Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να βάλω μια τούρτα να την σβήσουν μαζί; :lol:

Τα πόσα κλείνει;

43........βαλε αν το τραβαει και ο δικος σου. αρκει να ερθει μαζι μου. Μην με φτυσει.....μονο......:rolleyes:

Πως τα καταφερνω και τσακωνομαι....κατσε να σκεφτω......τικ τοκ τικ τοκ.......

Α ΝΑΙ! υπαρχω!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Πρωταπριλιάτικη :lol:

θα είχε πλάκα να κλείνανε και τα ίδια χρόνια :lol: του ρίχνει όμως ο δικός σου μια 8ετία!

Εν τω μεταξύ δεν χρειάζεται καν να πουμε δύο τραγουδάκια! Με ένα "Να ζήσεις Λ και χρόνια Πολλά" ξεμπερδέψαμε και με τους δύο χαχαχαχα

Πρωταπριλιάτικη :lol:

θα είχε πλάκα να κλείνανε και τα ίδια χρόνια :lol: του ρίχνει όμως ο δικός σου μια 8ετία!

Ναι ο σκατογερος....αλλα δεν το βαζει κατω να αποφασισει οτι δεν θα βλεπει σε λιγο και δεν θα ακουει. Εκει θελει να με πεθανει ΠΡΙΝ κουφαθει......:tongue:

Διαφημίσεις

Ακου σκιατογερο!!!!! Χα!!!ΧΑ!!!!

Οι Κριοι δεν γερνανε ποτε Ελλακι παρτο αποφαση εχουν το ελιξηριο της νεοτητας!!!!!! Και αγαπανε παθιασμενα!!!!! Συνηθως το ευαλωτο σημειο τους ειναι να το ριχνεις στο φιλοτιμο τους, ο θυμος και τα νευρα δεν τους συγκινουν ισα ισα μουλαρωνουν περισσοτερο και εσυ βγαινεις χαμενη παντα στο τελος.

γκουχ γκουχ... γκουχ... γκουχ... με έπιασε ένας βήχας ρε παιδί μου... γκουχ γκουχ...

Σιροπακι? κανει θαυματα, λες το Λ να ειναι ΚΑΙ αυτο το ιδιο?

Βίκη είσαι καλά; Να πάρουμε τα Π να πάμε καμια βόλτα με τα ΚΑΠΗ

Εισαι γυναικα δεν πιανει σε σενα......εξαλου εσυ δεν με ΠΡΗΖΕΙΣ καθε μερα, οποτε εισαι νεοτατη.....καταλαβες? :D

μα σκατόγερο στα 43; δηλαδή τι; η Βίκη ήδη σκατογριά κι εγώ σε 2 χρόνια; Ρε φιλενάδα με πλήγωσες :lol:

Άμα μέναμε μαζί μπορεί και να σε έπρηζα :lol:

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να τσακωθώ με τον Λ... με το που θα αγριέψω το κόβει και μου χαλάει όλο το ιβεντ (που θα 'λεγε και η μάρα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...