Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κανονικα? μονη της? εμενα οχι...αλλα τον βλεπω και ζοριζεται....ειναι υπερκινητικο παιδι. Θελει να φυγει, αλλα δε τα χει καταφερει ακομα. Και συσσωρευει ενεργεια και ειναι μεσα στην τσιτα τον τελευταιο καιρο....

Ναι τοτε έκανε τα πρώτα βηματα μόνη της. Με βοήθεια, να την κραταμε δηλαδή περπατούσε από τέλος Αυγούστου πάνω κάτω...πες 7 μηνών

Είναι μεγάλο ζουζούνι, δεν στεκεται 1'' ήσυχη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αν φιλοξενηθω σε σπιτι χωρις καλοριφερ φευγω στανταρ αρρωστη. Οποτε μονο στο κιουλτακι θα παω αμα μας πιασει η κριση για τα καλα, μονο αυτη ειναι κρυουλιαρα σαν εμενα!!!!

Α να γνωρίσεις τον θειο μου...ο άντρας μου δουλευει στην εταιρεία που έχει και μια από τις μερες που χιονιζε ήθελε ο θειος μου να πάει και το απόγευμα στο γραφείο (απέναντι από το σπίτι του) και λεει στον άντρα μου "Παναγιωτη άσε το ac στους 15 να είναι ζεστό το γραφείο όταν έρθω" :shock::D

λες να ειναι στο ζωδιο? :tongue:

την παρασκευη και σημερα πχ, πηγαμε για καφε, ηταν τα περιστερια.... ε ποσα περιστερια ειχε η πλατεια? 500? Ε! ηθελε να τον παμε να χαιρετισει και τα 500!

χαιρετισε 5-6 μετα πιαστηκε η μεση μου....που να κατσει κατω? τον επιασε η γκρινια...να τον κατεβαζω κατω να παταει στα ποδια του, να με τραβαει, μουμου και να δειχνει περιστερια...ε σπαστηκε το παιδι! σου λεει σας εχω αναγκη γαμω τη τρελα μου! θελει να φυγει ο καημενος , αλλα ακομα φοβαται. αμα παιζει με κανενα παιχνιδι, ξεχνιεται και δε κρατιεται απο πουθενα, αλλα μολις συνειδητοποιησει οτι ειναι στον αερα, τρομαζει και ξαναπιανεται...

κι εμάς τα ίδια κάνει!στέκεται μόνος του χωρίς να κρατιέται,κάνει να κάνει το πρώτο βήμα αλλά μετά μάλλον φοβάται και κ είτε κάθεται είτε ξαναπιάνεταί όπως ο δικός σου. σήμερα σε κάποια φάση τον είχα στο πάρκο του κ το τράνταζε τόσο δυνατά που απόρησα!πολύ ένταση βρε παιδάκι μου!

ωρε μανα μου τι εχουμε να τραβηξουμε! :tongue:

περα απο την πλακα τωρα...πιστευω οτι αυτη η ενταση ειναι απο αυτο...που θελουν αλλα δε μπορουν ακομα...και το συνειδητοποιουν αυτο. μαλλον οταν περπατησουν θα ηρεμησουν...ασε που θα κουραζονται και θα ειναι ξεθεωμενα! Για να δουμε...να σου πω την αληθεια...εγω εκει ελπιζω...γιατι τωρα ο δικος μου, δε γουσταρει ουτε αγκαλια να τον παρεις ..... ουτε καν εγω!

Επισης, στο περπατημα ελπιζω μπας και κοιμηθει καμια ωρα περισσοτερο το πρωι....

Διαφημίσεις

Εμεις τώρα έχουμε ανακαλύψει τις σκαλες. Με το που ανοιγω την πόρτα φεύγει σφαιρα για τον πάνω όροφο. Ανεβαινει τα σκαλιά κ κάθε τόσο σηκώνεται και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι :D

αυτό με τον ύπνο ξαναπέστο! κι εμείς έχουμε εγερτήριο νωρίς και δεν κοιμάται πολύ κ στη διάρκεια της μέρας. ούτε εμας θέλει πολλές πολλές αγκαλιές αλλά θέλει συνέχεια δραστηριότητες και παιχνίδια.

έχεις δίκιο , εκεί μάλλον οφείλεται η ένταση τους.

ωχ! αλλο βασανο οι σκαλες....κι εμας το σπιτι ειναι ολο σκαλες και σκαλακια (εσωτερικα)..και μαλιστε με τετοιο τροπο που δε μπορεις να βαλεις το γνωστο καγκελο...θα δουμε τι θα κανουμε και με αυτο ....

αυτό με τον ύπνο ξαναπέστο! κι εμείς έχουμε εγερτήριο νωρίς και δεν κοιμάται πολύ κ στη διάρκεια της μέρας. ούτε εμας θέλει πολλές πολλές αγκαλιές αλλά θέλει συνέχεια δραστηριότητες και παιχνίδια.

έχεις δίκιο , εκεί μάλλον οφείλεται η ένταση τους.

τι ωρα ξυπναει? εμας 5-6, κοιμαται νωρις βεβαια...κατα τις 8,30, αλλα το πρωινο δε παλευεται με τιποτα! σα ζομπι κυκλοφορω το τελευταιο καιρο.....

Διαφημίσεις

καληνυχτα μαλ!

μα τι λες βρε κατερινα! αν ξυπνουσε εμενα στις 7, θα εκανα παρτυ!!!! και ας μη κοιμοταν ολη μερα καθολου. και μη πεις να τον βαζω πιο αργα για υπνο...το προσπαθησα και αυτο....αποτελεσμα? να τον παιρνει ο υπνος μεσα στη μπανιερα τον καημενο....χαχαχαχα.....ασε που ειχε και απιστευτη γκρινια...και οσο πιο πολυ εκνευριζοταν τοσο πιο πολυ τρελαινοταν, και μαζι κι εγω! :tongue:

εμας κοιμαται καμια ωρα κατα τις 10 το πρωι και 1-2 ωρες το μεσημερι.....

Ραννια προσεχε τι ευχεσαι, το οτι θα περπατησει δεν σημαινει τοσο οτι θα κουραζεται και θα κοιμαται, βαλε φτερα στα ποδια και ετοιμασου να ξεθεωνεσαι, να γυρνας σπιτι κατακοπη και αυτο να ειναι σαν να εκανε απλα προθερμανση και να θελει κιαλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...