Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Να σου πω την αλήθεια πέρασε από το μυαλό μου αυτό που λες. Πες ότι είμαι τυχερή και πάει καλά η εμβρύομεταφορα, τι γίνεται αν κάποια στιγμή θελήσω δεύτερο παιδάκι.

Τώρα μου είπε να ξεκινήσω την πρώτη μέρα περίοδο Σικλακουρ.   Αν θέλω να κάνω οωληψια σε φυσικό κύκλο θα μπορώ ενώ παίρνω σικλακουρ;

Αφού σε παίρνει ηλικιακά, προχώρησε σε δεύτερη βλαστοκύστη ή και παραπάνω ανάλογα αν κάνει διέγερση και προκύψουν πολλαπλά ωοθυλάκια. Η πρώτη βλαστοκύστη είναι εκεί και σε περιμένει. Εγώ θα προχώραγα να μαζέψω μέχρι 5 βλαστοκύστες. Αν σκεφτείς ότι δεν πετυχαίνει η εμβρυομεταφορά ακόμα και με τέλειες βλαστοκύστες, σε περίπτωση αποτυχίας (που φυσικά το απεύχομαι) θα αισθανθείς μεγαλύτερη ασφάλεια αν ξέρεις ότι έχεις και άλλα έμβρυα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε τότε θα κάνουμε σίγουρα κάποια μπανάκια μαζί :D Αμάρυνθο πάμε για μπάνιο τα απογεύματα με τη μικρή γιατί το πιάνει καλύτερα ο ήλιος ;) Ενώ σε εμάς σηκώνει κύμα και αέρα και έχει και πέτρες... Ο Αι Γιάννης είναι περίπου κανά δυο χιλιόμετρα μετά την Ερέτρεια προς Αμάρυνθο...

Ε τότε θα κάνουμε σίγουρα κάποια μπανάκια μαζί :D Αμάρυνθο πάμε για μπάνιο τα απογεύματα με τη μικρή γιατί το πιάνει καλύτερα ο ήλιος ;) Ενώ σε εμάς σηκώνει κύμα και αέρα και έχει και πέτρες... Ο Αι Γιάννης είναι περίπου κανά δυο χιλιόμετρα μετά την Ερέτρεια προς Αμάρυνθο...

Οι Άγιοι Ασώματοι σου λένε κάτι?

Εμείς πάμε για μπάνιο στην παραλία απέναντι από το DIA.

Διαφημίσεις

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως γινεται να ξυπναω πιο νυστγμενη απο οταν κοιμηθηκα?????

Να σας πω βρε κοριτσια, τα γενεθλια μας ειναι 14 Απριλη και σκοπευα να τα κανω 16 Σαββατο αλλα ξεκιναει το greek idol την τυχη μου μεσα Πασχαλιατικα και καποιοι απο τους καλεσμενους συν τον αντρα μου παιζει να δουλευουν και μετα αμεσως ειναι η Μεγαλη εβδομαδα πειραζει να τα κανω λιγο αργοτερα 30 του μηνα???

Απο τη μια ειναι καλα γιατι θα εχει ανοιξει και ο καιρος τελειως και δεν θα νηστευει και κανενας αλλα μου την δινει να εχουν περασει τοσες ημερες απο τα γενεθλια του παιδιου.

Kαλημερουδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πως γινεται να ξυπναω πιο νυστγμενη απο οταν κοιμηθηκα?????

Να σας πω βρε κοριτσια, τα γενεθλια μας ειναι 14 Απριλη και σκοπευα να τα κανω 16 Σαββατο αλλα ξεκιναει το greek idol την τυχη μου μεσα Πασχαλιατικα και καποιοι απο τους καλεσμενους συν τον αντρα μου παιζει να δουλευουν και μετα αμεσως ειναι η Μεγαλη εβδομαδα πειραζει να τα κανω λιγο αργοτερα 30 του μηνα???

Απο τη μια ειναι καλα γιατι θα εχει ανοιξει και ο καιρος τελειως και δεν θα νηστευει και κανενας αλλα μου την δινει να εχουν περασει τοσες ημερες απο τα γενεθλια του παιδιου.

γιατί δεν τα κάνεις Κυριακή καλέ????

χάρλοου θα το μελετήσω το θέμα σου!

Διαφημίσεις

Αυτο ηθελα μια εβδομαδα νωριτερα αλλα η νονα του Μαριου και κολλητη μου εχει τα γενεθλια του δικου της μωρου εκεινη την εβδομαδα και εχουμε αρκετους κοινους φιλους. Κριαρακι και αυτο 4 Απριλιου πρωτα του γενεθλια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...