Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

H αλήθεια είναι πως αρχικά ήταν "ιδέα" της Ελλ... εγώ απλά άδραξα την ευκαιρία την οποία ψάχνουμε από καιρό... στην βράση κολλάει λοιπόν το σίδερο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χιουμορ κανεις ετσι?.....γιατι νυσταζω και τα παιρνω της μετρητης.......

Δεν κανω χιουμορ Ελλακι δυστυχως πρεπει να ψαχτω ειπε ο γυναικολογος λογω αιμοραγικης ωοθηκης αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι κατι κακο.

Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα!!!! Και εσενα Φαιη γιατι την προηγουμενη φορα μονο γεια προλαβα να πω γιατι ετρεχα πισω απο το ταλιμπανακι.

άρα θα το κάνεις κατορθωτό :D

θα προσπαθήσω αλλά δεν υπόσχομαι.

Αμα βγουν αρνητικοι θα φερω και κρασακι για να το γιορτασουμε!!!!!!

άρα είναι σίγουρο το κρασί!;)

Ολα καλα θα πανε Μαρκοπουλινα μου! Οντως δεν προλαβαμε να πουμε ουτε το ονομα μας! Τωρα ομως θα τα καταφερουμε γιατι θα ειναι μια χαρα οι εξετασεις σου! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Δεν κανω χιουμορ Ελλακι δυστυχως πρεπει να ψαχτω ειπε ο γυναικολογος λογω αιμοραγικης ωοθηκης αλλα θελω να πιστευω οτι δεν θα ειναι κατι κακο.

Θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα!!!! Και εσενα Φαιη γιατι την προηγουμενη φορα μονο γεια προλαβα να πω γιατι ετρεχα πισω απο το ταλιμπανακι.

Ωπ......ολα καλα σου ευχομαι κοπελα μου. Δεν λεει...εχεις ταλαιπωρηθει ηδη παρα πολυ. Την εχεις παρει την δοση σου για 3 ζωες αρα ολα καλα θα ειναι το ξερω........και εγω θελω να σε γνωρισω (και ΠΟΙΟΣ μιλαει ετσι?......που εχω να το κανω αυτο-να γνωρισω μεσω ιντερνετ ανθρωπους απο οταν ημουν 21 και πηγα Αγγλια για να γνωρισω τον μεγα ερωτα-ναααααααα 'μουτζα'), και βρηκα ΑΣΧΗΜΟ μπελα. Απο τοτε αποφευγω τα ιντερνετικα οπως ο διαολος το λιβανι....αλλα με σας εμπλεξα.....το ομολογω.....και με χαρα να σας γνωρισω .....:)

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

καλέ τσαπερδόνες, είστε στην ίδια πόλη και τόσο καιρό δεν έχετε συναντηθεί από κοντά; Εγώ νόμιζα ότι κάνετε παρέα και εκτός, οι αθηναίες τουλάχιστον. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε πολύ καλά, θα συμπαθηθείτε ακόμα περισσότερο και η μαρκοπόλο θα πιει χαλαρή το κρασάκι της.

Τουλάχιστον εγώ όσες θεσσαλονικές έχω γνωρίσει, από κοντά ήταν ακόμα καλύτερες απ'ό,τι διαδικτυακά

Διαφημίσεις

καλέ τσαπερδόνες, είστε στην ίδια πόλη και τόσο καιρό δεν έχετε συναντηθεί από κοντά; Εγώ νόμιζα ότι κάνετε παρέα και εκτός, οι αθηναίες τουλάχιστον. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε πολύ καλά, θα συμπαθηθείτε ακόμα περισσότερο και η μαρκοπόλο θα πιει χαλαρή το κρασάκι της.

Τουλάχιστον εγώ όσες θεσσαλονικές έχω γνωρίσει, από κοντά ήταν ακόμα καλύτερες απ'ό,τι διαδικτυακά

Κριμα να μην εισαι κοντα. Αλλα εισαι στην αγαπημενη μου πολη.....μετα απο τα Ιωαννινα (συγνωμη κιολας) και την Καστορια.....Θεσ/νικη θα ηθελα πολυ να μετακομισω αλλα δυστυχως υποχρεωσεις δεν μας αφηνουν.

Εγω ποτε δεν ειχα μπει στην διαδικασια να θελω να γνωρισω ανθρωπους απο το νετ Ελλ μου αλλα να που εγινε και μου εκαναν το κλικ και δεν επεσα εξω σε αυτο που ενιωθα. Και κυριως για το αερικοπουλο που εχω δει μολις τρεις φορες αλλα νιωθω σαν να την ξερω χρονια.

Εγω ποτε δεν ειχα μπει στην διαδικασια να θελω να γνωρισω ανθρωπους απο το νετ Ελλ μου αλλα να που εγινε και μου εκαναν το κλικ και δεν επεσα εξω σε αυτο που ενιωθα. Και κυριως για το αερικοπουλο που εχω δει μολις τρεις φορες αλλα νιωθω σαν να την ξερω χρονια.

Για την Χριστινα και εγω το ιδιο 'αισθανομαι' και δεν της εχω μιλησει καν στο τηλεφωνο......απλα ειμαι κουμπομενη με το ιντερνετ.....τραβηξα πολλα.....:rolleyes: αυτο ελπιζω να ειναι το ακριβως αναποδο.......

Κριμα να μην εισαι κοντα. Αλλα εισαι στην αγαπημενη μου πολη.....μετα απο τα Ιωαννινα (συγνωμη κιολας) και την Καστορια.....Θεσ/νικη θα ηθελα πολυ να μετακομισω αλλα δυστυχως υποχρεωσεις δεν μας αφηνουν.

Τα Ιωάννινα και η Καστοριά είναι πράγματι πανέμορφες πόλεις.

Λατρέυω επίσης Βόλο (κυρίως λόγω τσιπουράδικων) και Χανιά

Εγω καποιες κοπελες τις εχω συναντησει απο κοντα εκτος απο το αερικο, το φυστικι,το κιουλτακι, την λουκομαμα που λατρεψα και την Μελινα αλλα παντα ηταν σε παιδοτοπους η παιδικες χαρες που δεν καταφερναμε να πουμε κουβεντα. Την Λουκομαμα και το Αερικακι εχω ζησει καπως πιο χαλαρα και πραγματικα ενιωσα οτι ειχα δικιο που ηθελα να τις γνωρισω Παλαντινακι!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...