Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να κι ένα ωραίο, συντροφικό νέο! μπράβο ρε φιλενάδα!

Και εμεις το καλοκαιρι αυτο ειχαμε κανει και ανανεωθηκαμε, Παπικο δυο ημερες οι δυο μας και ο Μαριος Μεσολογγι στη μαμα μου αλλα και εκει ξυπναγα ολο το βραδυ γιατι νομιζα οτι ακουγα το παιδι, βριστε με το ξερω ειμαι αρρωστη. Να δω ποτε θα το ξανασκασουμε τα δυο μας!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλή μου νότια!:rolleyes:

α! πολυ ωραια ειναι! για μια μερα βεβαια....να πας για φαι και καφε...δεν νομιζω οτι ενδεικνυται για διαμονη. εμεις ειχαμε παει γιαννενα και τη μια μερα τη περασαμε στο μεγαλο παπιγκο (καλα, το μικρο 3 σπιτια εχει ολα κι ολα)

αλλα κοριτσια μου καλα....με τιποτα δεν αλλαζω το πηλιο....ενταξει, εχω μεγαλωσει εκει και δεν ειμαι αντικειμενικη, αλλα ειναι πραγματικα ομορφο! χειμωνα καλοκαιρι! δε θα ξεχασω που ειχαμε παει μεσα μαιου (2003) και λεμε παμε για μπανιο, φοραμε μαγιο κλπ και ανεβαινουμε χανια για να κατεβουμε απο την αλλη πλευρα. ε! στα χανια καναμε μια σταση για χιονοπολεμο! καλο ε? και σε μιση ωρα καναμε μπανιο!

Διαφημίσεις

Ομορφα ειναι απλα και εγω τα ειχα λιγο ιδεατα στο μυαλο μου γιατι τα ειχα αχτι χρονια να παω και ειχαν παρει υπερβολικες διαστασεις στο μυαλο μου. Ο Ζαλμας φταει που εκανε τον παπα και ακουγα το αγγιγμα ψυχης του Χατζηγιαννη και ταξιδευα νοερα!!!!!!!

Μολις επλυνα το νεροχυτη μου και λεω να την κανω κι εγω...

Θεσσαλονικη ειναι Η αγαπημενη πολη... Τη λατρευω κυριολεκτικα, αν μου λεγανε φυγε τωρα, σου εξασφαλιζω δουλεια και στεγη, εφευγα κατευθειαν! Υπαρχει και συναισθηματικος λογος στη μεση γι' αυτο! Ο Βασ. παλι ουτε να τη φτυσει.. Μενει η πρωην του εκει (την οποια την "πληρωνουμε" ακομα και σημερα) και δεν θελει ουτε στο χαρτη να τη βλεπει.. :(

Ελπιζω μονο να περασει το Μαρακι σε καμμια σχολη εκει και να εγκατασταθω κι εγω μαζι του.. :tongue:

Την αγαπω αυτη την πολη! Πραγματικα την αγαπω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Κι εγώ την πρώτη φορά που έφυγα από το σπίτι κι άφησα το μωρό είχα πάθει πολιτισμικό σοκ. Μέχρι που το βράδυ, γυρνούσα αλαλιασμένη στους διαδρόμους του ξενοδοχείου να δω, υπάρχουν μωρά ή ακούω φωνές απ' το υπερπέραν? Άσε που το στερητικό με έκανε να παρακαλάω να βρεθεί ένα να του αλλάξω την πάνα, να του δώσω το γάλα...κάτι, οτιδήποτε!:oops: Άρα, Μαρκοπουλάκι μου, ποιος να βρίσει ποιον?

Καλα αποτελέσματα σου εύχομαι και μην το καθυστερείς...είμαι σίγουρη πως δεν θα είναι τίποτα. Θα σου ανάψω αυριο κι ένα κεράκι, θέλεις?

Παλλαντίν, όχι, αυτή τη φορά ήταν το τακτικό ραντεβού στον παιδοοφθαλμίατρο. Άλλο ντέρτι αυτό. Ξανά μανά ασκήσεις με κλείσιμο του ματιού για ένα 2μηνο και βλέπουμε.:(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

εμενα να σας πω την αληθεια μου, οι χειμερινες εκδρομες δε μου αρεσουν. προτιμω να μην παω καποιες μερες στη δουλεια και να κατσω σπιτακι μου με το τζακι μου, και να το απολαυσω (μ'αρεσει πολυ το σπιτι μου :D). Το καλοκαιρι παλι....θελω να μ'αφησεις σε μια παραλια και να ερθεις να με παρεις σε 1 μηνα. Δε θελω να παω σε αλλη. Θελω μια παραλια με αμμο, ομπρελα και καντινα! και τιποτα αλλο! Μη μου πεις "παμε και αλλου", "τι θα φαμε", "που θα παμε"...με τελειωσες!

Εγω απο το Πηλιο θυμαμαι ενα απιστευτο κοτοπουλο ψητο καλυτερο δεν εχω φαει στην ζωη μου, τι τσιμπουσι ηταν αυτο!!!!!!!!!!!!

εγώ από το Πήλιο, τελευταίο θυμάμαι το φαγητό... αααχ!

Ζουπη, καθολου περιεργο δε μου φαινεται. Δε ξερω αν ειναι μικρο το παιδι μου και νιωθω ετσι, αλλα δε μπορω να σκεφτω να παω καπου χωρις αυτο. Οπως το λεει και η αγγελινα, δλδ.

θεσσαλονικη εχω παει 2 φορες. Μια το 2003 με τη συνοδο και μια το δεκεμβριο που περασε να δουμε μπαοκ. οποτε την πολη δεν την εχω δει καθολου!

εμενα να σας πω την αληθεια μου, οι χειμερινες εκδρομες δε μου αρεσουν. προτιμω να μην παω καποιες μερες στη δουλεια και να κατσω σπιτακι μου με το τζακι μου, και να το απολαυσω (μ'αρεσει πολυ το σπιτι μου :D). Το καλοκαιρι παλι....θελω να μ'αφησεις σε μια παραλια και να ερθεις να με παρεις σε 1 μηνα. Δε θελω να παω σε αλλη. Θελω μια παραλια με αμμο, ομπρελα και καντινα! και τιποτα αλλο! Μη μου πεις "παμε και αλλου", "τι θα φαμε", "που θα παμε"...με τελειωσες!

Μια απο τα ιδια, ιδιως σε ο,τι αφορα το σπιτι και το τζακι! Κι εγω το λατρευω το τωρινο μου σπιτι.. Και τι δεν θα εδινα να ηταν δικο μου, δικο μου και οχι με ενοικιο! Μιλαμε ειναι μεγαλη παρηγορια το τζακι!

Το καλοκαιρι παλι, βολευομουν και με μια τρυπουλα κοντα σε θαλασσα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...