη επιλογή για να αντιμετωπίσεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς με λογικά επιχειρήματα.

τα λέω σε σένα για να τα ακούω εγώ.

επίσης, όταν ειρωνεύεσαι, έστω επιτυχημένα, να περιμένεις κ από απέναντι σφαίρες.

Εφιαλτες οχι, αλλα εβλεπα περιεργα ονειρα.....

άστα, τα είπα παραπάνω...;)

Ακου σκιατογερο!!!!! Χα!!!ΧΑ!!!!

Οι Κριοι δεν γερνανε ποτε Ελλακι παρτο αποφαση εχουν το ελιξηριο της νεοτητας!!!!!! Και αγαπανε παθιασμενα!!!!! Συνηθως το ευαλωτο σημειο τους ειναι να το ριχνεις στο φιλοτιμο τους, ο θυμος και τα νευρα δεν τους συγκινουν ισα ισα μουλαρωνουν περισσοτερο και εσυ βγαινεις χαμενη παντα στο τελος.

έτσι, έτσι. ακριβώς!

η αδερφή μου είναι κριαράκι με ωροσκόπο Ζυγό. το ακριβώς αντίθετο από εμένα, Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο.

είναι πολύ φιλότιμη! τόσο που γίνεται εκμεταλλεύσιμη...

πες κ για μένα πληζ!

ο σύζυγος είναι Λιοντάρι, αλλά τον ωροσκόπο του δεν τον ξέρω.

Καλημέρα :) Φτάσαμε στο Χολαργό στις 8.45!!! Ανέβασα τη μικρή εγώ επάνω, δεν έκλαψε!, πήγα ξαναπάρκαρα το αυτοκίνητο γιατί ο καλός μου έχει ξεχάσει να παρκάρει και το είχε βάλει έξω έξω :lol: πήγα πήρα την τυροπιτούλα μου (φτιάχνει ο φούρνος μας μια τυρόπιτα ταψιού άλλο να σας λέω άλλο να την τρώτε!) ήρθα άνοιξα το γραφείο, έφτιαξα καφέ με την ησυχία μου και σας διάβαζα :D

Η αγελάδα, οι γονείς μας, οι καπεταναίοι που έγιναν μούτσοι και πιάνουν τους φλόκους... να μας πει από που ψωνίζει ληγμένα να μην πάρουμε από τον ίδιο προμηθευτή!

τυρόπιτα, τυρόπιτα! ζεστή!

Δημητρούλα γειάαααααααα!

Εγώ στα πατώματα έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να βάλω χλωρίνη... είναι το μισό σπίτι μάρμαρα και το άλλο μισό ξύλο... οπότε δεν παίζει χλωρίνη...

Σε βρεφονηπιακό θα την πας και θα την μετακινήσουν εκείνοι στην ώρα της...

Εγώ στα πατώματα έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να βάλω χλωρίνη... είναι το μισό σπίτι μάρμαρα και το άλλο μισό ξύλο... οπότε δεν παίζει χλωρίνη...

Σε βρεφονηπιακό θα την πας και θα την μετακινήσουν εκείνοι στην ώρα της...

τεσττττττ

τεστττ

Ιδιωτικό ε?

Δεν ξέρω τι να κάνω...

Θέλω από Σεπ. να σταματήσω τη νταντά κ να τη γράψω όπου την πάρουνε, είτε σε βρεφονηπιακό ή σε παιδικό.. Έχουμε πολύ καλούς δημοτικούς στην περιοχή μας. Αλλά το κακό είναι ότι για τον παιδικό δεν θα έχει κλείσει τα 2,5 ενώ για τον βρεφο/κό θα είναι μεγάλη.

Σκάω:-(

τεστ

Διαφημίσεις

οχι οχι, μονο στις 10 το πρωι και μονο κροκο προς το παρον....

αυτο το αυγο...δε το χωνευω που δε το χωνευω. Δλδ, μου φερνει εμετο και φαγητο με αυγο δε βαζω στο σπιτι μου! Τωρα εγινε και αυτο....ε πολυ θελει! :tongue:

Κοριτσοπουλα φευγω....παω να κανω καμια εξωτερικη δουλεια....

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!!

Φοβερό κατόρθωμα:tongue:

Για πείτε κι άλλα για τους Κριούς. Είναι ο σύζυξ.

Διαφωνώ με το ότι αγαπούν παθιασμένα... Εγώ ως Ταύρος, πιο εκδηλωτική από εκείνον. Ο Γ. τα κρατάει μέσα του και τα βγάζει δύσκολα...

Και φυσικά να σας πω ότι Κριός με Ταυρίνα ΟΜΗΡΙΚΟΙ ΚΑΒΓΑΔΕΣ!!!:mad:

Εγώ κοινωνική, έξω καρδιά και γκρινιάρα πολλές φορές (αν και τον τελευταίο χρόνο το ελάττωσα διότι ο Κριός δεν το αντέχει) και πολύ πολύ σεξουαλική.. Εκείνος το άκρως αντίθετο.. τώρα πως κάναμε χωριό ντεν ξέρω!

κορίτσια... εις γνώσιν μου τον έφαγα τον λουκουμά - φαινόταν τόσο αφράτος...:shock:

χλωρίνη σχεδόν ποτέ - είναι καταστροφική για διάφορους λόγους! άσε που εγώ είμαι αλλεργική και στο 1 μέτρο αν την μυρίσω! υπάρχουν πολλά προιόντα που είναι εξίσου καλά!

νίτσα, έχω σύζυγο που δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ / καμία βοήθεια από κάπου αλλού / άστατο πρόγραμμα / εξωσχολικές δραστηριότητες του μικρού / κ.λ.π. κ.λ.π.

ράννια, στο κάνει μόνο με το αυγό αυτό? για δες το γιατί είναι απίστευτα θρεπτική τροφή κι είναι κρίμα να την χάσει!

Καλημέρα και από μενα...μου έχει βαλει μια δουλεια η αφεντικίνα και έχω αγχωθει γμτ

Για το αυγό η δικια μου τρελλαινεται αφού το βλέπει και κλαιει γιατί δεν μπορεί να περιμενει 3' να βρασει :rolleyes:

Ραννια τι κανεις το Σαββατο το μεσημερι?

Καλημέρα σε όλες !

Μαρκοπουλάκι Καλή Επιτυχία στις εξετάσεις !

Aeriko, όσες φορές έχει τύχει να παμε να αφήσουμε εμείς τα πιτσιρίκια στον παιδικό (1-2 δλδ) με πιάνει η καρδιά μου με το κλάμα και τον οδυρμό τους.... σε άλλα δεν με νοιάζει, αλλά, στο συγκεκριμένο, είμαι "κότα"...

όσο για τον Πανο και τα ποσταρίσματά του έχω να πω πως τον βαριέμαι ελεεινά, κάτι αρχίζει να λέει, απαντάνε όλες η καθεμία το μακρύ και το κοντό της, εκείνος το φιλοσοφεί και καλά... no no no !!!! Θέλω να φωνάξω "Welcome to the real world !!!!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...