Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγω απο κριαρι καμμενη ειμαι.......:rolleyes::rolleyes: αλλα ενταξει πασο το μαζευω.......εχετε ομως τρομερο σεξ απηλ λεμε......και ισχυει και για τον προκομενο. Στο σεξουαλικο κομματι δεν παιζεται.......γατος με πεταλα......;) (οκ? καλα τα πηγα)?

χαχαχαχα τελεια τα πηγες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Όχι σοκολάτες Μάρκο μου... την toblerone συγκεκριμένα (την οποία σιχαίνομαι κιόλας ως σοκολάτα) να πέφτει το παιδί πάνω σε ένα ράφι (χωρίς πρόσωπο το παιδί αφού ήταν αγέννητο) και να της μπαίνει στο μάτι!

Ο διαβήτης ήταν; Η αγωνία μου ήταν; Πάντως σε αυτό το όνειρο το οποίο ήταν πρωινό ξύπνησα φωνάζοντας "βοήθεια το παιδί, το παιδί" και ο Λ που ήταν εκείνη την ώρα στην τουαλέτα να βγαίνει με τα βρακιά κατεβασμένα από την τουαλέτα τρέχοντας νομίζοντας ότι κάτι έπαθα (ήμουν στον 7ο!) και έχασα το παιδί! :lol:

Ell μου και ο δικός σου τα γενέθλιά του στο ντούκου τα περνάει; Εμένα μου σπάει τα νεύρα αυτό! Βρε έλα να κάνουμε κάτι να το γιορτάσουμε... δεν θέλω λέει!

Τα ιδια σκατα...ακριβως.....ετσι ειμαι και εγω παντως. Πεμπτη ειναι τα γενεθλια του που ειναι να ερθουμε σε σενα......αχ.....:rolleyes:

ΥΓ: ειχες και εσυ διαβητη κυησης?

Ραννια και να'λεγα ψεματα......αληθεια ειναι ......!χεχε

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...