Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα! 
      την φράση μόνο που είπες τόνισα. Πότε δεν είπα ομως ότι το έκανες κακοπροαίρετα! Ελπίζω να μην σε νευρίασα με τις απαντήσεις μου. 

καλό βράδυ! 

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικακυ πρωτα απο ολα περαστικα στο παιδι και να ειναι η τελευταια αγωνια που περασατε.

Βρε Ζοπ ειπαμε να τρωμε σαβουρες αλλα πραγματικα εσυ το παρακανες!!!!!! Πως εισαι τωρα????

Ελλακι τι γινεται???

Μαριοπαιδο νανι επιτελους και ναι τα καταφεραμε και σημερα το απογευμα κατουρησε επιτελους στο γιογιο με την φιλικη συμμετοχη της Ντορας αλλιως δεν καθοταν με τιποτα κατω να συγκεντρωθει.

Ραννια Παρασκευη δεν γινεται να κανουμε γενεθλια γιατι θα ειναι στην δουλεια ο μπαμπας μας οπως και οι μισοι καλεσμενοι.

Μαρα με εψαχνες????

Διαφημίσεις

Γεια σου Ραννια,

Μπραβο στον Μαριο! Ξεκινησατε και εσεις λοιπον! Αντε με το καλο καλη λεφτερια απο την πανα σας ευχομαι.

Καλα ειμαστε.....ησυχα.......σε ολα τα μετωπα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλα Ελλ εχουμε μελλον ακομα για να κοψουμε πανα απλα προσπαθω ομαλα να τον βαλω στην διαδικασια, το προβλημα ειναι οτι ο δικος μου μιλαει ελαχιστα οποτε ακομα δεν παιζει να μου πει Μαμα τσισα η κακα αλλα ειναι μια προοδος οτι τα εκανε τελικα στο γιογιο γιατι τις προηγουμενες φορες που τον ειχα βαλει δεν εκανε τιποτα ενω σημερα εδειχνε να καταλαβαινει για ποιο λογο καθοταν εκει.

Ησυχα, ησυχα κατι ειναι και αυτο, μιλατε καθολου πιο ηρεμα η ζεστα???? Σορρυ αν γινομαι αδιακριτη μην απαντησεις καθολου.

Διαφημίσεις

Σιγα σιγα να τον πας και να τονιζεις το στεγνο. Απαξ και εχεις χρονο μην ζοριζεστε.

Ησυχα ησυχα σημαινει μιλαμε ηρεμα οχι ιδιαιτερα ζεστα και οτι γειωνω οτιδηποτε μου λεει που με εκνευριζει. Εχει αρχισει να καταλαβαινει οτι δεν πιανει το 'κουρδισμα' που μου κανει και απλα γυρναει απο την αλλη και ασχολειτε με τα δικα του. Θα μου πεις αυτο δημιουργει ψυχρα αλλα μπας και ειμασταν πριν αγκαλιτσες και φιλακια ? Τουλαχιστον τωρα δεν σφαζομαστε πια........κατι ειναι και αυτο.

Καλο ειναι αυτο και για την μικρη Ελλ ψυχρα μεν αλλα τουλαχιστον να μην πιανει το αυτι της εντασεις. Ισως και με αυτο τον τροπο καταλαβει ο αντρας σου οτι παγωνεις μερα με την μερα και δεν αντιδρας.

Καλο ειναι αυτο και για την μικρη Ελλ ψυχρα μεν αλλα τουλαχιστον να μην πιανει το αυτι της εντασεις. Ισως και με αυτο τον τροπο καταλαβει ο αντρας σου οτι παγωνεις μερα με την μερα και δεν αντιδρας.

Ναι μωρε δεν παει στο διαολο. Και που τα παιρνω τις μετρητης τι καταφερνω ? Να βγαζω τον καρκινο.....τπτ αλλο. Ουτε και εμενα πολυτρωει η μικρη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...