Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλαμαρακι ιχθυς ειναι οι γονεις μου και το εχω βιωσει το εργο χρονια!!!!!!!!!! Μανιατες αμα θυμωσουν και πληγωθουν πολυ δεν ξεχνανε τιποτα και δεν συγχωρουν ευκολα παροτι δειχνουν ηρεμοι πολλες φορες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνυχτα λοιπον κοριτσια....

Μαρκοπολο...νιωθω ασχημα γιατι φωναζω ενα μωρο(οχι αυτο βεβαια αλλα κανω κατι θεατρινισμους μεσα στο μαυρο ξημερωμα:rolleyes:)...και μετα νιωθω τυψεις...γιατι κατα τα αλλα εχουμε πολυ κολλητιλικι κι αγαπες και χαδια...

Ευτυχως που δεν δουλευω...ΑΚΟΜΗ!!!

Φιλακια σε ολες!!

Μαρς ξερω οτι δεν ειναι πολυ παρηγορητικο αλλα φαση ειναι και θα περασει απλα απο την εμπειρια μου οσο θυμωνα τοσο χειροτερευε η κατασταση καποια στιγμη αποδεχτηκα οτι αυτο ειναι το παιδι μου και ηρεμησα καπως και εγω και αυτος.

καληνυχτα Μαρκοπολο...πηγαινε κι εσυ να χαλαρωσεις γιατι ο Μαριουλης ειναι απαιτητικουλης...

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες...προσπαθω πραγματικα να το εχω παντα στο μυαλο μου!!

Ονειρα γλυκα--χωρις διαλειμμα!:D

Διαφημίσεις

Καλαμαρακι ιχθυς ειναι οι γονεις μου και το εχω βιωσει το εργο χρονια!!!!!!!!!! Μανιατες αμα θυμωσουν και πληγωθουν πολυ δεν ξεχνανε τιποτα και δεν συγχωρουν ευκολα παροτι δειχνουν ηρεμοι πολλες φορες!!!

ω ναι ναι....εχεις δικιο!!

Μαρς ξερω οτι δεν ειναι πολυ παρηγορητικο αλλα φαση ειναι και θα περασει απλα απο την εμπειρια μου οσο θυμωνα τοσο χειροτερευε η κατασταση καποια στιγμη αποδεχτηκα οτι αυτο ειναι το παιδι μου και ηρεμησα καπως και εγω και αυτος.

χμ....11 μηνες εκλεισα αυπνιας...κοντεψα να τρελλαθω εως τη στιγμη που αποφασισα οτι ετσι θα ειναι απο εδω και περα για ενα διαστημα, σταματησα να προσπαθω να την κοιμησω στο κρεββατι της, την εβαζα κατευθειαν στο δικο μας....αλλα εγω εχω ενα κουσουρι....

αν ξυπνησω αγρια νυχτα δεν ξανακοιμαμαι καθολου ευκολα...μα καθολου

Καλημέρα!!

Πρωί πρωί διαβάζω για αγελάδες στον Πάνο ΒΦΓΣ... Τελικά ο τίτλος του άλλου θέματος ήταν σωστότατος, οι αγελάδες είναι ΦΡΙΧΤΑ ΘΥΜΑΤΑ!!!:mrgreen::mrgreen::rolleyes:

εγώ έχω να πω, όποιος δει τα κακά της αγελάδας δεν τα ξεχνάει ποτέ :tongue:

βρε οίστρος πρωινιάτικα!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι ιχθεις λιγα λογια εεε:tongue::tongue::tongue:

καλημερα σας ειπα να περασω μια βολτα μιας και ξυπνησα απο τις 6.30!!!

ο Αλεξανδρος κ η Ραφαελα αποφασισαν να μοιρασουν το γαλα!!!

νυσταζωωωωω καθε πρωι 6 το πολυ 7 εγερτηριο!η μπεμπα κοιμαται μεχρι τις 8.30-9.αυτα τα μεγαλα λυσσανε:shock::shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...