Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...

ωραια κουβεντα πιασατε βρε:)

Αααχ....διακοπες μετα του συζυγου μονο???Χλωμοτατο το κοβω...ειναι πολυ μικρη η κορη μου ακομη...δεν θελω να την αφησω στην γιαγια....κι ευτυχως κι η γιαγια η ιδια δεν αναλαμβανει τετοιες ευθυνες ακομη

Ραννια...πλεον κι εγω αυτο θελω....να ειμαι σε ενα μερος και να μην με κουνας απο εκει(κατι πρεπει να μας πει αυτο???:rolleyes:)

Φετος θα παω μονο στο χωριο μου....η θαλασσα ειναι 20 βηματα μπροστα απο το σπιτι....κι η μπεμπουλα μου θα κανει και τα πρωτα της μπανια...

Στο τσακιρ κεφι θα περναω και στο απεναντι νησακι με το καικακι και θα αραζω επισης...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ραννια...πλεον κι εγω αυτο θελω....να ειμαι σε ενα μερος και να μην με κουνας απο εκει(κατι πρεπει να μας πει αυτο???:rolleyes:)

οχι οχι....εγω απο παντα αυτο μου αρεσε....τις καλυτερες διακοπες μου της ειχα κανει το 2003 στα κουφονησια! μιλαμε για αραγμα παιδια, ετσι? Ολη μερα με το μαγιο για μια εβδομαδα, μπανιο, θαλασσα και το βραδυ....αλκοολ! καλα μιλαμε χλιδα!

(και ειχα παει χωρις τον αντρα να φανταστειτε! αλλα εκει αποφασισα οτι ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον! τελος! :tongue:)

Οσο ηταν μωρο και εμενα η μανα μου ουτε ωρα δεν τον αναλαμβανε μονη της αλλα μετα τον χρονο και ειδικα στο χωριο που ασχολιοταν μονο μαζι του και δεν δουλευε το εκανε το αλμα. Η μητερα μου ειναι 50 χρονων νεα ακομα αλλα παρολαυτα την βγαζει οφφ μονη της ο Μαριος εκτος και αν ειναι και ο αδερφος μου κοντα αλλιως δεν την παλευει. Δυο ημερες αντεξε παντως αλλα πλεον ουτε εγω μπορω να το ξανακανω ευκολα τοτε ειχα φτασει σε απογνωση απο την αυπνια.

Εμενα βασικα μου αρεσει η εξερευνηση....αν παω σε ενα μερος που δεν το ξερω....απλα θελω να το μαθω...!!!

Μολις μαθω τα πιο πολλα...μετα κολλαω σε ενα...

Στα Κυθηρα ας πουμε....γυρισα ολο το νησι σε 2 μερες...λαι τις υπολοιπες τεσσερις..την εβγαλα σε μια παραλιαρα....

ειμασταν 3 κι ο Κουκος σε ολοκληρα χλμ....

τρεεεεεεεεελααααααααααααα!!!!

Διαφημίσεις

οι ίδιες μαγικές στιγμές αποκλείεται να ξανάρθουν...

καινούριες, ίσως... θέλει μεγάλο αγώνα... κάπου δίπλα, στο θέμα νομίζω με τις ερωτικές επαφές :rolleyes:

μια κοπέλα έγραψε ότι ο γάμος είναι αγώνας μετ' εμποδίων...

υ.γ. ελλ, με τσάκισες με την περιγραφή σου για τις Πρέσπες...

Εμενα βασικα μου αρεσει η εξερευνηση....αν παω σε ενα μερος που δεν το ξερω....απλα θελω να το μαθω...!!!

Μολις μαθω τα πιο πολλα...μετα κολλαω σε ενα...

Στα Κυθηρα ας πουμε....γυρισα ολο το νησι σε 2 μερες...λαι τις υπολοιπες τεσσερις..την εβγαλα σε μια παραλιαρα....

ειμασταν 3 κι ο Κουκος σε ολοκληρα χλμ....

τρεεεεεεεεελααααααααααααα!!!!

εγω αν πηγαιναμε μαζι διακοπες, απλα θα ερχομουν 2 μερες αργοτερα! να ειχες βρει την παραλια...και μετα! :tongue:

καινούριες, ίσως... θέλει μεγάλο αγώνα... κάπου δίπλα, στο θέμα νομίζω με τις ερωτικές επαφές :rolleyes:

μια κοπέλα έγραψε ότι ο γάμος είναι αγώνας μετ' εμποδίων...

φυσικα και ειναι...η υπερτατη παλη των δυο φυλων. Δυστυχως, η γυναικα -λογω κοινωνικων δεδομενων- ξεκιναει με ολα κατα της....τεσπα...

οσο για τις ερωτικες επαφες...δε νομιζω οτι ειναι θεμα γαμου, αλλα...μακροχρονιας τριβης....

...Σε ΩΡΛ κανόνισες ραντεβού?

όχι φιλενάδα - θα το αφήσω για λίγο αργότερα, κάπου κοντά στις διακοπές του Πάσχα!

κοριτσάκια, πάω σιγά - σιγά να ονειρευτώ... καλό βράδυ!

εγω αν πηγαιναμε μαζι διακοπες, απλα θα ερχομουν 2 μερες αργοτερα! να ειχες βρει την παραλια...και μετα! :tongue:

χαχαχαααα!!

το ιδιο και στην Σκοπελο...σε μια μερα με το αυτοκινητο ειχαμε γυρισει ολη την νησο:D

Μετα........μολις εντοπισαμε το σημειο...τζι.....κατοικοεδρευσαμε!!!

Διαφημίσεις

Μπα εγω ειμαι του αραγματος πλεον,καλη παρεα και ξεκουραση. Μια φορα πηγα με αλλο ζευγαρι διακοπες και ηταν φαν της περιηγησης με αποτελεσμα να καταληξω στο νοσοκομειο απο την ταλαιπωρια και αυτοι να συνεχισουν τις διακοπες τους.Μας εγινε μαθημα και δεν το ξαναεκανα αν δεν ανηκουν και αλλοι στην ιδια κατηγορια δεν καταπιεζομαι για κανεναν. Μαμ κακα και νανι θελω εγω τιποτα αλλο αν και το νανι εδω και δυο χρονια εχω ξεχασει τι σημαινει.

οχι οχι....εγω απο παντα αυτο μου αρεσε....τις καλυτερες διακοπες μου της ειχα κανει το 2003 στα κουφονησια! μιλαμε για αραγμα παιδια, ετσι? Ολη μερα με το μαγιο για μια εβδομαδα, μπανιο, θαλασσα και το βραδυ....αλκοολ! καλα μιλαμε χλιδα!

(και ειχα παει χωρις τον αντρα να φανταστειτε! αλλα εκει αποφασισα οτι ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλον! τελος! :tongue:)

Λιγα νησια πιο περα (2) δουλευα εγω παρανομα νυχτα απο το 2001.. Αν πηγες και σε αλλα νησια της αγονης γραμμης ισως θυμασαι ενα πιτσιρικι 14 χρονων πισω απο τη μπαρα να φτιαχνει ποτα και να σερβιρει.. ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φυσικα και ειναι...η υπερτατη παλη των δυο φυλλων. Δυστυχως, η γυναικα -λογω κοινωνικων δεδομενων- ξεκιναει με ολα κατα της....τεσπα...

οσο για τις ερωτικες επαφες...δε νομιζω οτι ειναι θεμα γαμου, αλλα...μακροχρονιας τριβης....

ναι βρε ράννια μου συμφωνώ! και δεν μίλησα για τις ερωτικές επαφές, αυτές καθαυτές! αλλά για το όλο... το μαγικό του πράγματος! που μετά τα πολλά χρόνια... μπουρδουκλώνεται...

υ.γ. εντωμεταξύ, τώρα θυμήθηκα και τα ταξίδια με τις φιλενάδες μου - με καταστρέψατε παλιομπεκάτσες απόψε! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!:tongue:

Μαρκοπολο...η μαμα σου μενει Μεσολογγι???

Ααααααα...κοιτα...σχετικα με τις παρεες σε διακοπες...

Εγω ξεκιναω με το σκεπτικο οτι....δεν πας εξαρτημενος απο αυτοκινητο αλλου...:D

κι επισης....το καθε ζευγαρι ειναι ελευθερο να κανει δικο του προγραμμα...αρκει να υπαρχουν καποιες κοινες ωρες για την παρεα!!!

Τωρα αν μιλαμε για κοριτσοπαρες ή αγοροπαρεα...εεε,στις ηλικες εκεινες και στις φασεις εκεινες...μαλλον τα θελω ειναι κοινα....ξενυχτι,μπανια,ποτακια και φλερτ:rolleyes:

μπα, φαιη μετα πηγα ναξο (χαλια μου φανηκε μετα τα κουφονησια)

εγω διακοπες ειχα παει μονη μου (χωρις τον αντρα) μονο εκεινη τη φορα. ολες τις αλλες μαζι. ειδικα, μονο κοριτσια δεν εχω παει ποτε! πλακα θα ειχε αν και θα ηθελα να το κανω σε μεγαλυτερη ηλικια...οχι πολυ πιτσιρικι.

σκοπελος! τελεια?τελεια! :D καλα, το μεγαλο γελιο ηταν με τη παραλια των γυμνιστων. Ειχαμε παει, εγω και ο αντρας και η αδερφη μου με τον τοτε φιλο της και νυν αντρα της. Λεμε, παμε αλλα θα κατσουμε το ενα ζευγαρι εδω και το αλλο στο ενα χιλιομετρο! μας κοιτανε οι αντρες μας? ρε σιγουρα? ναι ναι! (πορωμενες εμεις!!!!) γαματα! πολυ ωραια θα ειναι! αυτοι να μας κοιτανε με απορια.....μετα απο κανα 15'....ρε σιγουρα? ναι ναι! (ακομα πιο πορωμενες εμεις!!!!!!)

φτανουμε εκει...και βλεπουμε ενα ζευγαρι gay αντρες να παιζει ρακετες -γυμνοι φυσικα!!!!!!- Επρεπε να δειτε εμενα και την αδερφη μου!!!!!χαχαχαχαχαχαχα

καλα, εκτος του οτι ξεφτιλιστηκαμε απο τα γελια (ηταν πολυ γελιο θεαμα ρε παιδια....σορρυ!!!:tongue:), κοντεψαμε να φτασουμε βολο κολυμπωντας! χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...