Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άπιστα δεν είναι... φευγάτα είναι... Ειδικά αν είναι και στο τέλος και επηρρεάζονται και από τον τοξότη είναι εαυτούληδες :P

Διαφημίσεις

Τα του Κριου ξερω κυριως Ραννια αλλα για τον Σκορπιο ειδικα εχω να πω τα καλυτερα οσον αφορα την σεξουαλικοτητα τους λογω εμπειριας με πρωην και την ενδιαφερουσα πολυπλοκοτητα του μυαλου τους!!!!! Αλλα ειναι απιστα ζωδια, δυσκολα δεσμευονται ουσιαστικα.

Προσεχε τι λες για την κορη μου.....!:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ναι Κατερινακι ντομπροι ειναι αυθεντικοι στα θελω τους, τοσο που κανουν οτι γουσταρουν και δεν κοιταζουν πισω τους για αμαχο πληθυσμο!!!!!!!!!

Ειχε ψοφο σημερα στην Κρητη???

Και μετά από τον μικρό Ασιάτη που είναι ανπέκταμπλ λέω να πάω να ξεκουράσω το ταλαιπωρημένο μου κορμί!

Σας φιλώ σταυρωτά (δεν έχω βγάλει ακόμα τη μασέλα μην τραβιέστε :P ) και σας αφήνω την ευχή μου για ένα όμορφο υπόλοιπο νύχτας :D

Άπιστα δεν είναι... φευγάτα είναι... Ειδικά αν είναι και στο τέλος και επηρρεάζονται και από τον τοξότη είναι εαυτούληδες :P

Αν ειναι στην αρχη?.....(προσεχε τι θα πεις για την κορη μου λεω....) :P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ναι Κατερινακι ντομπροι ειναι αυθεντικοι στα θελω τους, τοσο που κανουν οτι γουσταρουν και δεν κοιταζουν πισω τους για αμαχο πληθυσμο!!!!!!!!!

Ειχε ψοφο σημερα στην Κρητη???

ναι, κρύο έκανε και φυσούσε τρελλός αέρας (τουλάχιστον στα πολύ νότια που μένω εγώ)

καληνύχτα αερικούλι!

Διαφημίσεις

Αν ειναι στην αρχη?.....(προσεχε τι θα πεις για την κορη μου λεω....) :P

Εκεί σώζεται από την επιρροή από το ζυγό ;)

Μιλώντας για γυναίκες πάντα! Με άντρες σκορπιους δεν είχα εμπειρία!

Σκορπιος με Κριο αφανταστα δυνατη ελξη αλλα ειναι τοσο ισχυρες προσωπικοτητες και οι δυο που δυσκολα μπορουν να συμφωνισουν σε οτιδηποτε αλλο περα απο το κρεβατι.

Εγω στο παρτυ θα φαω οτι απο το κουταλι της Κωτιτας τα απομειναρια μονο για να κανω οικονομια βρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τα του Κριου ξερω κυριως Ραννια αλλα για τον Σκορπιο ειδικα εχω να πω τα καλυτερα οσον αφορα την σεξουαλικοτητα τους λογω εμπειριας με πρωην και την ενδιαφερουσα πολυπλοκοτητα του μυαλου τους!!!!! Αλλα ειναι απιστα ζωδια, δυσκολα δεσμευονται ουσιαστικα.

a καταλαβα...παρε τηλεφωνο τον κερατα δλδ....:tongue::tongue:

Σκορπιος με Κριο αφανταστα δυνατη ελξη αλλα ειναι τοσο ισχυρες προσωπικοτητες και οι δυο που δυσκολα μπορουν να συμφωνισουν σε οτιδηποτε αλλο περα απο το κρεβατι.

Λιγο το χεις? ;)

(εν τω μεταξυ πιο ζευγαρι ειναι κριος-σκορπιος? :confused:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...