Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ιουνιου τελικά μαλεκονια γιατι 11 ειναι λεει ψυχοσαββατο και δεν... τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο σουπερ μπεκρας παπας (μεγάλο ταλεντο..πρωην νταλικερης και η παπαδια μοντελο με ξαν8ο μαλλι και μινι.,..ειδωλα)

σοφια-βασιλική-φαιδρα :)

Μπραβο Μαρα παει θα γινει παρασταση η Πουκοβαφτιση χαχαχα:D

12 ιουνιου τελικά μαλεκονια γιατι 11 ειναι λεει ψυχοσαββατο και δεν... τουλαχιστον αυτο μου ειπε ο σουπερ μπεκρας παπας (μεγάλο ταλεντο..πρωην νταλικερης και η παπαδια μοντελο με ξαν8ο μαλλι και μινι.,..ειδωλα)

σοφια-βασιλική-φαιδρα :)

Ισπανίδα είναι η πούκι? :D:D:D

Και ο παπας που πήγαμε να κλεισουμε τον γαμο ήταν μπεκρης κ είχε μπερδέψει τις ημερομηνιες (είχε πιει καμια σαρανταρια ποτηρακια παραπάνω που έλεγε κ ο φωτόπουλος στην ταινια)

Δυστυχώς δεν μας πάντρεψε αυτός...φήμες λένε ότι δεν τον άφησαν οι άλλοι παπάδες

της τρελής θα γινει σου λεω.. τρελος παπάς, τρελές νονες, τρελή κ εγώ...μια χαρά θα περασουμε! να ιεμαστε καλά μονο και να μην γινει κανα μπραφ μεχρι τότε και γινει η 65η μειωση μισθου στον χαμπι και βγω εγω στην ανεργια μετα απο κανα κανονι εδώ...γιατι μετά.. τοστακι και πολύ μας ειναι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ισπανίδα είναι η πούκι? :D:D:D

Και ο παπας που πήγαμε να κλεισουμε τον γαμο ήταν μπεκρης κ είχε μπερδέψει τις ημερομηνιες (είχε πιει καμια σαρανταρια ποτηρακια παραπάνω που έλεγε κ ο φωτόπουλος στην ταινια)

Δυστυχώς δεν μας πάντρεψε αυτός...φήμες λένε ότι δεν τον άφησαν οι άλλοι παπάδες

ισπανις οχι αλλα γιαγιαδες και κουλαμαρα που με δερνει :P Και εγω πραξικοπηματικά 8α εχω αυτον τον παπα.. βασικα το εξωκλησιον διεκδικειτε απο δυο μεγαλους ναους.. τον αγ δημητριο και την αγια κυριακη. εγω κανονικα ανηκω στον αγιο δημητριο οπου ο παπας ειναι ελεεινος..φαντασου οτι με ειπε ψυχοπαθη..ποια ΕΜΕΝΑ! μουαχαχαχα και επισης εχει πλακωθει με τον μπαμπα μου ο οποιος τον ειπε..ελλειπης παιδειας και μορφωσεως (ο μπαμπας τον παππα). ο μπεκρας ειναι στην αγια κυριακή.. ε και πηγα και του λεω φαδερ βαφτιζεις και παντρεύεις η κορη του ταδε ειμαι; ο μου λεει του φιλου μου του αρχασιολάτρου? σε παντρευω και βαφτιζω και 8α σου κανω εργω ενα ωραιο χαρτακι που θα λεει οτι εισαι δημοτης αυλιδας για να μην παρεισ αλλα χαρτια απο αθηνα και ξεφτιλιστεις στα παραβολα.. αλλα μου λεει στον αλλο παπα τσιμουδια εσυ...ε τσιμουδια κ εγω..και να δουμε τι 8α ιγνει στο τέλος.. μην ερ8ει ο αλλος παπας μεσουσης της βαπτισεως και κάνει.. γιουρουσι! κολαση σ λεω!

dZJip3.png

tvra Πυ το σκεφτοιμαι ειναι ΛΟΓΙΚΟ να γινονται αυτα.. τον πολιτικο γάμο τον ανεβαλλα δυο φορες.. τη μια λόγω αλέξη (ειναι αγενεια να θαβει η αλλη το παιδι της κ εσυ να χορευεις σκα σουσ σου στο γάμο σου) και την δευτερη λογω επεισοδιων... ε την τριτη φορά παρά τις μολοτωφ εδέησα και παντρεύτηκα.. ε στην βαφτιση να μην γινει ενα τριλαλα?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

οχι πες μου το διανοησαι? την ωρα της βουτιας να μπαινει μεσα ο αλλοσ βιτζιλαντε και ετσι και να λεει στοπ..και το παιδακι μου στον αερα και γυμνό.. ε τους σπας ή δεν του σπας το κεφάλι

dZJip3.png

έλλ διαδικασία ύπνου από τώρα;

Περαστικα στην κορη σου Βικυ...κακο πραγμα η ουρολοιμωξη ειμαστε καμμενοι απο αυτην........

Στανταρακι Σεβη. 8 μπανιο, φαι, και λιγο μαξ & ρουμπη και 9 το πολυ ειναι στο κρεββατι. Απο 5λεπτο σε μισαωρο να κοιμηθει χαιδευοντας τα μαλακια της μονη της. 9¨30 συνηθως ειναι οφφ. ΑΝ κοιμηθει δε κατω απο 1.5 ωρα το μεσημερι μπαινει κρεββατι απο τις 8:30 και 9 κοιματε. Δεν την τραβαω ποτε αργα. Νωρις για να ξεκουραζομαι και εγω και για να γνωριζουμε οτι ειναι ωρα υπνου το βραδυ οχι παιχνιδιου. Εχω ξεμπερδεψει ετσι. Ησυχα πεφτει χωρις φασαριες χωρις τπτ......χαλαρα με αγκαλιες και φιλακια και καληνυχτα.......;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...