Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Να σου πω την αλήθεια έχω αρχίσει να αναισθητοποιούμαι πλέον. Ούτε λέω μακάρι ούτε τίποτα, δεν ελπίζω. No feelings πλέον . Ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. 

Είναι κ αυτός ένας τρόπος να προστατέψεις τον εαυτό σου. Οπως σε κάνει εσένα να νιώθεις καλύτερα ❤️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εγω συνηθως του παιρνω χρηστικα πραγματα γιατι δεν παει ποτε μονος του να ψωνισει οποτε σκεφτομαι καθε φορα τι του λειπει και το παρουσιαζω ως δωρο εμπνευσμενο!!!!!!!!

A να χαθείτε :P Δεν έχετε φαντασία :lol: (ούτε εγώ!!!)

Αλλά δεν είναι άδικο; Αυτοί αν τα βρουν σκούρα... πάνε παίρνουν ένα εσώρουχο και ξεμπερδεύουν και μάλιστα είμαστε και ευχαριστημένες! Ενώ εμείς σπάμε τα κεφάλια μας!

Βρε παιδια ειμαι χαζομαμα που λιωνω καθε φορα που πριν κοιμηθει του κανω μασαζ στην πλατουλα και ερχεται και αυτος με τα χερακια του και μου κανει μασαζ στα ποδια μου????

Οπου ναναι θα ξυπνησει το λουλουδι μου και θα δωσουμε την μαχη της φρουτοκρεμας που τελευταια αρνειται να φαει. Χθες καπως επιασε το κολπο με τον Καρακατσανη Αερικο και εφαγε 4 κουταλιες. Αλλα καθε εβδομαδα πρεπει να εφευρισκω καινουργιο κολπο γιατι βαριεται ευκολα και δεν πιανει.

Διαφημίσεις

Αλλά δεν είναι άδικο; Αυτοί αν τα βρουν σκούρα...πάνε παίρνουν ένα εσώρουχο και ξεμπερδεύουν και μάλιστα είμαστε και ευχαριστημένες! Ενώ εμείς σπάμε τα κεφάλια μας!

Ποιοι το κάνουν αυτό? :confused::confused::confused:

Μπα εμενα εσωρουχο η ρουχο δεν εχει φερει ποτε, εχει αγνοια και κινδυνου και γουστου, μια φορα εφερε εκεινο το μποξερακι απο το Λονδινο αντρικο και χχλ. Παει στα σιγουρα λουλουδια η αρωματα παντα.

Δεν τρωει που δεν τρωει αμα κοψουμε και τα φρουτα ζητω που καηκαμε. Αν δεις ποσο λιγο τρωει σαν παιδι κιουλτακι θα τρομαξεις. Το μεσημεριανο του ειναι ζητημα παντα αν θα καταφερω να βαλω στο στομα του εως 4 κουταλιες. Αυτο ειναι το κυριως φαγητο του μονο τον τραχανα τρωει πανω απο 5 κουταλιες. Το προβλημα του ειναι οτι θεωρει το φαγητο χασιμο χρονου και δεν συγκεντρωνεται να φαει οποτε εφευρισκω μομιμως κατι καινουργιο για να τον κρατησω ακινητο μπας και φαει μια κουταλια.

Η θα κολλαμε αυτοκολητα στο βιβλιο της Ντορας που το βαρεθηκε και αυτο η θα του δινω αδειο αλατι και καλα για να ριχνει στο φαγητο και να μαγειρευει, η θα κατεβασω οτι τραγουδι που μπορει να του κανει εντυπωση απο το μυαλο μου και την μνημη μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...