Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :) Φτάσαμε στο Χολαργό στις 8.45!!! Ανέβασα τη μικρή εγώ επάνω, δεν έκλαψε!, πήγα ξαναπάρκαρα το αυτοκίνητο γιατί ο καλός μου έχει ξεχάσει να παρκάρει και το είχε βάλει έξω έξω :lol: πήγα πήρα την τυροπιτούλα μου (φτιάχνει ο φούρνος μας μια τυρόπιτα ταψιού άλλο να σας λέω άλλο να την τρώτε!) ήρθα άνοιξα το γραφείο, έφτιαξα καφέ με την ησυχία μου και σας διάβαζα :D

Η αγελάδα, οι γονείς μας, οι καπεταναίοι που έγιναν μούτσοι και πιάνουν τους φλόκους... να μας πει από που ψωνίζει ληγμένα να μην πάρουμε από τον ίδιο προμηθευτή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τύπος. Το παίζει πως είναι κάτι ενώ δεν είναι αλλά θα ήθελε πολύ να είναι. Νομίζω.:rolleyes:

αυτοι οι τυποι (που το παιζουν κατι ενω δεν ειναι...αλλα πολυ θα ηθελαν να ειναι...)εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.υστερουν σε ΚΑΤΙ:rolleyes:

Holy Diver

αυτοι οι τυποι (που το παιζουν κατι ενω δεν ειναι...αλλα πολυ θα ηθελαν να ειναι...)εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.υστερουν σε ΚΑΤΙ:rolleyes:

Ναι οκ, συμφωνώ, αλλά ας πάρουν ρε παιδάκι μου ένα σούπερ αυτοκίνητο να κάνουν μαγκιά μπροστά στις καφετέριες, είναι ανάγκη να μας πρήζουν?

Διαφημίσεις

Κιουλτάκι θα σου πάρω την μέρα που θα βρεθούμε... το πως θα κρατηθεί ζεστή δεν ξέρω :lol: μέχρι το απόγευμα!

Ναι μαμώτο... αλλά οκ... πρέπει για να έχω backup άλλα Σκς ;) Θα έχει και καλό καιρό οπότε μου τελείωσαν οι δικαιολογίες :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...