Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kαλησπερα και απο εμενα!!!!!

Τωρα κοιμηθηκε το ταλιμπανακι αφου με ξεθεωσε στον χορο ολο το απογευμα, στο τελος ομως του ειπα δεν μπορω αλλο παιδι μου πονεσαν τα ποδια μου και το καλο μου ηρθε και μου εκανε μασαζ στα ποδια!!!! Ζω μεγαλες στιγμες η μανα!!!!!!

Ελλα ειδα την απαντηση σου για το γιογιο αλλα δεν προλαβαινα να απαντησω, το θεμα με τον δικο μου ειναι οτι δεν μπορει να κατσε στο γιογιο συγκεντρωμενος με τιποτα, σηκωνεται με τα βρακια και φευγει. Μηπως να του παρω καθισμα τουαλετας ειδικο??? Οσο για το αν ειναι βρεγμενος η χεσμενος δεν τον αφορα καθολου ουτε δυνασχετει μαλιστα ουρλιαζει για να μην τον αλλαξω. Δυο χρονων θα γινει τον αλλο μηνα μηπως ειναι νωρις???

Ζοπακι ψηνεσαι και εσυ για καινουργιο μωρουλινι μου φαινεται????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό θα πω και θα σταματήσω εδώ γιατί μπορώ να μιλάω μερόνυχτα για το γιο μου και θα με πάρετε στο ψιλό!

είναι πολύ αγαπησιάρικο παιδί...

σε καλό να του / μας βγει...

Πες οσα θες, σημερα ειμαι σε φαση 'ακουω΄.....μπορεις να μου τον περιγραψεις οσο θελεις. Ψηλος κοντος? μαλλια? ματια?....1η παει?.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για δοκιμασε ctrl και ρολαρισε το ποντικι (την ροδελα του πανω κατω εννοω) οχι το ιδιο......Κρατα πατημενο το ctrl και μετακινησε την ροδα.....

Θεάααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λύθηκε το πρόβλημα μου!!! Ευχαριστώ!!

Διαφημίσεις

...Ζοπακι ψηνεσαι και εσυ για καινουργιο μωρουλινι μου φαινεται????

Μαρκοπουλάκι, με τη καμία όμως!

Έχω χαρεί πολύ για τη φίλη μου - το ήθελε πολύ να μείνει έγκυος κι είχε στο παρελθόν μια άμβλωση και μια αποβολή... κι είναι και πολύ καλό κορίτσι και... και... εύχομαι να της πάνε όλα καλά!

Διαφημίσεις

:)))))))))) server μου εσύ!!!

:-P:razz::-P:razz:

Μαρκοπολο μου ισως ειναι νωρις ακομα. Δεν ξερω. Παντως εμενα με βοηθησε η πλυση εγκεφαλου. Μπλιαξ τι χαλια ειναι βρεγμενη και με τις αναλογες γκριματσες ξερεις....και μετα βοηθησε πολυ και το αλλο. Μαμα φοραει βρακακι, φουλα βρακακι, πανα μονο τα μωρα. Εσυ εισαι μεγααααααααλο παιδι δεν εισαι.....και δωστου παλι και παλι. Και αλλαγμα ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το που κατουραγε. Δεν περιμενα. Πολλες φορες την αφηνα και ξεβρακωτη αν δεν ηθελε αλλαγμα. Την εσκιζα δεξια αριστερα την πανα βρακακι και χωρις τπτ. Να συνηθιζει το στεγνο. πολυ σημαντικο. Επισης να σου πω οτι ουτε η δικια μου καθοταν ποτε ωρες στο γιογιο. Εμαθε πρωτα στο στεγνο και μετα εβλεπε εμενα να κανω πιπι και καποια στιγμη εκανε. Την σηκωνω δε αμεσως με το που θα κανει. Δεν την βαζω να καθετε αιωνες εκει μην της βγει αναποδα και δεν θελει μετα.....(και ειπα δεν θα μιλησω σημερα .....μονο θα ακουω....):!:

Πες οσα θες, σημερα ειμαι σε φαση 'ακουω΄.....μπορεις να μου τον περιγραψεις οσο θελεις. Ψηλος κοντος? μαλλια? ματια?....1η παει?.....

πάει νηπιαγωγείο

και...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ! (εκτός από τα υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά, πως να σου περιγράψω την... γοητεία...?)

Μακαρι ολα να ειναι ροδινα και να γινει μια χαρουμενη μανουλα, ειναι τυχερη που εχει μια φιλη να την νοιαζεται τοσο. Εγω δεν θυμαμαι χοριακη γιατι οταν ειχα παρει τηλεφωνο για να μαθω τα αποτελεσματα μου βγηκε μια ηλιθια που μου ειπε ναι ειστε εγκυος αλλα μαλλον προκειται για εξωμητριο γιατι ειναι χαμηλη, δεν θυμαμαι τιποτα αλλο γιατι ειχα μεινει ροφος.

Απλα ηταν νωρις γιαυτο υπεθεσε το ουφο οτι ηταν εξωμητριο και μου στερησε την χαρα της ανακοινωσης οτι ναι γιουπι ειμαι εγκυος!!!!!

πάει νηπιαγωγείο

και...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ! (εκτός από τα υπέροχα φυσικά χαρακτηριστικά, πως να σου περιγράψω την... γοητεία...?)

Θελω να τον γνωρισουμε......*προσεξες το γνωρισουμε ετσι?*

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...