Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για κανεναν και για τιποτα δεν πρεπει να αφηνεις τον εαυτο σου να λυγιζει θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να εισαι ορθια για το παιδι αλλα κυριως για τον ιδιο σου τον εαυτο, ναι λογικο ειναι και να στενοχωρηθεις και να πονας με την κατασταση αλλα ολα εχουν ενα οριο, και οταν ξεπερνιεται αυτο πρεπει να βαραει το καμπανακι αυτοπροστασιας.......

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Σημερα ταλαιπωρείτε ο μπεμπακος μου...Καναμε τα πρωτα μας εμβόλια και εχει ανεβάσει πυρετο και εχει γκρινίτσα πολύ....Εχει 37,4 και περιμένω να περάσει το 37,5 για να του δώσω ντεπονάκι (όπως μου είπε η γιατρός)...

Ο αντρούλης μου πάει καλυτερα και άρχισε να πατάει το ποδαράκι του....

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαρκο, προς το παρον λεω να την κανω....εχω βρει και πως γινεται το σχεδιο, ολα κομπλε...τωρα τελευταια στιγμη....δε ξερω τι θα κανω...μπορει (το πιθανοτερο) να πω...."αστο μωρε"

ρε συ στελλιτσα 37,5 δεν ειναι πυρετος. Σιγουρα σου ειπε για 37,5 η γιατρος και οχι για 38,5?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Σημερα ταλαιπωρείτε ο μπεμπακος μου...Καναμε τα πρωτα μας εμβόλια και εχει ανεβάσει πυρετο και εχει γκρινίτσα πολύ....Εχει 37,4 και περιμένω να περάσει το 37,5 για να του δώσω ντεπονάκι (όπως μου είπε η γιατρός)...

Ο αντρούλης μου πάει καλυτερα και άρχισε να πατάει το ποδαράκι του....

Περαστικα κουκλα στον μικρο. Δεν ειναι τπτ μην ανησυχεις. Και χαιρετισματα στον συζυγο......εγω εδω ειμαι κορες απλα ακουω μουσικη......και χανομαι.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για κανεναν και για τιποτα δεν πρεπει να αφηνεις τον εαυτο σου να λυγιζει θα σκεφτεσαι οτι πρεπει να εισαι ορθια για το παιδι αλλα κυριως για τον ιδιο σου τον εαυτο, ναι λογικο ειναι και να στενοχωρηθεις και να πονας με την κατασταση αλλα ολα εχουν ενα οριο, και οταν ξεπερνιεται αυτο πρεπει να βαραει το καμπανακι αυτοπροστασιας.......

Εμενα η αυτοπροστασια μου βγαινει ομως σε ειρωνια φιλεναδα......και για καλο δεν το εχω αυτο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μην αποφασισεις τελευταια στιγμη πουλακι μου και μεινεις χωρις τουρτα μετα.

Στελλα περαστικα στο μπεμπακι, παρθενικο εμβολιο ε??? Θυμαμαι το αγχος και την τσιριδα. Περιμενε να δεις αν θα ανεβει κιαλλο μην το φαει τσαμπα το ντεπον, δεν ειναι πυρετος αυτος που εχει. Περαστικα και στον καλο σου.

ρε συ στελλιτσα 37,5 δεν ειναι πυρετος. Σιγουρα σου ειπε για 37,5 η γιατρος και οχι για 38,5?

ναι ναι ναι ετσι μου είπαν στο Ικα οι γιατρίνες...

Περαστικα κουκλα στον μικρο. Δεν ειναι τπτ μην ανησυχεις. Και χαιρετισματα στον συζυγο......εγω εδω ειμαι κορες απλα ακουω μουσικη......και χανομαι.....

Εισαι μοναχουλα και βυθιζεσε στην μουσική??? Εγώ βυθιζομαι στην επιχειρηματικότητα μου (μαθαίνω, ιδεάζομαι, δημιουργώ στο κεφάλι μου και επιτέλους χαλαρωνω τον κρατάει ο μπαμπάς του)....

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Μην αποφασισεις τελευταια στιγμη πουλακι μου και μεινεις χωρις τουρτα μετα.

Στελλα περαστικα στο μπεμπακι, παρθενικο εμβολιο ε??? Θυμαμαι το αγχος και την τσιριδα. Περιμενε να δεις αν θα ανεβει κιαλλο μην το φαει τσαμπα το ντεπον, δεν ειναι πυρετος αυτος που εχει. Περαστικα και στον καλο σου.

ευχαριστω Μαρκοπουλάκι μου, ναι τα πρωτα του ήταν....2 κιόλας στα μπουτάκια του....Αχ! αν το βλεπατε θα το λυπόσασταν...

Γυρίζει και μου λεει αυτη εκεί "Εσυ κιτρινισες πιο πολύ απο τον μπέμπη"

τι λες καμια χονδρή της ηλίθιας να ισιώσει??? ΕΛΕΟΣ

uop51syge.png

Ωραιος ο σκατζοχοιρος και πολυ ωραια και πρωτοτυπη ιδεα!

Στελλιτσα, εγω στο εμβολιο δε το κραταω το παιδι...ουτε καν κοιταω! Λιποθυμαω κανονικοτατα! οχι επειδη το κανουν στο παιδι....γενικα εχω προβλημα με ενεσεις και πασης φυσεως ιατρικα! Αλλα ειδικα με τις ενεσεις...και τωρα που το λεω...με πιανει σκοτοδυνη! Αφου οταν γεννησα (καισαρικη ετσι....) το χειροτερο που μου εμεινε ως εμπειρια ηταν ο ορος! Θεε μου!!!!

μαρκο να σου πω....θα κανεις και δωρακια για τα παιδακια και τετοια? Βλεπω πολυ φοριεται και εγω δεν ειχα ιδεα....

Αντεχω να μου πεις οτι θες και να το κουβεντιασουμε αλλα η ειρωνια με κανει Τουρκο και βγαινω στην κοντρα ασχημα και δυστυχως στην ειρωνια ειναι αστερι το καμαρι μου οταν τον πιανει η βλακεια του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...