Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω στο "με την καμια" ειμαι αλλα για αλλους λογους, δεν πειραζει και τα μοναχοπαιδια εχουν ψυχη!!!!!

Εγω ουτε 5 λεπτα δεν μπορω να τον καθηλωσω στο γιογιο, ποιες ωρες???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι ολα να ειναι ροδινα και να γινει μια χαρουμενη μανουλα, ειναι τυχερη που εχει μια φιλη να την νοιαζεται τοσο.

κι εκείνη μου έχει σταθεί πολύ...

Εγω δεν θυμαμαι χοριακη γιατι οταν ειχα παρει τηλεφωνο για να μαθω τα αποτελεσματα μου βγει μια ηλιθια που μου ειπε ναι ειστε εγκυος αλλα μαλλον προκειται για εξωμητριο γιατι ειναι χαμηλη, δεν θυμαμαι τιποτα αλλο γιατι ειχα μεινει ροφος.

Απλα ηταν νωρις γιαυτο υπεθεσε το ουφο οτι ηταν εξωμητριο και μου στερησε την χαρα της ανακοινωσης οτι ναι γιουπι ειμαι εγκυος!!!!!

τι ανόητη Θεέ μου, τι ανόητη!!!!! (η υπάλληλος εννοείται)

Διαφημίσεις

Και εγω στο "με την καμια" ειμαι αλλα για αλλους λογους, δεν πειραζει και τα μοναχοπαιδια εχουν ψυχη!!!!!

Εγω ουτε 5 λεπτα δεν μπορω να τον καθηλωσω στο γιογιο, ποιες ωρες???

Εγω θα ελεγα ξεχνα το γιογιο για τωρα. Προσπαθησε να του αλλαζεις πανα με το που θα βραχει το επομενο δευτερολεπτο (που λεει). Αρχισε πλυση εγκεφαλου και συνεχεια στεγνη πανα. Μαλιστα λεγε του οταν το αλλαζεις. Στεγνο τωρα καθαρο ουαουυυυυυυ κλπ. Και σιγα σιγα θα δεις πως θα το βλεπει. Ειναι ακομα μικρουλης εξαλου. Εχεις χρονο πολυ μπροστα σου.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γιατι οποτε λεω θα κανω διαιτα με πιανει και θελω να φαω οτι σαβουρα υπαρχει???? Τσακιζω κτα πατατακια που πηρε η γιαγια στον Μαριο και τα εκρυψα για να μην τα δει και τωρα τα τρωω εγω η γουρουνα....

Διαφημίσεις

Εδω ειμαι ακομα κορες απλα ακουω μουσικη και ξεχνιεμαι. Ειμαι και αρκετα κουρασμενη. Δεν βλεπω να κραταω για πολυ. Και εγω σαβουριαζω σαν το γουρουνι. Παιρνω 6 κιλα χανω 6 κιλα αυτη η δουλεια γινεται. Μεταξυ 66 και 72 ειμαι συνεχεια.....αντε μου στα διατανα.....και γυμναστικη μια απο τα ιδια. Που εκανα και αθλητισμο καποτε τρομαρα μου. 5 μηνες κανω 6 δεν κανω, 1 μηνα σκεφτομαι ΑΝ θα κανω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μόλις κοιμήθηκε η Νανίνα (έτσι την λέει η Μαρία της Πέης)... μου 'βγαλε την πίστη! Το χέρι μου το νιώθω σαν ζυμάρι που απηύδησε από το ζύμωμα και θέλει να βγάλει πόδια να φύγει! Τέτοιο στριφογύρισμα πάνω του είχε καιρό να κάνει!!!!

Ζούπη ένα είναι σίγουρο... στις ΑνΑλ θα συμπεθεριάσεις :lol:

άκουσα για γουρουνιές και ήρθα! :D κι εγώ όλο τσιμπολογάω, κλεισμένη όλη μέρα μέσα με το μωρό... κι όλο λέω θα κάνω γυμναστική και δεν κάνω τίποτε τελικά...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Η διαιτα θελει πειθαρχια και στοχο κατι που εμενα μου λειπει πολυ σαν ατομο. Τα ιδια κανω και εγω χανω τρια βαζω τρια και αυτο γινεται.

Το παιδι δεν ειχε πυρετο σημερα αερικακι????

κι εγώ έτσι ακριβώς είμαι, καμία πειθαρχία.

Ο καλός μου από την άλλη, μας είχαν φέρει κάποτε ένα κουτί σιροπιαστά, ε αυτός έτρωγε ένα σιροπιαστό κάθε Κυριακή :shock::shock::shock::shock:

...ήταν στις αρχές της συγκατοίκησής μας, κι είπα κι εγώ να μη δείξω με το καλημέρα τη γουρουνιά μου κι έτρωγα κι εγώ αραιά και που... (αλλά πιο συχνά από αυτόν!) :D:D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...