Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα και απο εμενα!

Δυσκολη μερα η σημερινη.. Ο Βασ. λειπει απο το πρωι, εγκριθηκε το χαρτι για να κανει σερβις την υπηρεσιακη μηχανη. Αλλα επειδη εχει να κανει σερβις (δεν ενεκρινε τα χαρτια η υπηρεσια) απο τον Αυγουστο, δηλαδη 7 μηνες, ειπε πως θα αργησει πολυ. Εν τω μεταξυ το βραδυ δουλευει κιολας (20:00 - 02:00 αλλα θα φυγει κατα τις 19:00 απο 'δω). Οπως καταλαβαινετε σημερα ειμαι ολη μερα μονη με τη μικρη. Και οχι μονο αυτο, κατα τις 17:00 πρεπει να παω στο γιατρο και εχω πελαγωσει γιατι η μανα μου δεν μπορει να ερθει να την κρατησει.. Ας ελπισουμε πως θα τελειωσει νωριτερα απο τις 17:00 ο Βασ. αλλιως θα παρω ταξι και θα την παω σπιτι της μανας μου (οταν δεν παει ο Μωαμεθ στο βουνο, παει το βουνο στο Μωαμεθ)..

Κατα τα αλλα καλα.. Εχω ξεβιδωθει απο το πρωι.. Ηλεκτρικη εβαλα, εκανα και το μπανιο και το wc μια γυρα.. Μαζεψα οσα ρουχα ειχαν στεγνωσει, ταϊσα τη Μαρω τη φρουτοκρεμα, ξεσκατισα, επλυνα στο νιπτηρα το πιπι της και τωρα εφτιαξα εναν καφε οσο παιζει εκεινη. Θα τη βαλω νωρις για υπνο, σε κανενα μισαωρο θα της δωσω το αυγο της και μετα θα την παω στο κρεβατι της.. Θελω να κοιμηθει ενα 2ωρο πριν την ξυπνησω να παμε στη μανα μου να την αφησω..

Δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω, το πιθανοτερο ειναι το βραδακι!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρεπει και εγω σιγα σιγα να επιμεινω λιγο στο γιογιο γιατι το δυσκολο με το παιδι μου ειναι να μεινει καπου ακινητο.

Ποσο ειναι? αμα θες να σε βοηθησω απο τα ΄λιγα' που εμαθα τους μηνες αυτους πες μου.....καλη επιτυχια.....θελει επιμονη απο εσενα και να συνηθησει το παιδι πρωτον να καθεται και δευτερον να ειναι ΣΤΕΓΝΟ....βασικο. Μεχρι τωρα ηξεραν οτι ΄φυσικο' ειναι να εισαι βρεγμενος. Τωρα πρεπει να μαθει το αναποδο. Πριν της βγαλω πανα και βαλω βρακι την ειχα 1 μηνα σχεδον που της αλλαζα την πανα ΑΜΕΣΩΣ με το που την εβρεχε και της ελεγα 'στεγνη πανα, βρεγμενη μπλιαξ' .......συνεχεια. Πλυση εγκεφαλου. Τωρα αν παθει ατυχημα στο βρακακι περπαταει σαν παπια και το τραβαει και μου λεει 'μπλιαξ μαμα βρεγμενο'.....;)....αυτο πρεπει να μαθει πρωτα απο ολα ο Μαριουλης. Και μετα ολα τα αλλα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα, εμεις μολις πεσαμε για μεσημερι και περιμενω να δω ΑΝ θα κοιμηθει. Εφαγε μιση ουρα σκουμπρι, 2 πιατα σουπα χυλοπιτες και 50 μλ γαλα ........!!!!! ποιος? Η Στεφη......απιστευτο......εχει παγωνια. Σκεφτομαι ομως αν ειναι καλα το απογευμα να την παω για λιγο ποδηλατο εδω στον πεζοδρομο. Τι κανετε ? Χριστινα διαβασα οτι ειναι καλα η μικρη και της Μαρας. Μπραβο....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μόλις τελειώσαμε ότι φάκελα είχαμε και περιμένουμε την νέα παραλαβή που ελπίζω να έρθει στις 4.00... αγκώνες off again! Λες και είχαν συνέλθει ποτέ!

Χαίρομαι που το πουκάκι μεγαλώνει :)

Φαίη θες να την φέρεις σε εμάς;

Χριστινακι ευχαριστω παρα πολυ!

Βασικα σε σκεφτομουν να στο πω γιατι η γιατρος ειναι πολυ κοντα στο σπιτι σου.. Απλα πρωτα θα πρεπει να περασω απο τη μανα μου για να μου δωσει λεφτα και σκεφτομαι πως θα τσαντιστει αν της πω πως θα την αφησω σε εσενα (επειδη και καλα σε προτιμω απο εκεινη).. Ισως αν της ελεγα πως θα παιξει η Μαρια με την Κωτιτα να μην το εφερε βαρεως..

Απο την αλλη σκεφτομαι.. 5 παρα θα ειστε σπιτι;

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Και η πλακα ειναι πως η Μαρια δεν κοιμαται.. Την εβαλα πριν κανενα μισαωρο και ακομα τραγουδαει.. Σιγα να μην ξυπνησει κατα τις 4 που θελω να τη σηκωσω να την ετοιμασω! Το μονο που μας σωζει ειναι να ερθει ο Βασ. σπιτι νωριτερα...

gM4vp2.png

Άντε Φαίη τυχερή είσαι... η δική μου ακόμα παίζει και τσιρίζει. Οι Δευτέρες είναι πάντα πιο δύσκολες σ'εμάς, γιατί το ΣΚ μαθαίνουμε αγκαλιά ΣΥΝΕΧΕΙΑ στον "ντάντα" και μετά άντε να συνηθίσει.

Διαφημίσεις

Ωραια η βαφτιση σκετη ε?

Επιλεγεις θεμα/χρωμα/μπαλονια/ο,τι θες τελος παντων!

Ενω αν το κανεις παρεϊτσα με το γαμο οπως εμεις.. Πρεπει να τα συνδυασεις καπως για να μη φαινεστε καρναβαλια!

Πιστευω οταν (και αμα) κανω το 2ο... Θα κανουμε βαφτιση υπερπαραγωγη!!!!!!!!!! Καλα να ειμαστε μεχρι τοτε βεβαια! ;)

gM4vp2.png

γειά σας!

και αντίο.

είμαι καλά. χρειάζομαι τσιγάρο επειγόντως.

η Χρύσπα είναι καλά, αλλά μας έχει αλλάξει τα φώτα...

ελπίζω να είστε καλά κ τα μωρά σας ακόμα καλύτερα.

δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα.

φιλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...