Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ακου σκιατογερο!!!!! Χα!!!ΧΑ!!!!

Οι Κριοι δεν γερνανε ποτε Ελλακι παρτο αποφαση εχουν το ελιξηριο της νεοτητας!!!!!! Και αγαπανε παθιασμενα!!!!! Συνηθως το ευαλωτο σημειο τους ειναι να το ριχνεις στο φιλοτιμο τους, ο θυμος και τα νευρα δεν τους συγκινουν ισα ισα μουλαρωνουν περισσοτερο και εσυ βγαινεις χαμενη παντα στο τελος.

Σε αυτο εχεις 1000% δικιο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα σκατόγερο στα 43; δηλαδή τι; η Βίκη ήδη σκατογριά κι εγώ σε 2 χρόνια; Ρε φιλενάδα με πλήγωσες :lol:

Ειπα πιο κατω πως κρινεται ο σκατογερος....;) αλλιως δεν με συμφερει ουτε εμενα.....37 ειμαι δεν ειμαι μακρια.......:tongue:

Άμα μέναμε μαζί μπορεί και να σε έπρηζα :lol:

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να τσακωθώ με τον Λ... με το που θα αγριέψω το κόβει και μου χαλάει όλο το ιβεντ (που θα 'λεγε και η μάρα)

Μουφα Κριαρι ειναι ο δικος σου Χριστινα...νομιζω....εμενα κανει το αναποδο....εντελως.....

Διαφημίσεις

Το Κριαρακι του Αερικου κραταει απο τις τελευταιες ημερες του Ιχθυ φαινεται γιαυτο δεν ειναι πολεμοχαρες!!!!!

Ριχτο στο φιλοτιμο το παλληκαρι βρε Ελλ ο ανδρας μου το κανει σε εμενα και πιανει το κολπο συχνα πυκνα.

Μουφα Κριαρι ειναι ο δικος σου Χριστινα...νομιζω....εμενα κανει το αναποδο....εντελως.....

Ότι είναι μούφα το ξέρω... έχει και Ιχθύ... αλλά και ο δικός σου το ίδιο μούφα είναι! Ρε μπας και δεν έχεις βρει το κουμπί του;

Γεια σας!!

Εγω απο κριαρι καμμενη ειμαι.......:rolleyes::rolleyes: αλλα ενταξει πασο το μαζευω.......εχετε ομως τρομερο σεξ απηλ λεμε......και ισχυει και για τον προκομενο. Στο σεξουαλικο κομματι δεν παιζεται.......γατος με πεταλα......;) (οκ? καλα τα πηγα)?
Συνηθως το ευαλωτο σημειο τους ειναι να το ριχνεις στο φιλοτιμο τους, ο θυμος και τα νευρα δεν τους συγκινουν ισα ισα μουλαρωνουν περισσοτερο και εσυ βγαινεις χαμενη παντα στο τελος.

Συμφωνώ απολύτως και με τα δύο!

Εγώ είμαι σκορπιός πάλι

Διαφημίσεις

χμμμμμ μουμπλε μούμπλε... τι να της ρίξω την πέμπτη στο κομμάτι της τούρτας αυτηνής;

Καλησπέρα Παλαντίν!

Τα του Κριου ξερω κυριως Ραννια αλλα για τον Σκορπιο ειδικα εχω να πω τα καλυτερα οσον αφορα την σεξουαλικοτητα τους λογω εμπειριας με πρωην και την ενδιαφερουσα πολυπλοκοτητα του μυαλου τους!!!!! Αλλα ειναι απιστα ζωδια, δυσκολα δεσμευονται ουσιαστικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...