Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα όχι δεν ξέρω που είναι οι Ασώματοι αλλά θα την βρούμε την άκρη :D Πολύ χάρηκα που θα έχουμε παρεούλα :D

Νίτσα όχι δεν ξέρω που είναι οι Ασώματοι αλλά θα την βρούμε την άκρη :D Πολύ χάρηκα που θα έχουμε παρεούλα :D

Ναι μωρέ όλο και σε κάποια παραλία θα συναντηθούμε!

Μαρκοπούλου, τι αγχώνεσαι παιδί μου, ίσα-ίσα βολεύει καλύτερα μετά το Πάσχα για το μενού..

Για πείτε μου εμένα που ο σύζυξ έχει γεννέθλια τη Δευ. κι εκτός του ότι δεν ξέρω τι θα του πάρω (κάτι οικονομικό) δεν θέλω να κάνω τίποτα απολύτως! Ούτε κι εκείνος, βέβαια αλλά το στάνταρ είναι ότι θα έρθουν οι βασικοί (καμιά 10ριά χωρίς τους γονείς μας)... Τι να κάνω?????????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ως προς το φαι εχεις δικιο τι μπουφε να κανεις νηστισιμο ουτε εγω δεν θα τα φαω, αν τα κανεις 16 Νιτσα πριν την Μεγαλη Εβδομαδα??? Σαββατο???

Εννοείς πριν των Βαϊων... χμ

είναι κάπως μωρέ! ούτε μπουφέ ούτε τίποτα.. Αν τα κάνεις των Βαίων μπορείς να βγάλεις θαλασσινά/ψάρια αλλά... ο κούκος αηδόνι!

Κάντα μετά το Πάσχα για να μην έχεις θέμα και με την τούρτα..

Χριστίνα μου, ναι καπνίζει! marlboro μαλακό

Ως προς το φαι εχεις δικιο τι μπουφε να κανεις νηστισιμο ουτε εγω δεν θα τα φαω, αν τα κανεις 16 Νιτσα πριν την Μεγαλη Εβδομαδα??? Σαββατο???

Κάτσε κάτσε κάτσε...

Για ποιανού τα γεννέθλια λέμε τώρα? Του Γιάννη ή του Μάριου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...