Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σακος ειναι Ελλ η τσαντα???

Α καλα αερικο οταν ειναι αρρωστο το παιδι γενικα ειμαστε ετοιμοπολεμοι για καυγα αμεσως για πλακα.

για τον ωμο αλλα ειναι μεσα σαν σακος. Τα πετας ολα μεσα. εχει ενα διαχωριστικο και αυτο κανει 2 τεραστιες θηκες.......

Φιλακια κορες. Καλη ξεκουραση!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκο, οχι να μη με φιλοξενησεις...γιατι τρελαινομαι τοσο πολυ με τη ζεστη.....ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ λεμε!!!!! Παιζει να σε διαολοστειλω και να φυγω! :tongue:

Χωρις πλακα! Δε με αναγνωριζω οταν ζεσταινομαι!!!!

Ιδια ο αντρας μου........... Αλλα αυτος δεν μπορει να φυγει ομως χα!!!ΧΑ!!!!

Θελω να πω.....οτι το μπιμπερο το εμαθε απο την πρωτη μερα...οποτε...οκ!

Ναι καλα κρασά.....και η δικια μου στο μαιευτήριο έπινε από μπιμπερό και μετα στο σπίτι τις πρώτες μέρες (θυμασαι με αντιβιωση κλπ). Μετά μόνο στηθος και όταν στους 2 μηνες χρειαστηκε πάλι μπιμπερό το είχε ξεχάσει η μανδαμ...

ναι, ούτε εγώ μπορώ τη ζέστη!όσο για τον άντρα μου με τίποτα. ιδρώνει για πλάκα δεκέμβρη μήνα!όταν δεν είχαμε το μικρό δεν ανάβαμε καλοριφερ σχεδόν ποτέ (μένουμε όμως και στον εξωτικό νότο που έχει συνήθως ζέστη βέβαια..)

Διαφημίσεις

Ναι καλα κρασά.....και η δικια μου στο μαιευτήριο έπινε από μπιμπερό και μετα στο σπίτι τις πρώτες μέρες (θυμασαι με αντιβιωση κλπ). Μετά μόνο στηθος και όταν στους 2 μηνες χρειαστηκε πάλι μπιμπερό το είχε ξεχάσει η μανδαμ...

οχι οκ...δεν εχει θεμα με το μπιμπερο...νομιζω οτι το γαλα δε του αρεσει και πινει τοσο λιγο....

ναι, ούτε εγώ μπορώ τη ζέστη!όσο για τον άντρα μου με τίποτα. ιδρώνει για πλάκα δεκέμβρη μήνα!όταν δεν είχαμε το μικρό δεν ανάβαμε καλοριφερ σχεδόν ποτέ (μένουμε όμως και στον εξωτικό νότο που έχει συνήθως ζέστη βέβαια..)

κι εμεις σχεδον ποτε (μεχρι περυσι). Τωρα που ειναι το παιδι, το αναβουμε πιο συχνα, αλλα και παλι...και το μικρο ζεσταινεται. Βεβαια, εχουμε και το τζακι καθε μερα, αλλα για παρεα. Δε ζεσταινει το χωρο....

Εγω ψαχνω κατι για πλατη γιατι πολλες φορες πρεπει να κουβαλαω και τον Μαριο αγκαλια οταν κουραστει οποτε δεν με εχουν βολεψει οι τσαντες παρα μονο οι χιαστι τσαντες.

Διαφημίσεις

Από 10 μηνών το σκατό :D Ο δικος σου?

κανονικα? μονη της? εμενα οχι...αλλα τον βλεπω και ζοριζεται....ειναι υπερκινητικο παιδι. Θελει να φυγει, αλλα δε τα χει καταφερει ακομα. Και συσσωρευει ενεργεια και ειναι μεσα στην τσιτα τον τελευταιο καιρο....

Εγω αν φιλοξενηθω σε σπιτι χωρις καλοριφερ φευγω στανταρ αρρωστη. Οποτε μονο στο κιουλτακι θα παω αμα μας πιασει η κριση για τα καλα, μονο αυτη ειναι κρυουλιαρα σαν εμενα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...