Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπα, δε κοιμαται κατερινα με τιποτα!!!

ναι ειρηνη....αυτο ειναι που φοβαμαι....μη περιμενω αδικα μια βελτιωση, αλλα τελικα...βγω κουρεμενη! :tongue:

κοριτσια, παω κι εγω ... καληνυχτα, τα λεμε αυριο....

Διαφημίσεις

Καλησπερα-Καλημερα σε ολες...

Τετοια ωρα που μπαινω...ξερω δεν θαβρω καμια μεσα!!

Ελπιζω να ξεκουραστειτε κι αυριο να ειναι ολα καλυτερα με τους αγαπημενους σας!!

Ραννια...τα ΜΟΜΜΑ τα εχω κι εγω...αλλα πηρα αυτο που εχει καλαμακι...πηρα και το γκατζετακι για το αυγο κι ενα πιατακι για αργοτερα!!!Ωραια ειναι,πανεμορφα!!

Κοριτσια..ειδα σημερα μια τελεια τσαντα σακο στα Α.L.E...γκρι που μπαινει πλατη....απο την καινουργια κολεξιον...μου αρεσε παρα πολυ και νομιζω οτι ταιριαζει κουτι για πραγματα μωρου....Εγω σκεφτομαι να την παρω για το γυμναστηριο!!

Καλη εβδομαδα σε ολες!:D

Καλημέρα!!! Έχουμε ήδη μια ώρα που ξυπνήσαμε και τώρα γελάμε και λέμε τατατά τάτα τατάτατα!!!

:twisted::twisted::twisted::twisted:

Κουράζ! Κι εμένα μου έχει διαλύσει το νευρικό μου σύστημα το πλεϊμομπιλάκι, όλη μέρα χτες δεν κοιμήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ, το βράδυ ξύπνησε 3-4 φορές, σήμερα πάλι δεν κοιμήθηκε, τώρα περιμένω από στιγμή σε στιγμή να ξυπνήσει πάλι....

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: indeed!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα και όλη την εβδομάδα :) Ξαναχειμώνιασε :lol:

Το παιδί είναι απύρετο, κεφάτο και πήγε με τον μπαμπά της στον παιδικό αφού εγώ έπρεπε να βρω να παρκάρω και να έρθω γραφείο νταν 9. Είχα ξεχάσει τα κλειδιά όμως! Και η συνάδελφος που μένει ακριβώς δίπλα βρήκε κίνηση ( :eek: ) και ήρθε 9.15!!! :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...