Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αφου ηταν ο λογος που ανεβαλα την εγκυμοσυνη .... ελεγα δε θα το αντεξω! κατα ενα περιεργο τροπο, στην εγκυμοσυνη εγινα βραχος! αφου πριν μεινω εγκυος ελεγα να παω σε ενα ψυχολογο, αλλιως δε θα τα καταφερω....τεσπα....μια βλαβη την εχω....δεν εξηγειται τετοια φοβια....

Πολλοι την εχουν αυτη την φοβια.....ειδες ομως τι κανει το μικρο στην κοιλια? Κολοκοτρωνη σε εκανε......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ειχα εναν συγκεκριμενο πριν καν μεινω εγκυος και μου κρατησε συντροφια και σε ολη την εγκυμοσυνη. Εβλεπα οτι κραταγα ενα μωρο στα χερια μου που υποτιθεται οτι ηταν δικο μου αλλα ημουν τοσο αχρηστη που μου επεφτε απο τα χερια και εσπαγε μπροστα στα ματια μου το κεφαλι του σαν καρπουζι στο δαπεδο.

Δεν χρειαζεται καν αναλυση το ονειρο.

Βρε Ελλ δεν εννοω αυτο, το εξαπλο δεν μπορεις να το αποφυγεις, αλλα καποιοι γιατροι κανουν δυο μαζι την φορα π.χ εχεις να κανεις ιππατιτιδα και σου κανουν μαζι και αλλο ενα, μινιγγιτιδας π.χ αυτο ειναι επικινδυνο.

Εξαπλο εξαπλο αλλα ενα την φορα οχι δυο μαζι εμβολια.

Διαφημίσεις

Χριστινα τωρα το συνειδητοποιησα......ειπες οτι τα γενεθλια του αντρα σου ειναι 23?......του δικου μου ειναι 24.....!!!!!!!

Κριαρι παντρευτικες?!

Βρε Ελλ δεν εννοω αυτο, το εξαπλο δεν μπορεις να το αποφυγεις, αλλα καποιοι γιατροι κανουν δυο μαζι την φορα π.χ εχεις να κανεις ιππατιτιδα και σου κανουν μαζι και αλλο ενα, μινιγγιτιδας π.χ αυτο ειναι επικινδυνο.

Εξαπλο εξαπλο αλλα ενα την φορα οχι δυο μαζι εμβολια.

Ναι αυτο το κανουμε και εμεις. Η γιατρος ηθελε πολλα μαζι, μου λεει μα να τριπιεται? Της λεω μανας της ειμαι και θελω να την τρυπαω καθε μηνα δεν με νοιαζει. Αλλα θα της τα κανεις ενα ενα.......;)

ΥΓ: Μονο το πρωτο δεν αποφυγαμε ως διπλο.....

Χριστινα τωρα το συνειδητοποιησα......ειπες οτι τα γενεθλια του αντρα σου ειναι 23?......του δικου μου ειναι 24.....!!!!!!!

Κριαρι παντρευτικες?!

Oh yes :D

Διαφημίσεις

καλα, παιδια, αν σας πω τι εφιαλτες εβλεπα εγω μια φαση...για κανα 3αρι χρονια....

το Χριστο στον υπνο μου...καθε βραδυ....μα καθε βραδυ...να μου λεει διαφορα και κι εγω να κλαιω!

Ειχα βαρεσει μπιελα μιλαμε....αλλα οκ...το ελυσα! :cool:

Λιγα με τα Κριαρακια Ελλ!!!!! Και η Κωτιτα Κριαρι γαμπρο θα παρει και Κριαρι πεθερα!!!!!!

Εγω απο κριαρι καμμενη ειμαι.......:rolleyes::rolleyes: αλλα ενταξει πασο το μαζευω.......εχετε ομως τρομερο σεξ απηλ λεμε......και ισχυει και για τον προκομενο. Στο σεξουαλικο κομματι δεν παιζεται.......γατος με πεταλα......;) (οκ? καλα τα πηγα)?

Ell μου και ο δικός σου τα γενέθλιά του στο ντούκου τα περνάει; Εμένα μου σπάει τα νεύρα αυτό! Βρε έλα να κάνουμε κάτι να το γιορτάσουμε... δεν θέλω λέει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...