Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τα Ιωάννινα και η Καστοριά είναι πράγματι πανέμορφες πόλεις.

Λατρέυω επίσης Βόλο (κυρίως λόγω τσιπουράδικων) και Χανιά

Βολο εχει οικοπεδο ο συζυξ......πριν τα 'σπασουμε' λεγαμε να κανουμε προσπαθεια να παρουμε δανειο να χτισουμε (το σκοτωσα).....σπιτι εκει. Αλλα τωρα βαλε τα δικα μας και την οικονομικη κατασταση γενικα......παει....αντε γειααααα.......

ΥΓ: Παω να ακουσω μουσικη......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ μου επειδή κι εγώ το έκανα παλιά και είχα πει "never again" έχω να σου πω... πως καμία σχέση :) Άλλες οι σχέσεις εκείνες και άλλες οι τωρινές :D Είναι η Π.Π. και Μ.Π. εποχή που κάνει τη διαφορά :D

Αυτό που ενώνει όλες εμάς δεν είναι κάτι προσωρινό... δεν είναι χόμπι... δεν είναι κάτι που αύριο δεν θα υπάρχει :D Είναι τα παιδιά μας :D

Σαφώς και δεν μπορούν να ταιριάξουν όλοι με όλους αλλά δείγματα γραφής (κυριολεκτικά) έχουμε όλες και έχουμε ήδη διαμορφωμένη άποψη γι' αυτό που περιμένουμε να συναντήσουμε.

Παλλαντίν μακάρι να ήσουν κι εσύ... Αθηναία :lol:

Απο τα Ιωαννινα κραταει και ο αντρας μου και πριν τον γνωρισω ακομα ειχα ερωτευτει αυτο το μερος, οσο για την Θεσσαλονικη την λατρευω εχω ερθει αρκετες φορες και παντα θελω να ξαναεπιστρεφω, οταν ξαναρθω θα πιουμε καφεδακι Παλλαντιν αν θες!!!

Προσπαθησε Ζοπακι να ερθεις θα χαρω πραγματικα πολυ!!!!!

κι εγώ θα χαρώ να σας γνωρίσω όλες σας (παρ' ότι δεν πίστευα ούτε εγώ στις ιντερνετικές σχέσεις, ούτε καν στη "χρησιμότητα" του chat) αλλά δεν ξέρω αν μπορώ ν' αλλάξω το πρόγραμμα το δικό μου και του παιδιού -

αν δεν τα καταφέρω, θα το κανονίσουμε μια άλλη φορά!

ούτως ή άλλως σκόπευα να το προτείνω, περίμενα μόνο να σταθεροποιηθεί ο καιρός και οι... ιώσεις:rolleyes:!

Συντοπίτης ο ΜαρκοΠόλος; :D

λοιπόν, θα έρθω κι εγώ την Πέμπτη, μέχρι το αεροδρόμιο ξέρω να έρθω, μετά πώς έρχομαι; :tongue:

άντε άντε θα περάσετε τέλεια και θα γιορτάσετε τα καλά αποτελέσματα της Μαρκοπουλίνας μας!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ λατρεύω Θεσσαλονίκη... αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα να έρθω με τον σύζυγο ξανά... Ήταν άνευ συζύγου η εποχή που την λάτρεψα και δεν μπορώ να τον κάνω να την "νιώσει" το ίδιο....

Ιωάννινα έχω συγγενείς... πλάκα θα έχει!!!!

Κινκα απο την πλευρα της μητερας του κραταει απο Γιαννενα και πριν παντρευτουμε περασαμε ενα βραδυ απο Γιαννενα και μειναμε σε ενα παραδοσιακο ξενοδοχειακι μεσα στο Καστρο με αυλη και εκει που καθομασταν μου εξιστορουσε οτι καποτε ερχοταν οταν ηταν μικρος και εμενε σε ενα συγγενικο σπιτακι πριν πουληθουν ολα απο τους παπουδες και εκεινη την στιγμη συνειδητοποιησε οτι το ξενοδοχειακι που μεναμε ηταν εκεινο το παλιο σπιτακι της γιαγιας που ερχοταν παιδι πληρως ανακαινισμενο πλεον και με αλλους ιδιοκτητες. Και ειχαμε πεσει πανω εντελως τυχαια μιας και δεν θυμοταν σε ποιο σημειο του Καστρου ηταν ακριβως.

Παλλαντίν μακάρι να ήσουν κι εσύ... Αθηναία :lol:

στην πραγματικότητα είμαι Αθηναία υπό την έννοια ότι γεννήθηκα εκεί!

Απο τα Ιωαννινα κραταει και ο αντρας μου και πριν τον γνωρισω ακομα ειχα ερωτευτει αυτο το μερος, οσο για την Θεσσαλονικη την λατρευω εχω ερθει αρκετες φορες και παντα θελω να ξαναεπιστρεφω, οταν ξαναρθω θα πιουμε καφεδακι Παλλαντιν αν θες!!!

Και βέβαια θέλω!

Διαφημίσεις

Κοντά στα Γιάννενα είναι και το Μέτσοβο, απλά υπέροχο γραφικό χωριό με φανταστική κουζίνα (δεν ξέρω αν το καταλάβατε, είμαι πολύ κοιλιόδουλο πλάσμα, ευτυχώς δεν μου φαίνεται )

και τα Ζαγοροχώρια! αχ βαχ δεν έχω καταφέρει να πάω! Ελπίζω να πάω χειμερινές διακοπές με την κόρη μας :D

Θα σκασω μυτη καποια στιγμη Παλλαντιν, προχθες αυτο λεγαμε με τον Κ,οτι θα ηταν ωραια να ερχομασταν και με το παιδι μια βολτουλα μολις ανοιξει ο καιρος κι'αλλο. Θα σε ενημερωσω πρωτα και θα καταφερουμε να τον πιουμε αυτον τον καφε με θεα τον Θερμαικο please!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...