Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γειας σας κορίτσια.

Τρέχω σαν την π.... αυτό τον καιρό και έχω και τα καταθλιπτικά μου γι'αυτό δεν μπαίνω.

Διάβασα μόνο τα εξής.

- Ο Πάνος πάλι ξαγρυπνάει τα βράδυα (δηλαδη κάποιος να του πει για το ΔΝΤ)

-Η Κική ξαναμπαναρίστηκε? (έλα καλοί μου admin..... cut us some slack δηλαδή)

- Δημητρούλα:D:D:D:D που είσαι μαρήηηηηηηηη? (γιατί άνοιξες δικό σου στέκι και μας εγκαταλείπεις? Που θα βρει "χειρότερα?")

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Harlow: Απορία: Οι π..... τρέχουν περισσότερο από τους υπόλοιπους; Εγώ γιατί νόμιζα το αντίθετο;

Kαλημερα Χαρλοου να μπαινεις και ας μην εισαι στα καλα σου, ισα ισα τωρα ειναι που πρεπει να μπαινεις ειμαστε μεν αλλοπροσαλες αλλα εδω για σενα.....

Ξυπνησα και εγω η ταλαιπωρη και περιμενω να κοιμηθει ο Μαριος να ερθει η μανα μου να τον κρατησει για να παω να κανω τις εξετασεις μου, συν αδιαθετησα και ποναει φρικτα η μεση μου.

@Harlow: Απορία: Οι π..... τρέχουν περισσότερο από τους υπόλοιπους; Εγώ γιατί νόμιζα το αντίθετο;

Τώρα να πω ότι δεν έχεις δίκιο??

Έχεις..............βρέστε μου μια λέξω να αντικαταστήσω την π.....

Μαρκοπουλάκι thanks, αλλά σκόπός είναι να μην γκρινιάζει κάποιος συνέχεια.......είναι σπαστικό ρε γαμώτο.............σπάζομαι ΄και αππό μόνη μου που συνεχώς κάτι μου φταίει.........γκρινιάρα από τα γενοφάσκια μου...........χαστουκίστε με.

Διαφημίσεις

Τώρα να πω ότι δεν έχεις δίκιο??

Έχεις..............βρέστε μου μια λέξω να αντικαταστήσω την π.....

Μαρκοπουλάκι thanks, αλλά σκόπός είναι να μην γκρινιάζει κάποιος συνέχεια.......είναι σπαστικό ρε γαμώτο.............σπάζομαι ΄και αππό μόνη μου που συνεχώς κάτι μου φταίει.........γκρινιάρα από τα γενοφάσκια μου...........χαστουκίστε με.

πότε θες?

Διαφημίσεις

Προσπαθείς να εξιλεωθείς για τα χθεσινοβραδινά ε; Πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο!

Χάρλοου για ξύλο είμαι κι εγώ εδώ...πρόθυμη!

Καλημέρα girls...

Χριστίνα έχεις ολόκληρη ιστορία το πρωί για να πας δουλειά, χαρά στο κουράγιο σου.

Εμείς ξυπνάμε στις 6.45, ετοιμαζόμαστε, βάζω και κάνα πλυντήριο άμα λάχει. Αφήνω τον Π. στην πεθερά μου για να τον πάνε στο νήπιο, φορτώνω στο αμάξι την Ολγίτσα και την πάω στη νταντά. Και μετά βουρ για το γραφείο, 08.00-08.10 είμαι εδώ..

Σήμερα είπα να εκμεταλλευτώ τον τελευταίο φουσκωμένο μισθό μου και πάω για beaute το απόγευμα.........Έτσι για να μου φτιάξει κ η διάθεση λίγο!

Εξακολουθείται κ διαβάζεται το δίπλα, ε? Τουλάχιστον ρίχνετε και κάνα link για να διασκεδάζουμε λίγο..

Δημητρούλα που είσαι ρε άτομο??? Δεν προλαβαίνω με την καμία να σας παρακολουθώ και στο άλλο.. Να έρχεσαι κι από δω να τα λέμε. Τι κάνουν τα παιδιά?

Η Κικίτσα γιατί μπαναρίστηκε? ας μου πει κάποια.

καλημερα! τι καλημερα δλδ που δε κλεισαμε ματι ολη νυχτα....ο μικρος ειχε σεληνιαστει....

Νομιζω οτι τον πειραζει το αυγο ρε παιδια....ενταξει το τρωει , του αρεσει μια χαρα...αλλα ανα 2η μερα που το τρωει το βραδυ κλαιει...τον σηκωνω λιγο, ΠΑΝΤΑ ρευεται και μιλαμε...βρωμα!!!! σα κλουβιο αυγο! λετε να εχει καμια αλλεργια ή κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...