Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! :D

Απάντάω σε ερωτήσεις...με ερωτήσεις: πώς είναι στη Σάμο? Έχει ωραίες παραλίες-φαγητό-δρόμους? Είναι βολικά να πας με παιδιά? Ακριβά, φτηνά, γενικά πώς σας φάνηκε?

Ειρήνη, παίζει και Μυτιλήνη φέτος, αν θα βρούμε τα οικονομικά μας έξοδα, γιατί εχω κι ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ. Εγώ έχω πάει βέβαια 3 φορές πριν παντρευτώ. Εσάς που είναι το σπίτι?

Μαρκοπουλάκι, κάντο μετά το Πάσχα το πάρτυ καλύτερα. Πιο πολύ θα το ευχαριστηθείτε όλοι, νομίζω. Μπορείτε να κόψτετε απλά μια τούρτα μεταξύ σας την ημέρα των γενεθλίων του.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά ρε....πως $%#%$#^ σχεδιάζετε εσείς? με το χέρι?

Εμείς δεν σχεδιαζουμε...κατασκευάζουμε :P Βασικά εγώ ως μεταλλειολόγος δεν είχα ποτέ πολλά πολλά με autocad...βάλε και ότι ασχολούμαι αποκλειστικά με χρονοδιάγραμμα (primavera αν έχεις ακούσει)...ε από σχέδια δεν ξέρω πού πάνε τα 4

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! :D

Απάντάω σε ερωτήσεις...με ερωτήσεις: πώς είναι στη Σάμο? Έχει ωραίες παραλίες-φαγητό-δρόμους? Είναι βολικά να πας με παιδιά? Ακριβά, φτηνά, γενικά πώς σας φάνηκε?

Ειρήνη, παίζει και Μυτιλήνη φέτος, αν θα βρούμε τα οικονομικά μας έξοδα, γιατί εχω κι ένα τάμα στον Άγιο Ραφαήλ. Εγώ έχω πάει βέβαια 3 φορές πριν παντρευτώ. Εσάς που είναι το σπίτι?

Μαρκοπουλάκι, κάντο μετά το Πάσχα το πάρτυ καλύτερα. Πιο πολύ θα το ευχαριστηθείτε όλοι, νομίζω. Μπορείτε να κόψτετε απλά μια τούρτα μεταξύ σας την ημέρα των γενεθλίων του.

θα στα πω σε πμ.....μυτιλήνη σίγουρα καλύτεραααααααααααααααααααααααααααα

Εμείς δεν σχεδιαζουμε...κατασκευάζουμε :P Βασικά εγώ ως μεταλλειολόγος δεν είχα ποτέ πολλά πολλά με autocad...βάλε και ότι ασχολούμαι αποκλειστικά με χρονοδιάγραμμα (primavera αν έχεις ακούσει)...ε από σχέδια δεν ξέρω πού πάνε τα 4

αααααααααααα...οκ

ναι το ξέρω βρε!

Διαφημίσεις

Δεν σας είπα...γέννησε και η κουμπάρα μου χθες.

Να της ζήσει :P Εγώ παίρνω κάθε τρεις κ λίγο την δικιά μου για να μάθω αν έμεινε έγκυος :P

για σενα????? γιατί?

Ναι για μένα. Για έξτρα χαρτζηλίκι, γνωριμίες κλπ κλπ :P

Να της ζήσει :P Εγώ παίρνω κάθε τρεις κ λίγο την δικιά μου για να μάθω αν έμεινε έγκυος :P

Ναι για μένα. Για έξτρα χαρτζηλίκι, γνωριμίες κλπ κλπ :P

απογευματινές ώρες???? το παιδί?

Διαφημίσεις

Ναι την ημερα των γενθλιων του παντα κοβουμε μια τουρτιτσα πριβε οποτε δεν πειραζει να παρουν μια παραταση τα γενεθλια φαντζομαι, δεν μπορω να μπλεκω με Πασχα και φαγητα που δεν ξερω να κανω και αν θα αρεσουν τελικα.

Νιτσα παρτου μια φορμα αθλητικη αν ντυνεται sportivo.

Μην την αγχώνεις την κοπέλα, μαλεκόν! ;)

Η δικιά μου ταλαιπωρήθηκε, η κακομοίρα. Ίδιο σενάριο με το πρώτο το δικό μου. Ξεκίνησε για φυσιολογικό, δεν εξελισσόταν ικανοποιητικα ο τοκετός, έκανε κακά το μωρό, έπρεπε να της το βγάλουν αμέσως και έφαγε και τη μέθη. Μια χαρά χάλια.

Το μωρό αγοράκι, 3 κιλά. Ίδιο η μάνα του!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μην την αγχώνεις την κοπέλα, μαλεκόν! ;)

Βρε κακιά πεθερά θα γίνω. Ήδη την πρήζω για το τσιγάρο :P

Μάλεκον, το παιδί?

Καλά είναι ευχαριστώ :D:D:D:D Τα είπαμε με την Ειρήνη, δεν σκέφτομαι για μόνιμη 2η δουλειά. Μόνο για καμια "αρπαχτή" που να μπορώ να κάνω κ πολλά από το σπίτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...