Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Περαστικά στις άρρωστες μανούλες! Ρε σεις λέτε τελικά να σας κολλήσαμε εμείς ιντερνετικά;

Ζώπυρον θα ήταν παράδοξο να μην ανησυχείς αλλά μήπως να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε ζόπυρον, γιατί δεν το πας το μικρό στο νοσοκομείο; τόσες μέρες πολύ υψηλός πυρετός βρε κορίτσι μου. δεν θέλω να σε ρίξω ούτε να σε τρομάξω. εγώ αυτό θα έκανα ως υστερική μάνα που είμαι για το δικό μου παιδί. εντελώς ειλικρινά και καλοπροαίρετα.

Λευκή, ούτε στιγμή το παιδί στο σπίτι τους. τέλος.

Αγγελίνα, θα παρακολουθούμε αν μεγαλώνει. αν μεγαλώνει θα το κάνουμε άμεσα. αν όχι στα 4 χρόνια. θα μας παρακολουθεί αυτή, αλλά θα το μετράω κι εγώ ανά εβδομάδα.

χθες η μικρή μου ήταν ένας άγγελος. σφιχτές αγκαλιές, χαμογελάκια, ναζάκια σε όλον τον κόσμο, ιδίως στη γιατρό.

Τι να κάνω ρε Αγγελίνα, σιγά μην είχα όρεξη να πάω. Αλλά είχαμε αποφύγει πολλές γιορτές-μαζώξεις και δεν μας έπαιρνε άλλο. Τέλος πάντων, το πάθημα μάθημα. Το όνομα της πάει πολύ, είναι φατσούλα και της ταιριάζει!!

Περαστικά σας κι εσάς. Το Αερικό σας κόλλησε είμαι σίγουρη!:tongue:

Σεβούλα εγώ στο έχω ξαναπεί, το παιδάκι σου είναι ένα αγγελουδάκι.. και να μην κάνατε τπτ δεν νομίζω να είχε κάποιο θέμα. Αλλά σίγουρα εσύ ξέρεις καλύτερα.

Ζώπυρον θα ήταν παράδοξο να μην ανησυχείς αλλά μήπως να το πάρεις λίγο πιο χαλαρά;

προσπαθώ για το χαλαρά αλλά το παιδί είναι μικρό και ο πυρετός υψηλός...

ρε ζόπυρον, γιατί δεν το πας το μικρό στο νοσοκομείο; τόσες μέρες πολύ υψηλός πυρετός βρε κορίτσι μου. δεν θέλω να σε ρίξω ούτε να σε τρομάξω. εγώ αυτό θα έκανα ως υστερική μάνα που είμαι για το δικό μου παιδί. εντελώς ειλικρινά και καλοπροαίρετα.

σεβούλα, ουσιαστικά υψηλό πυρετό έχει 2 μέρες, συνολικά πυρετό από Πέμπτη μεσημέρι.

το απόγευμα θα τον πάω και σε άλλο γιατρό (ο χθεσινός του βρήκε ΜΟΝΟ(?) αρχή ακροαστικών και κόκκινο λαιμό)

κι αναλόγως θα πράξουμε

φυσικά, το επόμενο βήμα (αν δεν δούμε καλυτέρευση) θα είναι το νοσοκομείο

και μην είσαι επιφυλακτική στις προτροπές σου - δεν παρεξηγούμαι

ίσα ίσα

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!

σκέψου πώς νιώθουμε εμείς οι μεγάλοι όταν έχουμε μια μέρα πυρετό. χάλια.

ενα μικρούλι τόσες μέρες θα έχει εξαντληθεί.

καλά το σκέφτεσαι για 2ο γιατρό. κι εγώ έτσι θα έκανα.

μακια στα μαγουλίνια του.

Λευκή μου, είναι δώρο Θεού το μπουμπούκι μου.

Διαφημίσεις

Καταλαβαίνω τι εννοείς Λευκή μου...δίκιο έχεις, δεν γίνεται να απουσιάζεις και μονίμως.

Σέβη μου, κι εγώ νομίζω, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, ότι θα το έκανα πριν αρχίσει να πολυκαταλαβαίνει το παιδί. Επίσης, μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεται με τους γιατρούς. Κι ο δικός μου χθες ήταν κύριος. Κιχ δεν έκανε. Κοιτούσε την τεράστια οθόνη με τα χρώματα και τα φωτεινά κουμπιά κι είχε χαζέψει. Το γέλιο ήταν που δεν τον γνωρισε ο γιατρός. "Ποιο είναι το παιδάκι?", μου κάνει. Έτριβε τα μάτια του, εσείς μεγαλώσατε πάρα πολύ, μου είπε. Τα καρδιοπαθή γενικά μένουν πίσω στην αναπτυξη. Μερικές φορές οι παιδίατροι υποψιάζονται την καρδιοπάθεια μόνο από αυτό, δεν ακούγεται φύσημα σε όλα.

Σέβη μου, κι εγώ νομίζω, καθαρά για ψυχολογικούς λόγους, ότι θα το έκανα πριν αρχίσει να πολυκαταλαβαίνει το παιδί.

το ακριβώς αντίθετο μας είπε η γιατρός.

την ψυχολογία την φτιάχνουμε μόνοι μας.

η αισθητική είναι υποκειμενική και τελευταία σε σχέση με την υγεία.

η μικρή μου είναι μικρή για ταλαιπωρία για αισθητικούς λόγους.

θα γίνει, όταν είναι απαραίτητο. τώρα δεν είναι.

Επίσης, μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεται με τους γιατρούς. Κι ο δικός μου χθες ήταν κύριος. Κιχ δεν έκανε. Κοιτούσε την τεράστια οθόνη με τα χρώματα και τα φωτεινά κουμπιά κι είχε χαζέψει. Το γέλιο ήταν που δεν τον γνωρισε ο γιατρός. "Ποιο είναι το παιδάκι?", μου κάνει. Έτριβε τα μάτια του, εσείς μεγαλώσατε πάρα πολύ, μου είπε. Τα καρδιοπαθή γενικά μένουν πίσω στην αναπτυξη. Μερικές φορές οι παιδίατροι υποψιάζονται την καρδιοπάθεια μόνο από αυτό, δεν ακούγεται φύσημα σε όλα.

μπράβο του το αγόρι μου! :D

Σωστό, πολύ σωστό. Εκείνη ξέρει καλύτερα. Εγώ είπα ό,τι μου ήρθε στο μυαλό σαν μάνα, αλλά τώρα βλέπω το λάθος...στο κάτω κάτω κι εμείς τον στραβισμό του δεξιού ματιού του μεγάλου με τα γυαλιά και τις ασκήσεις τον παλεύουμε, δεν τρέξαμε κατευθείαν στο λέηζερ. Τώρα το σκέφτηκα αυτό. :oops:

καλέ τί σορυ, κι εγώ μέχρι χθες σκεφτόμουν το συντομότερο να απαλλαγεί το παιδί για να μην το κοροϊδεύουν.

μετά έβαλα το μυαλό μου να σκεφτεί, αφού μίλησε ο σύζυγος, η γιατρός.

θέματα για χλευασμό εφευρίσκονται. την υγεία τους να έχουν όλα τα παιδιά.

εγώ θα της φτιάξω μια ψυχολογία.... μπουμπουλίνας. δεν θα μασάει.

θα είναι από σίδερο. θάντερ κατ, τσιτάρα!

Κορίτσια... όσες ταξιδεύετε συχνά... και χρειαστεί να περάσετε από Λάρισα... φορέστε και μια πανοπλία γιατί κάπου εκεί θα καραδοκεί μια Χρύσπα :lol:

και τσίγκινο σωβρακάκι στα αγοράκια :lol:

Διαφημίσεις

Όσο το σκεφτομαι, έτσι είναι. Εμένα η κολλητή μου εχει το δεξί της χέρι, από τον καρπό και κάτω, ατροφικό, λόγω κακής γέννας. Ε, αν δεν το ξέρεις, σου παίρνει πολύ ώρα να το συνειδητοποιήσεις. Ποτέ της δεν είχε κόμπλεξ με αυτό, ούτε στο σχολείο, στις παρέες, στη δουλειά, πουθενά. Είναι πολύ δημοφιλές κι εξωστρεφές άτομο και μανούλα δυο υπέροχων κοριτσιών. Όλα μέσα στο μυαλό μας είναι.

καλημερα κουκλες.τι κανετε????

ζωπυρον μου,πω πω.......πολυ πυρετο ανεβασε το ψυχακι σου.

να τον πας σε γιατρο για 2η γνωμη.

μου φενεται "καπως"να ειναι μονο απο τον κοκκινο λαιμο

ολα αυτα.

να πας κι εσυ σε γιατρο μην το αφησεις.....πρεπει να εισαι καλα για να εχεις δυναμης!

μπεμπα πολυ καλα εκανες και εφυγες απο την κλαιουσα..........κι εγω το ιδιο θα εκανα.ακους εκει!!!!!!

σεβη - αερικο - αγγελινα -νιτσαααααααααααααααααα

εσεις τι κανετε?????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Κορίτσια... όσες ταξιδεύετε συχνά... και χρειαστεί να περάσετε από Λάρισα... φορέστε και μια πανοπλία γιατί κάπου εκεί θα καραδοκεί μια Χρύσπα :lol:

και τσίγκινο σωβρακάκι στα αγοράκια :lol:

την πεμτη θα παμε στο χωριο και περναμε απο τη λαρισα.................

που ακριβως να προσεχω??????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...