Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εννοώ ότι με τόσες εμπειρίες σε αυτή τη ζωή από κάπου έχουμε κοινά σημεία και συναντηθήκαμε όλες εμείς ;)

Διαφημίσεις

ναι... τις εισπνοές μάλλον τις άφησα στο γραφείο ο ... μπιμπ μπιμπ!

Καληνύχτα... Φιλούθκια! Ξεκουράσου!

Καλημερούδια κοπελιές!!! Άντε ρεεεεεεεεε θέλω κι εγώ να ξενυχτάω μαζί σας αλλά δεν μπορώ..... Κάθε μέρα ξυπνάω στις 6 που βαράει το ξυπνητήρι (η μπέμπα) και ψοφάω μέχρι το βράδυ. Χτες κοιμήθηκα 9:15 στον καναπέ. Έλεος πια.:?:-?

Πήγαμε χτες το απόγευμα στην κλαίουσα την κουνιάδα γιατί γιόρταζε ο άντρας της και φρίκαρα. Το ανηψάκι, 4 χρονών σχεδόν, που ήταν το μοναδικό εγγόνι με την προσοχή όλων πάνω του, ζηλεύει απίστευτα τη μπέμπα. Ερχόταν και την τρόμαζε κάθε τρεις και λίγο, γελούσε προσποιητά και δυνατά μέσα στο αυτί της και εκείνη έκλαιγε. Όσο το αγαπάω το βρωμόπαιδο τόσο ήθελα να του χώσω μια στα μούτρα. Η μάνα του δε, στον κόσμο της. Έκλαιγε από τη χαρά της που μαζευτήκαμε όλοι εκεί λέει. Πήρα κι εγώ τη μικρή και φύγαμε πάνω στο μισάωρο.:roll:

Καλημερούδια κοπελιές!!! Άντε ρεεεεεεεεε θέλω κι εγώ να ξενυχτάω μαζί σας αλλά δεν μπορώ..... Κάθε μέρα ξυπνάω στις 6 που βαράει το ξυπνητήρι (η μπέμπα) και ψοφάω μέχρι το βράδυ. Χτες κοιμήθηκα 9:15 στον καναπέ. Έλεος πια.:?:-?

Πήγαμε χτες το απόγευμα στην κλαίουσα την κουνιάδα γιατί γιόρταζε ο άντρας της και φρίκαρα. Το ανηψάκι, 4 χρονών σχεδόν, που ήταν το μοναδικό εγγόνι με την προσοχή όλων πάνω του, ζηλεύει απίστευτα τη μπέμπα. Ερχόταν και την τρόμαζε κάθε τρεις και λίγο, γελούσε προσποιητά και δυνατά μέσα στο αυτί της και εκείνη έκλαιγε. Όσο το αγαπάω το βρωμόπαιδο τόσο ήθελα να του χώσω μια στα μούτρα. Η μάνα του δε, στον κόσμο της. Έκλαιγε από τη χαρά της που μαζευτήκαμε όλοι εκεί λέει. Πήρα κι εγώ τη μικρή και φύγαμε πάνω στο μισάωρο.:roll:

:roll::shock::shock::shock::shock:

πάλι έκλαιγε η καημένη;;;

όταν η μικρή μου ήταν απότομη-άγαρμπη σε κοριτσάκι που ήρθε σπίτι μας από τη λαχτάρα της να την αγαπήσει, ήμουν συνέχεια από δίπλα για προστασία.

όχι να αφήσω να κλαίει το παιδί το άλλο.

ή το αντίστροφο.

δεν παίζει με τίποτα.:evil:

Καλημέρα! Κι εγώ θα την έπαιρνα και θα φεύγαμε... Λευκούλα έχεις mail.

Ζώπυρον, Αγγελίνα πως ξημερωθήκατε;

Εγώ δεν ξέρω αν έβηξε ή όχι τη νύχτα... αν έβηξε δεν την άκουσα... ξεράθηκα! Σήμερα άμα με δείτε μετά τις 10.00 online διώξτε με! Πρέπει να ξεκουραστώ!

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

περάσαμε ένα... υπέροχο βράδυ...!

σήμερα ξημερωθήκαμε - εγώ με 38,2 και φαρυγγίτιδα

και

- το ζωπυράκι, με (λιγότερο κάπως) βήχα αλλά 39, 5 πυρετό!!!!!

φυσικά, δεν θα πάω δουλειά, σ-έ-ρ-ν-ο-μ-α-ι

κι ανησυχώ πολύ για το παιδί (πρέπει να έχει αυτή την πολυήμερη ίωση με τους υψηλούς πυρετούς) αλλά ανησυχώ - είναι από Πέμπτη μεσημέρι ουσιαστικά με πυρετό...

θα δούμε, είμαι σε επαγρύπνηση...

έχει κάποια σας νέα για την culte που χειρουργείται?

η φαίη με τις εξετάσεις?

Σέβη μιλάμε για γαϊδάρα, όχι αστεία. Καθόταν στον καναπέ και κοίταζε και έλεγε στον γιο της "αγάπη μου μη γελάς τόσο δυνατά" με φωνή που δεν ακουγόταν καν από τη φωνή του μικρού. Φρίκαρα ρε'συ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ήμασταν στο σπίτι της οπότε σηκώθηκα και έφυγα. Το παιδί μου δεν είναι κουκλάκι να το κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει, και ένας θεός ξέρει πόσο μας πήρε να την ηρεμήσουμε μετά για να κοιμηθεί. Είχε κάνει και εμβόλιο χτες και φαντάζεσαι δράμα.:evil:

Καλημέρα κορίτσια! :D

Γιατί με ψάχνατε χθες? Αφού σας καληνύχτισα! Αλλά βέβαια...με την πάρλα, σημασία δεν μου δίνετε! :lol:

Ζώπυρον, εγώ θα σκάσω με την περίπτωσή σας...πότε θα τον ξαναδεί ο γιατρός? Περαστικά σου κι εσένα, καλή μου!

Φαίη, τι γίνεται κορίτσι μου? Ελπίζω να άρχισες αντιβίωση και να βελτιώνεσαι σιγά σιγά.

Ειρήνη, καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση!

Σέβη μου, όταν λέει νωρίτερα η γιατρός, πόσο νωρίτερα? Από τι θα εξαρτηθεί το πότε και πόσο συχνά θα την παρακολουθεί?

Λευκή μου, υπ' αυτές τις συνθήκες, εγώ δεν θα το πήγαινα καν το μωρό...κι όποιος ήθελε ας παρεξηγιόταν, σκασίλα μου μεγάλη!

Το Στεφανία τέλειο, το είχα ψηφίσει και δίπλα, όταν το ανέφερες. Μου φαίνεται ότι της πάει κιόλας, ε?

Η Ράννια εξακολουθεί να αγνοείται?

Ο μικρός είναι καλύτερα με τις μύξες. Σκέφτομαι να τον πάω για το εμβόλιο σήμερα, να πω στη γιατρό και τα νέα από τον καρδιολόγο.

Το συνάχι μου επανήλθε δριμύτερο...κι έχω και εξωτερικές δουλειές σήμερα...ουά ουά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...