Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία :) Αν θέλετε περίεργο καφέ φέρτε τον μαζί σας! Το κατάστημα διαθέτει νες καφέ (απλό αλλά και green) και ελληνικό! Απέναντι έχει Μετρο Μολ μπορείτε να πάρετε ό,τι περίεργο θέτε σε καφέ :) Κατα τ' άλλα θα είμαστε πλήρεις :D Γυρνάμε σπίτι γύρω στις 5.00 οπότε η ώρα εξαρτάται από εσάς :)

Πουρνο πουρνο θα σας ερθουμε εμεις γιατι ειμαστε και του νωρις νανι (καλα κοριτσια). 8 μπανακι μεχρι 9.5 νανι....οποτε να προλαβουμε να κατσουμε και λιγο. Απλα δεν ξερω. Ισως να ερθω μονο εγω και η νυφη (αλλα μαρκοπουλακι).....δεν ξερω αν ΄θελω' να τραβολογησω τον αντρα μου. Θα εχω αμαξι γιατι 3 γυρναει σπιτι. Απλα θα σε παρω τηλ να μου πεις οδηγιες δια δρομου. Το μετρο καλο αλλα εμε δεν με πολυσυμφερει εκει που ειμαι. Εχω ή 400 σκαλια, ή την αντιστοιχη ανηφορα να ανεβω για να παω πιτι μου μετα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Α υποψην συμπεθερα αν μεχρι την Πεμπτη εχω κανει καρκινικους δεικτες και βγουν αρνητικοι τοτε θα ερθω αν παρω μαυρα μαντατα ακυρο γιατι θα χρειαζομαι τον ωραιο γιατρο με την λευκη ρομπα που δενει πισω τα χερακια.

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω!!

Κι εγω θελω να ερθω την Πεμπτη, να γνωρισω Ελλ και Ζουπυ!! Με θετε??? :-P

Χριστινα 1000 ευχαριστω για σημερα! Σ' αγαπαω ρε! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α υποψην συμπεθερα αν μεχρι την Πεμπτη εχω κανει καρκινικους δεικτες και βγουν αρνητικοι τοτε θα ερθω αν παρω μαυρα μαντατα ακυρο γιατι θα χρειαζομαι τον ωραιο γιατρο με την λευκη ρομπα που δενει πισω τα χερακια.

Χιουμορ κανεις ετσι?.....γιατι νυσταζω και τα παιρνω της μετρητης.......

Μαρή δεν πρόλαβα να κάτσω! Λες να το κράταγα κρυφό; Το πράσινο φως από την Ελλ περίμενα :P Εγώ τις υποσχέσεις μου τις κρατάω! Και αφού ο καιρός δεν μας επιτρέπει έξω... στο σπίτι μου αδερφές μου! Στο σπίτι!

Αερικό μου, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας και μιλώντας εντελώς σοβαρά τώρα,

αλλοίμονο κορίτσι μου - δεν θα μου δώσεις κι αναφορά με ποιόν σχεδιάζεις και τι. Αν είναι δυνατόν!

Για την Πέμπτη ειλικρινά μου είναι δύσκολο, όχι βέβαια ακατόρθωτο.

Κι εγώ "πάω Πέη μου"! Το ξέρεις έτσι δεν είναι; Και αν ξανακάνεις ανόητη ερώτηση σε σφάζω στο γόνατο και βγάζουμε και τις δύσκολες μέρες που έρχονται! Κρατάω και τη Μαρία για πάρτη μας έτσι!

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγω!!

Κι εγω θελω να ερθω την Πεμπτη, να γνωρισω Ελλ και Ζουπυ!! Με θετε??? :-P

Χριστινα 1000 ευχαριστω για σημερα! Σ' αγαπαω ρε! :D

Και εγω θελω να σε γνωρισω εσενα....και την κουκλα την κορη σου. Παναγια μου τι παιδι......

Αερικό μου, για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας και μιλώντας εντελώς σοβαρά τώρα,

αλλοίμονο κορίτσι μου - δεν θα μου δώσεις κι αναφορά με ποιόν σχεδιάζεις και τι. Αν είναι δυνατόν!

Για την Πέμπτη ειλικρινά μου είναι δύσκολο, όχι βέβαια ακατόρθωτο.

Αστο.....δεν φταει η Χριστινα...εγω την μπριζωσα στο fb νομιζω.....για πλακα το'πα και την εβγαλα στην σεντρα εχω την εντυπωσης........κυριες και κυριοι.....

Κι εγώ "πάω Πέη μου"! Το ξέρεις έτσι δεν είναι; Και αν ξανακάνεις ανόητη ερώτηση σε σφάζω στο γόνατο και βγάζουμε και τις δύσκολες μέρες που έρχονται! Κρατάω και τη Μαρία για πάρτη μας έτσι!

Το ξερω!! Χρονια βγαζεις οχι μονο τις δυσκολες μερες! :lol:

Και εγω θελω να σε γνωρισω εσενα....και την κουκλα την κορη σου. Παναγια μου τι παιδι......

Ναι, ενω η "Στεση" παει πισω! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...