Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

oooooooooooooo kala εισαι μαρκοπουλακι! 2 μερες σερι πουκοκατασταση..ευτυχως μονο οι ροχαλες της εμειναν και κατα τα αλλα ειναι σε φανκι διάθεση το παιδάκι μου..ξανά προς τη δοξα τραβα!

στελλάκι? ο χαμπι καλύτερα?

dZJip3.png

ε φανταζομαι οτι οσο ανοιγεο ο καιρος κανενα μωράκι δεν 8α ιωσωθεί... θελω να πιστευω δλδ γιατι κατακαλοκαιρο ιωσεις δεν εχω ακουσει.. ή παιζουν και τότε?

η πουκι βρισκεται σε..αλματώδη κατασταση. ψήλωσε αλλά εχασε 100 γραμμαριακια, λογικο με τοση ταλαιπωρία, αλλαξε η φατσούλα της και ειναι πιο..παιδι, λογοδιαρεύει, κανει μάκια, παιρνει στυλο και χαζομουτζουρώνει και εχει εκστασιαστει με το οτι βλεπει σε φωτο τον μπαμπα μου...και τον μπαμπα μου λαιβ διπλα της... κοιταει σαν μαγεμενη και με.. βα8εια περισυλογη περι του φαινομένου... επισης με τον μαστορακο ενα καρτουν εχιε πα8ει ερωτα και το ιδιο με τον γκαμι..οσο περναει ο καιρος τον θελει και πιο πολύ και οποτε ακουει το γιο γιο τηςε να τραγουδάει,... γδυνετε..

(ναι ναι κουκουβα και βα βαβα)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...