Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κοριτσακια την κανω κι εγω γιατι παλι μονη μου εργολαβεια θα την εχω αυριο τη Μαρω.. Μεχρι τις 7 το απογευμα που θα ερθει και ο Βασ. σπιτι!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα Ζώπυρον!

Εγώ πάλι αυτές τις διακοπές με άλλα ζευγάρια τις αποφεύγω όπως ο οξαποδώ το λιβάνι. Μονίμως χωρίζονται άντρες-γυναίκες και το μετέπειτα κουτσομπολιό πάει σύννεφο. Άσε που διαφωνείς και χαλιέσαι για εγερτήριο-φαί και πρόγραμμα γενικώς. Και όλο και κάποιος θα μαλώσει με τη δικιά του και θα χαλάσει το κλίμα και θα το παίζουν οι υπόλοιποι διαμεσολαβητές...άσε με στην ησυχία μου καλύτερα...πλέον πάω τόσο σπάνια διακοπές που δεν έχω, όχι μέρα, αλλά ούτε στιγμή να χαραμίσω με αυτόν τον τρόπο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ναι βρε ράννια μου συμφωνώ! και δεν μίλησα για τις ερωτικές επαφές, αυτές καθαυτές! αλλά για το όλο... το μαγικό του πράγματος! που μετά τα πολλά χρόνια... μπουρδουκλώνεται...

με λιγα λογια...περασμενα μεγαλεια και θυμωντας τα να κλαις! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Καποια βλακεια εκανα στον υπολογιστη. Ξυπνησ ετοβλασταρι μου και ηπιε μια μπουκαλα γαλα οποτε παω και εγω σιγα σιγα για νανι.

Οι μαγικες στιγμες δεν θα ειναι ποτε ιδιες με το παρελθον αλλα αυτο δεν εχει σημασια αρκει να παραμενουν μαγικες!!!!

Δεν μενει στο Μεσσολογγι η μαμα μου αλλα καταγεται απο εκει και πηγαινοερχεται συχνα πυκνα.

Διαφημίσεις

μπα, φαιη μετα πηγα ναξο (χαλια μου φανηκε μετα τα κουφονησια)

εγω διακοπες ειχα παει μονη μου (χωρις τον αντρα) μονο εκεινη τη φορα. ολες τις αλλες μαζι. ειδικα, μονο κοριτσια δεν εχω παει ποτε! πλακα θα ειχε αν και θα ηθελα να το κανω σε μεγαλυτερη ηλικια...οχι πολυ πιτσιρικι.

σκοπελος! τελεια?τελεια! :D καλα, το μεγαλο γελιο ηταν με τη παραλια των γυμνιστων. Ειχαμε παει, εγω και ο αντρας και η αδερφη μου με τον τοτε φιλο της και νυν αντρα της. Λεμε, παμε αλλα θα κατσουμε το ενα ζευγαρι εδω και το αλλο στο ενα χιλιομετρο! μας κοιτανε οι αντρες μας? ρε σιγουρα? ναι ναι! (πορωμενες εμεις!!!!) γαματα! πολυ ωραια θα ειναι! αυτοι να μας κοιτανε με απορια.....μετα απο κανα 15'....ρε σιγουρα? ναι ναι! (ακομα πιο πορωμενες εμεις!!!!!!)

φτανουμε εκει...και βλεπουμε ενα ζευγαρι gay αντρες να παιζει ρακετες -γυμνοι φυσικα!!!!!!- Επρεπε να δειτε εμενα και την αδερφη μου!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

καλα, εκτος του οτι ξεφτιλιστηκαμε απο τα γελια (ηταν πολυ γελιο θεαμα ρε παιδια....σορρυ!!!:tongue:), κοντεψαμε να φτασουμε βολο κολυμπωντας! χαχαχαχα

χαχαχχαααααααααα...στην Μικρη Μπανανα λες!!!!

καλα....εμεις να δεις τι παθαμε...που ειδαμε κατι μεσηλικες...ναι μεσηλικες....καταμαυρισμενους....συγγνωμη κοριτσια...με κατι...εχεμ....καλαμπαλικια ναααααααααααα.....

να καθονται αραχτοι και λαιτ και να συζητανε...

κι εμεις να μην σηκωνουμε βλεμμα:rolleyes::rolleyes:

οι ντροπαλουλες....

ειχαμε παει 3 κοπελες...κι εμεις σε πιο μεγαλη ηλικια οχι μικρες...

πωωωω...ενα απο τα τελειοτερα καλοκαιρια ever..

Καποια βλακεια εκανα στον υπολογιστη. Ξυπνησ ετοβλασταρι μου και ηπιε μια μπουκαλα γαλα οποτε παω και εγω σιγα σιγα για νανι.

Οι μαγικες στιγμες δεν θα ειναι ποτε ιδιες με το παρελθον αλλα αυτο δεν εχει σημασια αρκει να παραμενουν μαγικες!!!!

Δεν μενει στο Μεσσολογγι η μαμα μου αλλα καταγεται απο εκει και πηγαινοερχεται συχνα πυκνα.

Καλη ξεκουραση....

ως μαμα ενος μωρου που δεν με εχει αφησει σε χλωρο κλαρι ενα βραδυ...σε κατανοω πληρως...

οσο για την δικια σου μαμα....ειμαστε κοντογειτονες λοιπον!!!

χαχαχχαααααααααα...στην Μικρη Μπανανα λες!!!!

καλα....εμεις να δεις τι παθαμε...που ειδαμε κατι μεσηλικες...ναι μεσηλικες....καταμαυρισμενους....συγγνωμη κοριτσια...με κατι...εχεμ....καλαμπαλικια ναααααααααααα.....

να καθονται αραχτοι και λαιτ και να συζητανε...

κι εμεις να μην σηκωνουμε βλεμμα:rolleyes::rolleyes:

οι ντροπαλουλες....

ειχαμε παει 3 κοπελες...κι εμεις σε πιο μεγαλη ηλικια οχι μικρες...

πωωωω...ενα απο τα τελειοτερα καλοκαιρια ever..

χαχαχα...προσφερεται για αξεχαστες αναμνησεις η μπανανα (ωραιο ονομα για παραλια γυμνιστων! χαχαχαχα)

αντε καληνυχτα και απο μενα....αυριο παλι! :D

Το νησί μου άρεσε λιγότερο ήταν η Σύρος, περισσότερο η Χίος. Λατρεμένη. Τρελαίνομαι γενικά για Ανατολικό Αιγαίο. Επόμενο wanna go, Σάμος-μπας και κατέχετε? Οι Κυκλάδες γενικά δεν με συγκινούν, στεγνώνει το μάτι μου από την ξεραϊλα. Θάλαττα θάλαττα, αλλά να βλέπω και κανα δεντράκι του Θεού! :rolleyes:

Από χειμερινά, απογοητεύτηκα στο Καρπενήσι και ξετρελάθηκα στις Πρέσπες και στο Νυμφαίο, όπως προείπα.

Καληνύχτα στις αποχωρούσες!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν θα το πιστέψετε, αλλά έχω πάει κι εγώ σε παραλία γυμνιστών! Αχ, νιάτα...:-(

Βέβαια ήμουν σεμνή, μόνο τοπλες. :P Βασικά κατά λάθος βρεθήκαμε εκεί και ντρεπόμασταν να φύγουμε, μη μας πούνε κομπλεξάρες. Λες και θα νοιαζόντουσαν!

Λοιπόν, καληνύχτα κι από μένα, Μαρσολάν, Ράννια, Μαρκοπόλο. Τα λέμε αύριο.

Α, και κάτι τελευταίο για Έλλη και Αερικό:

Never again is what you swore the time before...

;););)

Φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελινα...

κι εμενα απο την Συρο...μου αρεσε μονο η Ερμουπολις....!!

Και το Καρπενησι δεν με ξετρελαινει...αν και μου αρεσει πολυ-πολυ η διαδρομη προς τα εκει(απο Προυσσο ιδιαιτερως)!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση σε ολες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...