Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς πήγα χθες κ είχε παραμείνει στα 14χιλ όπως την παρασκευή οπότε δε θα το πάρουμε. Ηλπιζα να ρεφαρω για το αποτέλεσμα της βλαστοκύστης αλλά δεν …

Κρίμα, δεν πειράζει! Πάμε στον επόμενο κύκλο. Θα συνεχίσετε με φυσικό κύκλο έτσι; Ανάλογα και τις εξετάσεις σου βέβαια. Υπομονή! Μακάρι ο επόμενος κύκλος να είναι καλύτερος! 🤞 

1 ώρα πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Δεν τον ρώτησα να πάρει τι προτείνει αυτός☹️ Απλά μου ανέφερε τις δύο επιλογές. Ναι το ενδομήτριο είναι εντάξει γιατί μου είχε πει ότι μπορώ να το μεταφερω και τώρα αλλά αποφασίσαμε μαζί να το μεταφέρουμε μετά την πρώτη περίοδο 

Αχ κορίτσια το ποσό με βοηθάτε δεν μπορείτε να φανταστείτε. Να σας έχει ο Θεός καλά. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας. 

Μακάρι να μπορούσα και εγώ να απαντάω στα δικά σας θέματα αλλά σαν πρωτάρα δεν γνωρίζω πολλά. 

Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Μακάρι να πετύχεις με την μια και να μην μαζέψεις άλλες εμπειρίες κι ας μην απαντάς στις ερωτήσεις άλλως κοριτσιών, εγώ αυτό θα ευχηθώ! 

Για το θέμα της εμβρυομεταφοράς εγώ θα πήγαινα σε δεύτερη ωοληψία να σου πω την αλήθεια μου. Ισως ζήταγα και άλλο πρωτόκολλο δλδ ή να με πάει σε εντελώς φυσικό στην εμβρυομεταφορα και να πάρει το ωάριο του κύκλου ή να μου δώσει άλλη προσέγγιση γενικά. Εμένα δεν το δέχτηκε ο γιατρός μου θεωρεί πως οι δύο βλαστοκύστες είναι οκ για να πάμε στην εμβρυομεταφορά. Ίσως τον πιέσω λίγο παραπάνω για τα ωάρια του μήνα γιατί κάνω αρκετές καταβολές σε κάθε κύκλο. Και ο λόγος που το θέλω είναι γιατί είμαι ήδη 36 (όσο κ εσύ) και μέχρι να γεννήσω και να αποφασίσω αν θέλω ξανά παιδί θα είμαι 38-39 μπορεί και 40. Θα βρίσκω ωάρια τότε; Θα γίνονται βλαστοκύστες; Αυτά όμως είναι προσωπικές μου ανησυχίες. Δεν ευσταθούν πουθενά απλά αυτά σκέφτομαι εγώ. Τα έχω συζητήσει βέβαια με τον γιατρό μου, μου είπε την θέση του και έδωσε την επιστημονική συμβουλή του αλλά αν κάτι πιστεύω πως για μένα είναι καλύτερο πιέζω να το κάνω. Αν με πείσει για κάτι διαφορετικό οκ αν δεν μπορεί να με πείσει θα κάνει αυτό που του λέω 😂 (πως με αντέχει δεν έχω ιδέα) 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θελω Αγγελινα μου και σε ευχαριστω απο την καρδια μου!!!!

Εμεις Ζοπ προ Μαριου ταξιδευαμε πολυ συχνα μετα Μαριου φυγαμε μια φορα για Θεσσαλονικη για μιαμιση ημερα ακριβως λογω δουλειας του Κ και πηγα και εγω μαζι γιατι ημουν ενα βημα πριν την καταρρευση και καταθλιψη μαζι αλλη μια φορα στα Ζαγοροχωρια φετος το καλοκαιρι για δυο ημερες που πραγματικα επρεπε να το κανουμε γιατι ειχαμε χασει την μπαλα μεταξυ μας.

Απο τοτε δεν το ξανακαναμε γιατι μου ειναι πιο δυσκολο τωρα να τον αφησω ασε που τωρα συνεργαζεται και αυτος καπως και προτιμω να ειμαστε ολοι μαζι.

Παντως για μας που ημασταν υπερβολικα δεμενοι πριν μας κοστιζει πολυ το οτι δεν υπαρχει πλεον καθολου χρονος για εμας καθαρα σαν ζευγαρι, να μιλησουμε να επικοινωνησουμε χαλαρα να θυμηθουμε πως ημασταν πριν. Ο Μαριος θα ανοιξει τα φτερα του και θα φυγει καποτε και τοτε δεν θελω να ειμαστε πια δυο ξενοι.

Κι εγώ το λατρεύω το Πήλιο, αλλά το έχουμε γυρίσει από άκρη σε άκρη και λέμε για κάτι καινούριο. Επίσης έχουμε γυρίσει και Καστοριά, Πρέσπες (τελεια, τέλεια, τέλεια), Φλώρινα-Νυμφαίο. Το καλύτερο φαί σ' αυτά τα δύο τελευταία ήτανε. Μιλάμε για άλλη φάση. Και φοβερά κρασιά.

Βρε κορίτσια που τρελαίνεστε για Θεσσαλονίκη, πόσα χρόνια έχετε να πάτε?

Καληνύχτα Αερικο, Παλλαντίν!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, μη με χλευάσετε αλλά εμείς - ως ζευγάρι - δεν έχουμε φύγει μ.ζ. (μετά ζωπυρόπαιδου)...

Ουτε εμεις αφου δεν εχουμε που να αφησουμε το παιδι.....και ναι ξερω και απο Πρεσπες....βασικα ξερω απο ολη την Ελλαδα. Εχουμε γραψει απειρα χιλιομετρα στο κορσακι σε ολους τους δρομους της Ελλαδας. Τελευταια φορα στις Πρεσπες ειμασταν καταχειμωνο στους Ψαραδες ετσι?.....το πρωι σηκωθηκαμε τιγκα ο δρομος στα γελαδια....και μια ασπρομαυρη εγλειφε το αμαξι.....ω σαν το παγωτο! Εχουμε και φωτο.....το ιδιο βραδυ δε περπατησαμε μονοι μας στην πλωτη γεφυρα που παει στο νησακι στην μικρη Πρεσπα και δεν ηταν ρε φιλε ΚΑΝΕΙΣ εκει......(οπως το ιδιο παθαμε και στην Αετομηλιτσα)...και μας συνοδευσε στο αμαξι πισω ενας τεραστιος μαυρος σκυλος. Ακομα το θυμαμαι. Μονο τα βατραχια ακουγες.......ριμπιτ.......

Αντε καλο βραδυ και απο μενα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κι εγώ το λατρεύω το Πήλιο, αλλά το έχουμε γυρίσει από άκρη σε άκρη και λέμε για κάτι καινούριο. Επίσης έχουμε γυρίσει και Καστοριά, Πρέσπες (τελεια, τέλεια, τέλεια), Φλώρινα-Νυμφαίο. Το καλύτερο φαί σ' αυτά τα δύο τελευταία ήτανε. Μιλάμε για άλλη φάση. Και φοβερά κρασιά.

Βρε κορίτσια που τρελαίνεστε για Θεσσαλονίκη, πόσα χρόνια έχετε να πάτε?

Καληνύχτα Αερικο, Παλλαντίν!

Τελευταια φορα Θεσ/νικη λιγο πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος ;)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Έγινε, Μαρκοπουλάκι.;)

Περιέργως, τα τελευταία χρόνια μου αρέσουν πιο πολύ οι χειμερινές αποδράσεις. Το καλοκαίρι έχει κοσμοπλημμύρα, κίνηση φοβερή και...ζέστη. :rolleyes: Αλλά βασικά δεν αντέχω τη γκρίνια του άντρα μου. Εντελώς βουνίσιος, μιλάμε. Οπότε συνήθισα και τα βουνά, έχουν τη χάρη τους. Μου έχει βγάλει τ' άντερα στα κατσάβραχα με το τζιπ, βέβαια...αλλά κι αυτό το συνήθισα...μη σου πω πως μ' αρέσει, κιόλας! :lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλα επρεπε να με δεις εμενα οταν φευγαμε για ζαγοροχωρια, ετοιμη ημουνα να σκασω τα λαστιχα του αυτοκινητου μπας και ακυρωσω το ταξιδι απο την αλλη ειχα και την μανα μου που ειχε αδεια τοτε να μας λεει φυγετε το παιδι καλοπερναει εδω στο εξοχικο μεσα στη φυση και ο πατερας μου εκει και ο αδερφος μου που του εχει τρομερη αδυναμια τελικα το εκανα αλλα τρωγομουνα απο μεσα μου συνεχεια αλλα ειχα αναγκη να κοιμηθω σερι ενα βραδυ αυτο αποζητουσα περισσοτερο τοτε.

Εμ...κάπως έτσι εξηγείται...γιατί έχει γίνει άθλια, μιλάμε. Δεν θυμαστε που τα έλεγε και η Κική τις προάλλες? Δεν θα πήγαινα να ζήσω εκεί με μικρά παιδιά, που να με χρύσωνες. Έχω φίλη μου διορισμένη στα δικαστήρια, που μόλις χρόνισε η μικρή της, πήρε μετάθεση στο Κιλκίς, όπου είναι και η δουλειά του άντρα της. Δεν την πάλεψε παραπάνω.

Σόρρυ Παλλαντίν...

Καληνύχτα, Έλλη.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

το δικό μας το θέμα είναι και πρακτικό (δεν έχουμε κανέναν ν' αφήσουμε το παιδί) και ψυχολογικό (έχουμε φάει κόλλημα με τον κανακάρη μας)...

κορίτσια, οι χειμερινές διακοπές ούτε εμένα με τρελλαίνουν (ή δεν με τρέλλαιναν τουλάχιστον)!

αλλά ειλικρινά (και μάλλον κάπου το έχω ξαναγράψει) νοσταλγώ (πλέον πολύ) τα καλοκαίρια μας στο Αιγαίο, από άκρη σε άκρη... τα χρόνια και τις στιγμές που... με το που ανεβαίναμε στο πλοίο, το κοντέρ μηδένιζε κι ήταν σαν να ξεκινούσε προβολή του "σινεμά ο παράδεισος"...

αφήστε τα τώρα... μη συγκινηθώ βραδιάτικα... ή μη πάρω τους δρόμους σκούζοντας και τα βουνά ρωτώντας!

υ.γ. έχω ζήσει μαγικά χρόνια με τον άντρα μου ρε κορίτσια... ο πήχυς είναι πολύ ψηλά - κι όχι μόνο σε σχέση με άλλους άντρες που ούτως ή άλλως δεν με αποσχολούν αλλά με μας τους ίδιους... και με την... καθημερινότητα που ζούμε τώρα...

Αφου οταν γυριζαμε ειχα ενα καρδιοχτυπι ουτε εφηβη ερωτευμενη να ημουνα,ξυπνησα χαραματα τον Κ και του λεω παμε στο παιδι μας τωρα πρωι ειναι ακομα μου λεει βρε σηκω πανω, φευγουμε!!!!

το δικό μας το θέμα είναι και πρακτικό (δεν έχουμε κανέναν ν' αφήσουμε το παιδί) και ψυχολογικό (έχουμε φάει κόλλημα με τον κανακάρη μας)...

κορίτσια, οι χειμερινές διακοπές ούτε εμένα με τρελλαίνουν (ή δεν με τρέλλαιναν τουλάχιστον)!

αλλά ειλικρινά (και μάλλον κάπου το έχω ξαναγράψει) νοσταλγώ (πλέον πολύ) τα καλοκαίρια μας στο Αιγαίο, από άκρη σε άκρη... τα χρόνια και τις στιγμές που... με το που ανεβαίναμε στο πλοίο, το κοντέρ μηδένιζε κι ήταν σαν να ξεκινούσε προβολή του "σινεμά ο παράδεισος"...

αφήστε τα τώρα... μη συγκινηθώ βραδιάτικα... ή μη πάρω τους δρόμους σκούζοντας και τα βουνά ρωτώντας!

υ.γ. έχω ζήσει μαγικά χρόνια με τον άντρα μου ρε κορίτσια... ο πήχυς είναι πολύ ψηλά - κι όχι μόνο σε σχέση με άλλους άντρες που ούτως ή άλλως δεν με αποσχολούν αλλά με μας τους ίδιους... και με την... καθημερινότητα που ζούμε τώρα...

Τι ωραια!!!!!!!

Ααααχχχχ...αυτή η ίδια ανάγκη με είχε σπρώξει κι εμένα στο απονεννοημένο διάβημα...ήμουν έτοιμη να το καρυδοπνίξω! Τώρα τα σκέφτομαι και γελάω αλλά τότε...άκουγα τις άλλες να λένε ότι τα δικά τους κοιμούνται 8ωρο σερί κι έφευγα τροχαδόν για να μην εγκληματίσω! :mad:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...