Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσιγαρο τελος, σας αποχαιρετω για αποψε!

Ρε ΄σεις αμα δεν σας κανει κοπο, πειτε κανενα τιπ για τα μυρμηγκια και θα το δω το πρωι.. Μιλαμε κοντευω να φρικαρω!

Φιλακια σε ολες! :D

Φαιήτσα ρίγανη σε πιατάκι.. η μυρωδιά τα απομακρύνει. Αν επιμένουν υπάρχει στο super-market ένα σκεύασμα της aroxol, νομίζω, που είναι ειδικό για παράσιτα.

καλημερα! τι καλημερα δλδ που δε κλεισαμε ματι ολη νυχτα....ο μικρος ειχε σεληνιαστει....

Νομιζω οτι τον πειραζει το αυγο ρε παιδια....ενταξει το τρωει , του αρεσει μια χαρα...αλλα ανα 2η μερα που το τρωει το βραδυ κλαιει...τον σηκωνω λιγο, ΠΑΝΤΑ ρευεται και μιλαμε...βρωμα!!!! σα κλουβιο αυγο! λετε να εχει καμια αλλεργια ή κατι τετοιο?

Καλημέρα Ραννίτσα!!!

Μήπως του πέφτει βαρύ? και δεν καταλαβαίνω αυτή τη λόξα που έχετε με τα αυγά.

Εγώ δίνω 2φορές/εβδομάδα.

Για αλλεργία.. έχει βγάλει τίποτα?

Μπα Νίτσα μην τα ακούς τόσο τραγικά... δεν είναι γιατί σε αντίθεση με ό,τι διαβάζουμε δίπλα το πρωί την μικρή την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο μπαμπάς της. Εγώ απλώς φτιάχνω γάλα και ασχολούμαι μαζί της για να την ντύσω όσο πλένεται ο πατέρας της... Εκείνος είναι που τρέχει στο σπίτι... εγώ τρέχω στο δρόμο :D

Απλώς τώρα τελευταία έρχεται μαζί μας για να ανεβάζει εκείνος τη μικρή επάνω επειδή τα χέρια μου τα έχουν παίξει (και για να μην οδηγάω) και διασκεδάζω κι εγώ με τις προσπαθειές του να παρκάρει :lol: Δεν το έχει λέμε ειδικά το πρωί!

καλημέρα σε όλες

επέζησα της mini δηλητηρίασης...

δύσκολη μέρα και σήμερα, από δουλειά / δουλειές - δεν έχω και πολύ καλή διάθεση...

σας φιλώ

Μπράβο τα κατάφερες.. Να πας να παραπονεθείς!

Τόσο βεβαρυμένο πρόγραμμα.. τι ώρα επιστρέφεις συνήθως?

Διαφημίσεις

Φαίη αν κάνει δουλειά η ρίγανη πες να βάλω κι εγώ που από καιρό εις καιρόν μου γεμίζουν το σαλόνι (μπαίνουν από το μπαλκόνι)

Εγώ ησυχαζω για λίγο σφουγγαρίζοντας με Azax με άρωμα λεβάντας... είναι έντονο μεν κάνει δουλειά δε! (και η λεβάντα τα απωθεί, και ο καφές και το λεμόνι)

Καλημέρα Ραννίτσα!!!

Μήπως του πέφτει βαρύ? και δεν καταλαβαίνω αυτή τη λόξα που έχετε με τα αυγά.

Εγώ δίνω 2φορές/εβδομάδα.

Για αλλεργία.. έχει βγάλει τίποτα?

Γεια σου Νιτσα!

Λοιπον, πηρα και το γιατρο τωρα. Μου ειπε οτι μαλλον εχει δυσανεξια στο αυγο. Οποτε να του το κοψω για 10 μερες και να το ξαναρχισω μια μια κουταλιτσα παλι και βλεπουμε.

Πεταλες και τετοια δε βγαζει, πριν τη φρουτοκρεμα το δινω, κατα τις 10 δλδ...μονο το βραδυ στον υπνο του ρευεται....

Μπα Νίτσα μην τα ακούς τόσο τραγικά... δεν είναι γιατί σε αντίθεση με ό,τι διαβάζουμε δίπλα το πρωί την μικρή την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου ο μπαμπάς της. Εγώ απλώς φτιάχνω γάλα και ασχολούμαι μαζί της για να την ντύσω όσο πλένεται ο πατέρας της... Εκείνος είναι που τρέχει στο σπίτι... εγώ τρέχω στο δρόμο :D

Απλώς τώρα τελευταία έρχεται μαζί μας για να ανεβάζει εκείνος τη μικρή επάνω επειδή τα χέρια μου τα έχουν παίξει (και για να μην οδηγάω) και διασκεδάζω κι εγώ με τις προσπαθειές του να παρκάρει :lol: Δεν το έχει λέμε ειδικά το πρωί!

Φεύγετε μαζί? και που την ανεβάζει?

Τα χέρια σου, αχ αυτά τα χέρια... δεν έχω ακούσει γραφίστρια που να μην έχει θέμα!

Διαφημίσεις

Φαίη αν κάνει δουλειά η ρίγανη πες να βάλω κι εγώ που από καιρό εις καιρόν μου γεμίζουν το σαλόνι (μπαίνουν από το μπαλκόνι)

Εγώ ησυχαζω για λίγο σφουγγαρίζοντας με Azax με άρωμα λεβάντας... είναι έντονο μεν κάνει δουλειά δε! (και η λεβάντα τα απωθεί, και ο καφές και το λεμόνι)

Σε μας κάνουν την εμφάνιση τους άνοιξη και φεύγουν φθινόπωρο..

Σφουγγαρίζω με χλωρίνη υγρή για να φύγουν από τα πατώματα! Βάρβαρο ε?

Ο παιδικός σταθμός μας είναι δίπατος και είχαν την φαεινή ιδέα τα βρεφικά τμήματα να βάλουν στον πρώτο όροφο! Οπότε πρέπει να ανέβουμε τα σκαλιά μέχρι επάνω... συνήθως αγκαλιά γιατί δεν προλαβαίνουμε να ανέβει μόνη της... Σήμερα όμως... ανεβήκαμε τα σκαλάκια και μπήκαμε και χωρίς κλάματα αεροπλανάκι στην αγκαλιά της παιδαγωγού μας :D

Σε ποιον να διαμαρτυρηθεί νίτσα μου που έφαγε ληγμένο λουκουμά;

Στον λουκουματζή:shock:

Εγώ πιστεύω ότι το πήρε από αυτούς τους μαυρούληδες που πουλάνε κουλούρια και μπανάνες στα φανάρια!:D:D:D

Τι λές?

Την χλωρίνη Νίτσα από τότε που γέννησα την έκοψα... μόνο στο μπάνιο και μόνο αν δεν είναι η μικρή στο σπίτι... έτσι κι αλλιώς η μυρωδιά της ενοχλεί κι εμένα... Προτιμώ το dettol για απολύμανση.

το πρωί έφαγα ένα ληγμένο (συσκευασμένο) λουκουμά (η λιχούδω) κι έπαθα μια μικρή δηλητηρίαση : πολύ έντονο στομαχόπονο και συνεχή τάση για εμετό!

Συσκευασμένο έφαγε η λιχούδω :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...