Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιτσα ξεκινησαμε το ψιλομαζεμα, εχουμε παει κι εμεις καποια πραγματακια απο την αποθηκη εκει (τα Χριστουγεννιατικα, τα καλοκαιρινα, καποια ψιλολοϊδια) και τελικα μετακομιζουμε στις 25.. Στις 26 ειχε κανονισει αλλη μετακομιση εκεινος και ειπαμε να μην το παμε για αργοτερα!

Αερικουλι εχεις δικιο! Πραγματικα ευγνομονω το Θεο που εχω αυτο το παιδι.. Μπορει να ειναι ζωηρο και να κοιταει να κανει τη μια μακακια πισω απο την αλλη, αλλα πραγματικα κανει αυτο που λες! Μονη της εκοψε το μπιμπερο, μονη της τα αλεσμενα (χωρις καμμια προσπαθεια, ουτε καν κινηση απο μερους μου), τωρα μαλλον προσπαθει να κοψει την πανα μονη της. Οσο και να της παρει, δεν με πειραζει.. Φτανει που ξερω πως το θελησε απο μονη της! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σπέρες και πάλι! μαγείρεψα για απόψε, χάμπουρκερ γαλοπουλας με καστανό ρυζάκι και σαλάτα, φάγαμε και τώρα μαγειρευω για αύριο... φασολακι μπαρμπα στάθη βιολογικής καλλιέργειας!!!! χαχαχα ποιος να μου το λέγε !!! Τεσπα.

Τι κάνετε κόρες? Όλα καλα? Οι αρρωστούλες μας πώς πάνε?

Διαφημίσεις

Οντως νωρις - νωρις πηγε για υπνο σημερα.. Καλυτερα για να ξεκουραστει μετα τα χθεσινα!

Stin@κι χρυσοχερα εισαι! Ωραιο το φαγακι σας!

gM4vp2.png

O βήχας τείνει να εξαφανιστεί... με πιάνει από ελάχιστα ως καθόλου και φυσικά δεν είναι εκείνο το πράγμα που νόμιζα ότι θα βγάλω τα μέσα έξω ;)

O βήχας τείνει να εξαφανιστεί... με πιάνει από ελάχιστα ως καθόλου και φυσικά δεν είναι εκείνο το πράγμα που νόμιζα ότι θα βγάλω τα μέσα έξω ;)

μια χαρα αερικο.

η μικρη τι κανει?

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Η μικρή έχει πάλι αυτό τον νυχτερινό βήχα από τα σάλια / βλέννες των δοντιών... νομίζω περάσαμε τη μεγάλη κρίση και θα κοιμηθεί ήσυχα τώρα όπως τα τελευταία δύο βράδια... ο συναγερμός έχει ώρα λήξης γύρω στις 12.30 - 1.00 :lol:

Σε όσες έχουν μείνει ξύπνιες... Καληνύχτα και φιλιά! Να έχετε ένα ήσυχο και ήρεμο βράδυ :D

Καληνυχτα Αερικουλι και καληνυχτα και σε εσενα dwraki που απο ο,τι βλεπω εισαι ξυπνια!

Παω να κοιμηθω κι εγω... Τις τελευταιες μερες με οσα διαβαζω διπλα εχει σφιχτει η καρδια μου.. Αληθεια..

Φιλακια κοριτσακια μου! :)

gM4vp2.png

Καληνυχτα Αερικουλι και καληνυχτα και σε εσενα dwraki που απο ο,τι βλεπω εισαι ξυπνια!

Παω να κοιμηθω κι εγω... Τις τελευταιες μερες με οσα διαβαζω διπλα εχει σφιχτει η καρδια μου.. Αληθεια..

Φιλακια κοριτσακια μου! :)

μακρια απο κει τοτε!!!!!!

καληνυχτα κουκλα.

φιλια πολλα

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...