Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Βρε Μαρς 5 η ωρα μια χαρα ειναι τι να πω και εγω που μεχρι τις 5 θα ξυπνησει τουλαχιστον 3 φορες???? Αστα να πανε....

MarcoPolo μου....καθε μα καθε φορα που νευριαζω...εσενα σκεφτομαι και νιωθω πολυ υπερβολικη...

Αλλα στην ουσια δεν με ενοχλει που ξυπνα...γιατι ξερω οτι πειναει...

Με νευριαζει που ενω το γαλα γινεται σε 30 δευτερα λεμε...αυτη εκει μιρλιζει και κλαιει σαν να μην υπαρχει αυριο:rolleyes:Βρε καλη μου,βρε χρυση μου..μεχρι να μπει η θηλη στο στομα...γινεται πανικος!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουφ! Επεσα για υπνο στις 10 (μολις εβαλα τη μικρη) γιατι νυσταζα τρελα.. Και (ρε φιλε τι διαβολικη συμπτωση με οσα γραφατε) ειδα εφιαλτη και ξυπνησα πριν κανενα 10λεπτο... :roll:

Ζωδια τωρα...

Εγω Ζυγος με ωροσκοπο Παρθενο, ο Βασ. Παρθενος με ωροσκοπο Ζυγο (αλληλοσυμπληρωνομαστε) και το Μαρακι Ιχθυς με ωροσκοπο Διδυμο.. (Δεν το συζητω μας εχει διαλυσει.. Λες και μεγαλωνεις 4 παιδια ειναι.. :rolleyes:)

Κανω ενα τσιγαρακι και την κανω..

Ωστοσο για πειτε καμμια συμβουλη ρε κορες: Το σπιτι μας εχει γεμισει μυρμηγκια.. :evil: Εχουμε στο μπανιο και στην κουζινα κυριως αλλα μπορει να δεις να σουλατσαρει κανενα και στο σαλονι ή στην κρεβατοκαμαρα.. Τι κανουμε? Οεο?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλαμαρακι εισαι Ζυγος με ωροσκοπο Σκορπιο καλα θυμαμαι??? Και ο καλος σου???

Δεν ξερω αν θα πεσω μεσα στην αναλυση γιατι δεν εχουμε μιλησει ιντερνετικα πολυ και δεν εχω πιασει καλα ακομα, για πες τι ειναι ο καλος σου??

Καλαμαρακι εισαι Ζυγος με ωροσκοπο Σκορπιο καλα θυμαμαι??? Και ο καλος σου???

Δεν ξερω αν θα πεσω μεσα στην αναλυση γιατι δεν εχουμε μιλησει ιντερνετικα πολυ και δεν εχω πιασει καλα ακομα, για πες τι ειναι ο καλος σου??

α καλε δεν πειραζει...εγω να ακουω χαιρομαι

ο καλος μου ειναι ζυγος....ω ναι με ωροσκοπο ιχθυ...

μα καμια σχεση με μενα ομως νυχτα με τη μερα ενα πραμα

Διαφημίσεις

Ο ωροσκοπος Παρθενος ισορροπει πληρως τον Ζυγο και την ζωηραδα του και δεν ειναι τυχαιος και ο συνδιασμος με τον καλο σου, σπανια τοσο καλη ισορροπια πραγματικα!!!!

Ειστε τυχεροι που βρηκατε ο ενας τον αλλο προσοχη μονο το μονο που μπορει να σας πληξει ειναι η ρουτινα μεσα σε τοση ισορροπια αλλα δεν προκειται με παιδι διδυμο χα!!!ΧΑ!!!!! Εχετε τρεξιμο και ψυχραιμια πολυ ευχομαι!!!!

ουτε νεογεννητο ετσι..

δεν ακουγοταν...

τωρα???Δεν μου φτανει οτι ξυπναει,δεν μου φτανει οτι κανει αυτο το κοφτο γκρινιαρικο α,α,α,α,α...σηκωνεται και στον κωλο της η κυρια και με ψαχνει κι ερχεται επανω μου...

Οταν το σκεφτομαι γελαω...αλλα εκεινη την ωρα...πιστεψε με δεν εχω και την καλυτερη αντιδραση:-(και ντρεπομαι που το λεω!!!

Ευτυχως που ο καλος σου εχει ωροσκοπο ιχθυ γιατι διαφορετικα δεν θα βγαζατε ακρη με τιποτα ομως!!!!! Παρολαυτα προσεχε το σιγανο ποταμακι ιχθυ γιατι αντεχει αντεχει και συνηθως κανει ενα μπαμ μια ημερα και απο ψαρακι γινεται καρχαριας!!!!! Το εχουν αυτο οι ιχθυς δεν εκφραζονται συνεχως με αποτελεσμα να ερχεται μια στιγμη που δεν τους αναγνωριζεις ειδικα αν εχουν να κανουν με εναν αμετανοητο πεισματαρη ζυγο. Γιαυτο βγαζε που και που και την διπλωματικοτητα του ζωδιου σου για να σωζεις οτι σωζεται!!!!

Ο ωροσκοπος Παρθενος ισορροπει πληρως τον Ζυγο και την ζωηραδα του και δεν ειναι τυχαιος και ο συνδιασμος με τον καλο σου, σπανια τοσο καλη ισορροπια πραγματικα!!!!

Ειστε τυχεροι που βρηκατε ο ενας τον αλλο προσοχη μονο το μονο που μπορει να σας πληξει ειναι η ρουτινα μεσα σε τοση ισορροπια αλλα δεν προκειται με παιδι διδυμο χα!!!ΧΑ!!!!! Εχετε τρεξιμο και ψυχραιμια πολυ ευχομαι!!!!

Ρε εσυ χαραμιζεσαι!! ;)

Το παιδι ειναι ψαρακι με ωροσκοπο διδυμο.. Οπως καταλαβαινεις, εχουμε το δακρυ στην ακρη της βλεφαριδας, ετοιμο να σταξει.. Πολλη κλαψα ρε παιδακι μου.. Ο ωροσκοπος της απο την αλλη, εχει μια απιστευτη κυκλοθυμια.. Τον κλαυσιγελο τον ξερεις; Η φωτογραφια της Μαριας θα επρεπε να ειναι διπλα στον ορισμο... :tongue:

Thanks Μαρκοπουλακι..!:D

gM4vp2.png

Ευτυχως που ο καλος σου εχει ωροσκοπο ιχθυ γιατι διαφορετικα δεν θα βγαζατε ακρη με τιποτα ομως!!!!! Παρολαυτα προσεχε το σιγανο ποταμακι ιχθυ γιατι αντεχει αντεχει και συνηθως κανει ενα μπαμ μια ημερα και απο ψαρακι γινεται καρχαριας!!!!! Το εχουν αυτο οι ιχθυς δεν εκφραζονται συνεχως με αποτελεσμα να ερχεται μια στιγμη που δεν τους αναγνωριζεις ειδικα αν εχουν να κανουν με εναν αμετανοητο πεισματαρη ζυγο. Γιαυτο βγαζε που και που και την διπλωματικοτητα του ζωδιου σου για να σωζεις οτι σωζεται!!!!

1000% μέσα ομως ε!!!!!!!!!!!

ασε ασε....το ζω το δραμα

μονη μου μαλωνω

μονη μου τα λεω

μονη μου φωναζω

ωσπου μια μερα κανει μπαμ ο κυριος....

και εγω φευγω μεχρι να ηρεμησει χαχαχαχαχα:cool::cool:

Διαφημίσεις

Μην ντρεπεσαι εχω βρεθει στην θεση σου και ηθελα πολυ να του ριξω μπουφλα αλλα δεν το εκανα ποτε, η αυπνια ομως σε κανει τρελη μερικες φορες.

Εγω ηρεμησα καπως οταν βγηκε απο την κουνια συνεχιζει να ξυπναει αλλα τουλαχιστον δεν κλαει υστερικα. Αλλα μεχρι ενος ετους και, μπορω να σου πω ετρωγε σαν νεογεννητο καθε τριωρο και αν δεν πηγαινες σφαιρα με το γαλα παθαινε υστερια και δεν ξανακοιμοταν μεχρι το πρωι.

Τσιγαρο τελος, σας αποχαιρετω για αποψε!

Ρε ΄σεις αμα δεν σας κανει κοπο, πειτε κανενα τιπ για τα μυρμηγκια και θα το δω το πρωι.. Μιλαμε κοντευω να φρικαρω!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Η φωτογραφια της Μαριας θα επρεπε να ειναι διπλα στον ορισμο... :tongue:

Thanks Μαρκοπουλακι..!:D

Φαιη...ειδα το Μαρακι στο φατσοβιβλιο κι εχω να πω οτι η φωτογραφια της θα ειναι σιγουρα διπλα στον ορισμο....κουκλα!!!

Κλαυσιγελος οπως ακριβως το ειπες Φαιη ειναι ο συνδιασμος της μικρης σου, drama Queen και Αλικη Βουγιουκλακη μαζι ενα πραγμα!!!! Δεν θα βαρεθειτε ποτε με τις τοσες εναλαγες που θα εχει σαν συμπεριφορα, τα εχει ολα και ευελικτα ανα περιπτωση!!!!!!

Φαιη...ειδα το Μαρακι στο φατσοβιβλιο κι εχω να πω οτι η φωτογραφια της θα ειναι σιγουρα διπλα στον ορισμο....κουκλα!!!

Ευχαριστω πολυ - πολυ!! :D:D:D

Κλαυσιγελος οπως ακριβως το ειπες Φαιη ειναι ο συνδιασμος της μικρης σου, drama Queen και Αλικη Βουγιουκλακη μαζι ενα πραγμα!!!! Δεν θα βαρεθειτε ποτε με τις τοσες εναλαγες που θα εχει σαν συμπεριφορα, τα εχει ολα και ευελικτα ανα περιπτωση!!!!!!

Οχι, βαρεμαρα δεν το λες.. Απογνωση παλι? :tongue:

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!:D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...