Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Νίτσα2,

συγγνώμη τώρα αλλά τί πίστευες ???? ότι κάθεται το "μέντιουμ" με την μπάλα στο χέρι ή με την τράπουλα στο χέρι 24ώρες το 24ωρο και περιμένει να μοιραστεί με τον κοσμάκη τις αγωνίες του ????

Σίγουρα όχι!!!

Αλλά τέτοια κοροϊδία..Τεσπα δεν έχω ασχοληθεί και ποτέ ούτε ανέτρεξα..

Μπορείς να με λες Νίτσα σκέτο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aυτες που απαντανε δεν ειναι καν μεντιουμ.....ειναι και 'καλα' οι βοηθοι του 'ταδε' γνωστου μεντιουμ που μονο το ονομα του δανειζονται απο την εταιρεια και περνει αυτος καποια ποσοστα απο τα κεδρη του καθε τηλεφωνου. Ειναι κυριως γυναικες που δεν εχουν καποιο αλλο τροπο να βρουν δουλεια και θελουν χατζιλικι. Το κακο ειναι οτι πολλες απο αυτες κοροιδευουν αυτους που τηλεφωνουν ανοιχτα μεταξυ τους. Στο ιδιο δωματιο ειναι με booths...καταλαβαινεις τι γινεται. Αθλιο χαλι. Εκτος απο το τηλεφωνικο που εκανα 19 στα 24 δουλεψα μηχανογραφηση σε ενα μεγαλο 090 τοτε. Που ειχε και αστρολογικα. Ειχα ανοιξει δε τις database τους και ειχα ψαξει. Το ελα να δεις γινοταν. Επερναν για αστρολογια και κανανε phone sex με την τηλεφωνητρια που ηταν 60 χρονων και το επαιζε πιπινι. Και κατα τα αλλα την ειχαn προσλαβει για αστρολογια....σου λεω ΑΣΕ μου γυρισε το αντερο. Χιλιες φορες να σφουγγαρισω σκαλες μα τον Θεο......

χαχαχαχα έχω πεθάνει!

Πως άντεξες?

Ζούπυ λιχούδω την πάτησες με το λουκουμά... τι κάνεις κατά τα άλλα?

:rolleyes: τωρα τελευταια συνεχεια εκει γυρναει το θεμα απο παντου. Εγω τα ειπα πηρα και καρτα και ησυχασα. Δεν πα να βγαλουν τα ματια τους με δαυτο το θεμα. Εγω συνεχιζω να τα θεωρω ολα αυτα υπερβολη και απο εκει και περα ο καθης τον δρομο του. Εσυ γιατι φορτωνεις μπορεις να μου πεις?

έλα ντε... μου τη δίνει όμως αυτό το υφάκι...θα μου πεις σκοτίστηκα, αν αυτές στις οποίες απευθυνεται το δέχονται τι με κόφτει εμένα?

έλα ντε... μου τη δίνει όμως αυτό το υφάκι...θα μου πεις σκοτίστηκα, αν αυτές στις οποίες απευθυνεται το δέχονται τι με κόφτει εμένα?

Άντε ρε που ασχολείσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου!

Ακολούθα τις συμβουλές των υπολοίπων...μην μπαίνεις:tongue:

Διαφημίσεις

αν αυτές στις οποίες απευθυνεται το δέχονται τι με κόφτει εμένα?

Αει γεια σου.......εγω παω να κανω διαδικασια υπνου και τα λεμε μετα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

λουκουμά;

τί είπες τώρα!

την προηγούμενη εβδομαδα έφαγα ντόνατ με σοκολάτα, δεν μου πέρασε κ το Σάββατο το βράδυ χτύπησα προφιτερόλ κ τρίγωνο κωνσταντινίδη.

ακόμα δεν μου έφυγε η λιγούρα. όμως κόλλησα στα 64,7...

σήμερα σκέφτομαι μερέντα....

ο άντρας μου ζήτησε να του κάνω παγωτό το ΣΚ...

βρε μαλεκόν, τί σε χάλασε, ειλικρινά δεν κατάλαβα.

όσο για τα μέντιουμ... εκεί που γελάς, εκεί σου έρχεται να κλάψεις με την απελπισία του κόσμου.

καλέ που χάθηκε το αερικό;

τί κάνουν τα πιτσιρίκια σας; η δικιά μου κόλλησε με την ντόρα εδώ κ ώρα.

πριν κάναμε βόλτα με το αυτοκινητάκι μας.

πιο πριν κηνυγιόμασταν.

ζώπυρον, περαστικά.

Διαφημίσεις

Η μικρη Μαρα επαθε μολυνση στο ποδι απο χτυπημα .Πρηστηκαι ξαφνικα την Παρασκευη τουμπανο μιλαμε και τρεχαμε στο παιδων αστα φριχτο.Ειναι που ειναι ευαισθητη επαθε και μια ουρολιμωξη και ηρθε και εδεσαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...