Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

xaxaxaxaxaxa

Με έχει βάλει το boss να του βρω τραγούδια της Hanna Montana και της Patty για τις κόρες του! Γι' αυτό είμαι εξαφανισμένη!

Μα αυτή η Hannah Montana 7 cds?????!?!?!?!?!??!

και 3 η Patty?????@Q?@?!?!?!?

Έλεος!

Χριστέ μου τι εφιάλτης είναι αυτός που περιμένει εμάς τις κοριτσομάνες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια... όσες ταξιδεύετε συχνά... και χρειαστεί να περάσετε από Λάρισα... φορέστε και μια πανοπλία γιατί κάπου εκεί θα καραδοκεί μια Χρύσπα :lol:

και τσίγκινο σωβρακάκι στα αγοράκια :lol:

τσίγκινη περικεφαλαία θες να πεις, γιατί το κεφάλι μας είναι καραγκούνικο.:mrgreen:

Δώρα, όταν έρθετε, χτύπα τηλέφωνο μήπως και βολέψει να βρεθούμε.

σε στέλνω π.μ.

Αγγελίνα, τώρα με πιάνεις.

η μικρή μου, όταν είναι ο μπαμπάς της στο πισί, ούτε να τον κλ...

όταν είμαι εγώ στο πισί, έρχεται στα πόδια μου, γκρινιάζει σηκώνοντας τα χερια για αγκαλιά και καταφέρνει να την έχω αγκαλιά και να γράφουμε τουγκέδερ.:tongue:

τσίγκινη περικεφαλαία θες να πεις, γιατί το κεφάλι μας είναι καραγκούνικο.:mrgreen:

Δώρα, όταν έρθετε, χτύπα τηλέφωνο μήπως και βολέψει να βρεθούμε.

σε στέλνω π.μ.

Αγγελίνα, τώρα με πιάνεις.

η μικρή μου, όταν είναι ο μπαμπάς της στο πισί, ούτε να τον κλ...

όταν είμαι εγώ στο πισί, έρχεται στα πόδια μου, γκρινιάζει σηκώνοντας τα χερια για αγκαλιά και καταφέρνει να την έχω αγκαλιά και να γράφουμε τουγκέδερ.:tongue:

οκ θα σε παρω.

κι εμενα το ιδιο, σεβουλα μου, κανει ο μικρος!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπερες - καλησπερες! :D

Τι κανετε?

Εγω ξεκινησα αντιβιωση και ειμαι καλυτερα!

Το καλο μου το παιδακι εχει ξεκινησει "απεργια πανας".. :roll: Καλα καταλαβατε.. Ειναι ολη μερα ξεβρακωτη αλλα στο γιογιο δεν παει... Εχω βερεθει να μαζευω κατρουλια απο ολο το σπιτι! Τι καινουριο σκερτσο ειναι αυτο, δεν μπορω να καταλαβω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερες - καλησπερες! :D

Τι κανετε?

Εγω ξεκινησα αντιβιωση και ειμαι καλυτερα!

Το καλο μου το παιδακι εχει ξεκινησει "απεργια πανας".. :roll: Καλα καταλαβατε.. Ειναι ολη μερα ξεβρακωτη αλλα στο γιογιο δεν παει... Εχω βερεθει να μαζευω κατρουλια απο ολο το σπιτι! Τι καινουριο σκερτσο ειναι αυτο, δεν μπορω να καταλαβω!

μα καλά δεν κρυώνει;:confused:

και η δικιά μου τρελαίνεται να την αφήνω με το βρακάκι, αλλά ... δεν είναι καιρός.

την άνοιξη πάλι.

Μαλλον δεν κρυωνει Σεβη μου! Εχουμε και το καλοριφερ στο φουλ και νομιζω πως ειναι οκ!

Τουλαχιστον για τα κακα παει κανονικα στο γιογιο, γιατι δεν θα αντεχα να μαζευω και σκ@τα απο ολο το σπιτι!

gM4vp2.png

Μαλλον δεν κρυωνει Σεβη μου! Εχουμε και το καλοριφερ στο φουλ και νομιζω πως ειναι οκ!

Τουλαχιστον για τα κακα παει κανονικα στο γιογιο, γιατι δεν θα αντεχα να μαζευω και σκ@τα απο ολο το σπιτι!

με τα χαλιά τί γίνεται αν τα κάνει τσίσα;

Vanish carpex, τριψιμο με σφουγγαρακι και μετα μαζεμα τον αφρο με την ηλεκτρικη... Επισης το βραδυ περναω παντου με τον ατμοκαθαριστη...

Ασε σου λεω, εδω και 2 μερες ζω ενα δραμα, δεν εχω που να βαλω τα χερια μου, με πονανε αφορητα!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι βρε, ξεκινησα την αντιβιωση και ειμαι λιγο καλυτερα! Εδωσα και τον ουροσυλλεκτη σημερα και την Πεμπτη θα ξερω σιγουρα τι εχω!

Εσυ ολα καλα?

gM4vp2.png

Ναι βρε, ξεκινησα την αντιβιωση και ειμαι λιγο καλυτερα! Εδωσα και τον ουροσυλλεκτη σημερα και την Πεμπτη θα ξερω σιγουρα τι εχω!

Εσυ ολα καλα?

όλα καλά. μου λείπει το λουλούδι μου. θα την δω το απόγευμα, θα μου την φέρουν οι γονείς μου. είναι στο χωριό.:(;)

σνιφ!

η Χριστίνα, ακόμα την Μοντάνα κατεβάζει και την πάττυ;

xaxaxaxaxaxa

Με έχει βάλει το boss να του βρω τραγούδια της Hanna Montana και της Patty για τις κόρες του! Γι' αυτό είμαι εξαφανισμένη!

Μα αυτή η Hannah Montana 7 cds?????!?!?!?!?!??!

και 3 η Patty?????@Q?@?!?!?!?

Έλεος!

Χριστέ μου τι εφιάλτης είναι αυτός που περιμένει εμάς τις κοριτσομάνες!

χαχαχα! Μου θυμίζει το "ο διάβολος φορούσε Πράντα" που η αφεντικίνα της ηρωίδας την είχε βάλει να βρεί τα ανέκδοτα βιβλία του χάρι πόττερ για τις κόρες της.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...