Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί ρε παιδιά, άσχημα είναι τα λουλούδια? Εμένα και κάθε φορά αυτό να μου παίρνουν, δε λέω όχι, τρελαίνομαι! Ειδικά χθες που πήγαινα στο μαιευτήριο, είδα μια τέλεια σύνθεση και γυάλισε το μάτι μου...μου ήρθε να την πάρω για μένα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν τρωει που δεν τρωει αμα κοψουμε και τα φρουτα ζητω που καηκαμε. Αν δεις ποσο λιγο τρωει σαν παιδι κιουλτακι θα τρομαξεις. Το μεσημεριανο του ειναι ζητημα παντα αν θα καταφερω να βαλω στο στομα του εως 4 κουταλιες. Αυτο ειναι το κυριως φαγητο του μονο τον τραχανα τρωει πανω απο 5 κουταλιες. Το προβλημα του ειναι οτι θεωρει το φαγητο χασιμο χρονου και δεν συγκεντρωνεται να φαει οποτε εφευρισκω μομιμως κατι καινουργιο για να τον κρατησω ακινητο μπας και φαει μια κουταλια.

Η θα κολλαμε αυτοκολητα στο βιβλιο της Ντορας που το βαρεθηκε και αυτο η θα του δινω αδειο αλατι και καλα για να ριχνει στο φαγητο και να μαγειρευει, η θα κατεβασω οτι τραγουδι που μπορει να του κανει εντυπωση απο το μυαλο μου και την μνημη μου.

Δεν είναι και πολύ παιδαγωγικό, αλλα αν τον στήσεις μπροστά στην τηλ. να βλέπει Ντόρα? Όχι φαί, όχι Ντόρα! Ο μεγάλος μόνο έτσι έτρωγε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι και πολύ παιδαγωγικό, αλλα αν τον στήσεις μπροστά στην τηλ. να βλέπει Ντόρα? Όχι φαί, όχι Ντόρα! Ο μεγάλος μόνο έτσι έτρωγε.

Αυτο το εχω κανει και δεν επιασε δυστυχως γενικα δεν συμβιβαζεται ευκολα ουρλιαζει με αποτελεσμα να μην τρωει απο τα νευρα του μετα τιποτα.

πόσο είναι ο Μάριος;

ο δικός μου μου παίρνει φαγώσιμα για δώρο. σοκολάτες, μερέντα, τυριά, έκπληξη. κ ειλικρινά μου αρέσουν πολύ αυτές οι γευστικές εκπλήξεις.

λουλούδια τελευταία φορά μου είχε πάρει την πρώτη χρονιά που ήμασταν παντρεμένοι. είχε δώσει τρελά λεφτά για μια ανθοδέσμη. έκτοτε τζίφος.

ούτε εγώ του κάνω δώρο με την κλασική έννοια. εγώ πιο πολύ κοιτάζω να δω τί του λείπει, τί χρειάζεται κ πάω του το ψωνίζω, γιατί είναι πολύ αναβλητικός σε κάτι τέτοια. τα χαίρεται σαν παιδάκι. ακόμα κ παντόφλες να του πάρω χαίρεται.

αρκεί να δείξεις με τη χειρονομία σου ότι τον σκέφτηκες. αυτό μετράει.

kalhemraaaa

Ποι εψαχνε δωρο για τον χαμπι?

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=1&offset=1&manufacturer=&keyword=&orderby=

epishw Καποια εψαχνςε παρτ ταιμ δουλεια?

http://www.skywalker.gr/

οποια δει αγγελία για εξυπηρετηση τηλεφωνικών γραμμών σε μεγαλες τηλεφωνικές εταιρείες να ξερει πως κατα 90% ειναι για εξυπηρετηση αστρολογικών γραμμών.. καντε το εχιε γελιο...

dZJip3.png

Πάρτου ένα σέξι δερμάτινο εσώρουχο :D

Πορτοφόλι έχει, ζώνες του κόσμου (πουλάω αν χρειαστεί:tongue:), γκατζετάκια ΔΕΝ, αρώματα μπόλικα αλλά........σέξι δερμάτινο εσώρουχο no!!!!

String μη σου πω τιγρέ, έτσι για να ανάψουν τα αίματα:D:D:D

Διαφημίσεις

Κι εγώ Σεβούλα του ψωνίζω συνήθως ό,τι χρειάζεται. Αλλά, λόγω υπερκατανάλωσης, πλέον έχει τα πάντα! Εκείνος ούτε κατά διάννοια δεν βγαίνει στα καταστήματα και συνήθως μου δίνει χρήματα τα οποία τα χαλάω ή σε γυαλιά ηλίου ή σε κοσμήματα.. Τρελαίνομαι για κοσμήματα, μοντέρνου τύπου!

Πλέον όμως δεν μας παίρνει... Δλδ σκεφτείτε ότι και σε άλλους κάναμε δώρα ταξιδάκια, τραπεζάκια κλπ κλπ. Κομμένα...

Καλημέρες, καλησπέρες... whatever !

Εμένα ο μεγάλος έκοψε μαχαίρι το αλεσμένο όταν ήταν 18 μηνών, η μικρή από 11 μηνών.... και δεν τρώει σχεδόν καθόλου την τελευταία εβδομάδα... κοντεύω να σκάσω μιλάμε. όλα μου τα φτύνει -ναι, σχεδόν όλα... για να της δώσω κάτι σε γλυκό να δεις πώς κάνει η σκατούλα -...

Δώρα ????? Τί είναι αυτό ????Το έχουμε ξεχάσει μην σας πω διαγράψει προ πολλού...

epishw Καποια εψαχνςε παρτ ταιμ δουλεια?

http://www.skywalker.gr/

οποια δει αγγελία για εξυπηρετηση τηλεφωνικών γραμμών σε μεγαλες τηλεφωνικές εταιρείες να ξερει πως κατα 90% ειναι για εξυπηρετηση αστρολογικών γραμμών.. καντε το εχιε γελιο...

Το ειχα κανει 19 χρονων για χατζιλικι. Μεγαλη κοροιδια.....μου ειχε γυρισει το στομαχι. Κυριως γιατι αυτοι που επερναν ηταν ή ανθρωποι μοναχικοι, ή πολυ πονεμενοι. Και οι αλλες τους κοροιδευαν.....χαλια.....μετα επιασα ως μπαργουμαν και ησυχασα......

Σημερα ειχε κρυο πολυ και πηγαμε και παιξαμε με τον φιλο μας τον Γιωργο ολο το πρωι και ξεφαντωσαμε. Εσεις τι κανετε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Σεβουλα 23 μηνων ειναι ο Μαριος.

Εμεις ξυπνησαμε ζωγραφισαμε, χορεψαμε σαν τα αρκουδια φαγαμε μιση μπανανα μονο και τωρα ηρθε ο αδερφος μου και αανελαβε αυτος τον χορο γιατι ξεθεωθηκα!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...